Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
vineri, 14 nov 2008 - Anul XIII, nr. 269 (3950)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,971 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,5892 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Iliescu: PNL nu e totuna cu PSD; PNL e partidul bogaţilor, iar PSD - al celor mulţi

Vineri, 14 Noiembrie 2008 (19:19:42)
Preşedintele onorific al PSD, Ion Iliescu, a declarat, vineri, în Valea Jiului, că pe scena politică românească există trei forţe, respectiv PSD, PNL şi PDL, iar "PNL nu e totuna cu PSD" deoarce e partidul bogaţilor, iar - PSD al celor mulţi, transmite corespondentul MEDIAFAX.

Potrivit sursei citate, cei din Alianţa D.A. nu au fost "în stare să-şi păstreze viziunea politică".

"Cei doi (Traian Băsescu şi Călin Popescu Tăriceanu - n.r.) ne-au demonstrat un spectacol de adevărată ceartă între fraţi. Au provocat conflicte permanente şi Tăriceanu a devenit duşmanul principal. Dar PSD a judecat mereu cu responsabilitate, pentru că nu suntem totuna cu PNL. PNL e partidul bogaţilor, în timp ce PSD are o gândire coerentă: îmbinarea economică cu socialul şi este partidul ce exprimă interesul celor mulţi, care trăiesc din muncă cinstită", a spus Ion Iliescu.

"Trei forţe se luptă în acest moment: PSD, PNL şi PDL, o struţo-cămilă ce a apărut peste noapte. Băsescu i-a convins pe cei din PDL şi într-o noapte, aceştia au trecut de la stânga la dreapta, ca să intre în Populara Europeană. Niciunul nu a avut nicio remuşcare ca să protesteze. Ce sunt ei, la urma urmei? Nişte oameni în care nu poţi să ai încredrere. Au fost de stânga, au fost de dreapta. Cum poţi să ai încredere în asemenea oameni?", a declarat, vineri, la Petroşani, Ion Iliescu.

Preşedintele onorific al PSD, Ion Iliescu, s-a aflat, vineri, în Valea Jiului, în cadrul unui turneu electoral care se desfăşoară în tot judeţul Hunedoara, pentru susţinerea candidaţilor PSD la alegerile parlamentare, şi care include oraşele Deva şi Brad.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Iliescu: PNL nu e totuna cu PSD; PNL e partidul bogaţilor, iar PSD - al celor mulţi.
 Vizualizări articol: 803 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Iliescu: PNL nu e totuna cu PSD; PNL e partidul bogaţilor, iar PSD - al celor mulţi0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   Justitie corupta, santajabila si aservita politic trimis de
(15 nov 2008, 09:19:25
In aceasta campanie electorala proPSD de vineri 14 noiembrie 2008 la Petrosani (la 19 ani de la lovitura de stat cu peste 1.000 de morti in toata tara si 18 ani de la decesele provocate de mineri la Bucuresti) a putut fi trimis ca agent electoral criminalul kaghebist Ion Iliescu multumita justitiei romane corupte, santajabile si aservite politic PSD.

In orice alta tara civilizata din lume un criminal de talia lui Ion Iliescu, fie el chiar fost presedinte, ar fi fost judecat si condamnat pentru genocid, cu executarea pedepsei.

Numai in Romania un astfel de criminal este lasat liber si trimis in campanie electorala exact acolo unde masa de oameni cea mai usor de manipulat poate fi facuta sa voteze cu PSD, adica cu Partidul Comunist Roman, cu Securitatea si cu descendentii lor.
2.   ADEVARUL! trimis de
(16 nov 2008, 11:10:02
Ma bucur ca e un articol fara autor ,iar de comentat ..cred ca a zis Mihaiela prea putzin!!!Pai cu cine nu a facut PSD aliantza ca sa cashtige electorat sau sa suspende pe Basescu?Daca inca mai face declaratzii inseamna ca e bolnav de putere rau tare de tot!!!CHIAR DACA IN LUME E CRIZA BASESCU INCEARCA SA TZINA TZARA INTR-O LINIE DE PLUTIRE,DACA ERA PSD FURA TOT SHI CADEA VINA PE CRIZA.CICA PSD ESTE DE PARTEA OAMENILOR CARE TRAIESC DIN MUNCA CINSTITA.INTRADEVAR NU PUTZINI SUNT CEI CARE AU FOST FAVORIZATZI DE PSD IN LICITATZII ,IAR NENEA NASTASE ESTE UN EXEMPLU DE OM CINSTIT LA CEL MAI INALT NIVEL!!!BRAVO ZIARULUI DIN SUCEAVA CARE NE BAGA PE GAT GOGOSHI COMUNISTE!!!

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Ultima ora

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei