Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
vineri, 14 nov 2008 - Anul XIII, nr. 269 (3950)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9764 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6687 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Ceasul, în funcţie de stilul vestimentar

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Ceasul este un accesoriu practic, care dezvăluie foarte multe despre personalitatea noastră. Mecanic, cu cuarţ, cu curea metalică sau din piele, ceasul trebuie ales în funcţie de stilul vestimentar.
 

 

Clasic

Dacă obişnuiţi să vă îmbrăcaţi în ţinute clasice, aveţi nevoie de un ceas mic, discret, cu o curea din piele neagră şi cadran pătrat. Un ceas feminin, simplu şi rafinat, un ceas de epocă, primit moştenire de la mama sau bunica. Fie că este mecanic sau cu cuarţ, înainte de a-l cumpăra, informaţi-vă despre calitatea mecanismului. Doamnele care adoptă ţinute clasice ar trebui să se orienteze către ceasurile de mână marca Lip sau Cartier: minimaliste, elegante şi care durează o viaţă. Ceasurile franţuzeşti sunt ideale pentru adeptele stilului vestimentar clasic.

 

Casual

În cazul în care vă îmbrăcaţi casual, este recomandat să alegeţi un ceas cu curea din piele şi cu cadranul rotund. Fie optaţi pentru o curea neagră, fie încercaţi pe cât posibil ca aceasta să fie asortată cu hainele, ceasul oferind o notă de distincţie ţinutei dumneavoastră. Pentru a nu rămâne cu semne la încheietura mâinii, este recomandat să vă daţi ceasul jos înainte de a vă urca în pat sau de a face duş, chiar dacă este vorba despre un model rezistent la apă. Modelele ideale pentru doamnele ce preferă stilul casual sunt ceasurile Armani, cu cureaua din piele fină şi cadranul rectangular.

 

Sportiv

Dacă sunteţi adepta ţinutelor sport, aveţi nevoie de un ceas în stil masculin, cu o curea de metal sau din piele şi cu un cadran mare, rotund. Aceste ceasuri sunt un accesoriu la modă extrem de apreciat în prezent. Un model de referinţă este J12 de la Chanel, o cale de mijloc între stilul masculin şi cel feminin.

 

Glamour

Doamnele care preferă acest stil au nevoie de un ceas cu cadranul rotund. Acesta trebuie să fie preţios, astfel încât să poată fi considerat o adevărată brăţară. Atenţie, însă! Încheietura mâinii nu trebuie încărcată cu brăţări, chiar dacă sunt din metale preţioase.

Cea mai indicată soluţie este aceea de a opta doar pentru ceas. Evitaţi lanţurile şi inelele mari. O manichiură perfectă va fi suficientă pentru a scoate în evidenţă frumuseţea şi rafinamentul ceasului şi al mâinii. Un model de referinţă pentru această categorie de doamne este ceasul Chopard cu diamante, lăsate libere în interiorul cadranului.

 

Fashion

Sunteţi în pas cu moda şi cu ultimele tendinţe în materie de coafuri şi machiaj? Aveţi nevoie de un ceas de ultimă generaţie. Există destul de multe firme care îmbină tradiţia unor ceasuri de calitate cu noile elemente high-tech. Fiind dotate cu cadran digital, ceasurile mileniului trei au integrate o serie de funcţii utile. Modelul ideal pentru doamnele în pas cu moda este ceasul Casio, cu cadran digital. Contrastul dintre ecranul negru şi brăţara aurie este foarte trendy.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Ceasul, în funcţie de stilul vestimentar.
 Vizualizări articol: 1957 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Ceasul, în funcţie de stilul vestimentar0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei