Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
vineri, 14 nov 2008 - Anul XIII, nr. 269 (3950)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,971 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,5892 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Iniţiativă

Băişanu îi invită la dezbateri pe candidaţii suceveni la alegerile parlamentare

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)
Candidatul PNL pentru un mandat de deputat în colegiul Suceava, Alexandru Băişanu, a lansat o invitaţie tuturor candidaţilor suceveni la alegerile parlamentare de a participa la o dezbatere publică pe marginea proiectelor de lege pe care el le propune pentru judeţ.

Băişanu consideră că proiectele sale sunt în beneficiul sucevenilor şi vor scoate din „marasm” judeţul Suceava. Liberalul sucevean a mai precizat că pentru a fi perfecţionate, proiectele de lege trebuie să fie dezbătute împreună cu specialişti, dar şi cu ceilalţi candidaţi.

„Vreau să-i invit, în orice formulă, la orice televiziune, să dezbatem proiectele mele personale, dar şi proiectele lor. Asta deoarece din dezbateri serioase, pe probleme serioase, pe legi, vom reuşi să tragem concluziile cele mai bune şi să facem paşi înainte”, este de părere Alexandru Băişanu, care ocupă şi funcţia de preşedinte al Organizaţiei Municipale a PNL Suceava.

 

„Avem nevoie de unitate”

El a precizat că va susţine orice propunere de lege viabilă, prezentată de ceilalţi candidaţi la alegerile parlamentare. În opinia lui Alexandru Băişanu, viitorii deputaţi şi senatori ai judeţului Suceava ar trebui să dea dovadă de unitate, astfel încât proiectele de lege promovate pentru interesul sucevenilor să aibă o susţinere solidă în Parlament.

„Garantez că dacă vreun candidat, din partea oricărui partid, va veni cu un proiect de lege care să fie viabil şi care să aibă legătură cu activitatea noastră în Parlament, îl voi sprijini fără nici o problemă. Avem nevoie de unitate, de o relaţie pozitivă între toţi cei care vor ajunge deputaţi şi senatori în judeţul Suceava”, a mai declarat Alexandru Băişanu.

Proiectele propuse de acesta sunt „Legea capitalizării Bucovinei”, “Legea demnităţii în faţa autorităţilor şi administraţiilor publice judeţene şi locale”, “Legea privind respectarea şi executarea hotărârilor judecătoreşti definitive şi irevocabile”. În acelaşi timp, Băişanu a precizat că în calitate de deputat va propune şi modificarea legii pensiilor şi a legii achiziţiilor publice şi a licitaţiilor.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Băişanu îi invită la dezbateri pe candidaţii suceveni la alegerile parlamentare.
 Vizualizări articol: 927 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Băişanu îi invită la dezbateri pe candidaţii suceveni la alegerile parlamentare0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   OM BOGAT,OM SARAC BAISANU trimis de
(14 nov 2008, 13:09:06
ASTAZI IN OBIECTIV A APARUT UN ARTICOL DESPRE BAISANU.ARTICOLUL PREZINTA " CONSTRUIREA DIN BANI PUBLICI A UNUI POD PENTRU PROPRIETATEA LUI BAISANU DE LA SUCEVITA,RECLAMATA DE LOCALNICI".

DOMNII REPORTERI AU UITAT SA PRECIZEZE CA TOT IN SUCEVITA UNII LOCALNICI AFIRMA CA DOMNUL BAISANU ARE SI UN MOTEL FOARTE FRUMOS.

ASADAR VA RECOMAND SA CITITI SI ARTICOLUL PUBLICAT ASTAZI IN OBIECTIV.
2.   DE CINE FUGE PANTERA ROZ ??? trimis de
(14 nov 2008, 13:29:08
TOT ASA CUM BAISANU " II INVITA LA DEZBATERI PE CANDIDATII SUCEVENI" LA PROPRIA LUI TELEVIZIUNE - PLUS TV - UNDE ESTE SI MODERATOR SI INVITAT DUPA CUM OBSERVA TOTI SUCEVENII TOT ASA SE POATE OBSERVA CA SI TELEVIZIUNEA BUCOVINA TV IL INVITA LA DEZBATERI PE DOMNUL BAISANU DAR EL REFUZA O CONFRUNTARE CU CANDIDATII SUCEVENI PENTRU ALEGERILE PARLAMENTARE.

SUCEVEANII II RECOMANDA DOMNULUI BOGDAN GHEORGHIU SA IL INVITE PE MODERATORUL ALEXANDRU BAISANU LA O EMISIUNE UNDE SA IL AIBA INVITAT PE CANDIDATUL BAISANU . SUCCES !!
2.1  RE: DE CINE FUGE PANTERA ROZ ??? trimis de
(14 nov 2008, 15:42:43
Mai Dinescu, date-n pewla mea de lachios pdlist, bg mias pewla in inima ta...ce dreacu ai aparut si tu pe forum, si incepi sa scrii prostii...ia si vorbeste politica cu m,a,ta acasa.
2.2  RE: DE CINE FUGE PANTERA ROZ ??? trimis de
(14 nov 2008, 17:35:35
In ceea ce priveste informatiile din Obiectiv sunt lamurit de foarte mult timp...... speculatii ieftine, jocuri politice etc.

Bucovina TV avea credibilitate dar si-o distruge sistematic, catalizatorul fiind dl. Gheorghiu care, se pare ca, nu poate depasi o problema personala cu dl. Baisanu. O stire mi-a atras atentia: cea in care ni se povesteste despre cresterea salariala a respectivului profesor. Cum venitul din stire era unul anual, am impartit acea suma la 12 luni si mi-a iesit un venit deloc de invidiat, chiar jenant... 1500 ron pe luna. Dupa cum era prezentata stirea te asteptai sa fie vorba de cine stie ce salariu. Recomand celor de la Bucovina TV sa nu isi mai subestimeze telespectatorii... Am impresia ca ne considerati imbecili si daca insistati veti ramane doar cu aceasta categorie in fata televizoarelor. Va recomand un plus de profesionalism, echilibru, diversitate si mai putina patima.

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Politic local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei