Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
joi, 9 oct 2008 - Anul XIII, nr. 238 (3919)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9765 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6373 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Clarificări

Liberalii dau ca sigură construirea unui nou spital în Suceava

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)
Liberalul sucevean Iulian Angheluş, care va candida în Colegiul Uninominal Siret pentru Camera Deputaţilor, a anunţat că zvonurile privind eliminarea judeţului Suceava de pe lista celor în care se vor construi spitale noi de urgenţă sunt complet false. Angheluş a dat asigurări că în municipiul Suceava va fi construit un spital nou, iar Ministerul Sănătăţii Publice a semnat deja documentele cu firma care va realiza lucrările.

Iulian Angheluş a arătat că au existat totuşi o serie de probleme legate de costurile aferente lucrărilor de demolare a construcţiilor aflate pe terenul pe care urmează să fie construit noul spital de urgenţă.

„Suceava va avea cu siguranţă unul dintre cele 11 spitale de urgenţă pilot din România. Ministerul Sănătăţii a semnat deja moratoriul cu constructorul. Este adevărat că a fost vorba de o întârziere, pentru că la Suceava, neexsitând teren liber, trebuie să se facă lucrări de demolare. Astfel, a trebuit să se consulte constructorul, pentru ca plata acestor demolări să fie inclusă în investiţie. S-a acceptat acest lucru, astfel încât vor continua paşii pentru începerea şantierului propriu-zis”, a afirmat liberalul sucevean.

Angheluş a reamintit că o altă decizie luată de Ministerul Sănătăţii Publice pentru îmbunătăţirea asistenţei medicale în judeţul Suceava a fost înfiinţarea a trei staţii SMURD, în Suceava, Vatra Dornei şi Siret.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Liberalii dau ca sigură construirea unui nou spital în Suceava.
 Vizualizări articol: 708 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Liberalii dau ca sigură construirea unui nou spital în Suceava0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   Anghelus-labus trimis de
( 9 oct 2008, 11:25:16
rog protectia copilului sa se autosesizeze in cazul acestui bebelus-anghelus si sa ia masuri;
2.   La multi ani coipilul minune trimis de
( 9 oct 2008, 11:30:34
nenea anghelus....vrei deputat?Mai sa fie....de abia acum vrei spital?Pana acum ce a facut guvernarea ta de 2 bani si nimic....Noroc de proiectul lui Lungu ca tu....nu ai treaba...bati campiii.vii dupa razboi sa ne explici cum sta treaba cu impuscatul...Stai linistii,chiar dca vrea bunul tau amic Olteanu Bogdanel sa iesi deputat nici el nu mai iesie nici nu in veci vecilor...Voi ati pierdut o notiune dinvedere...nu aveti cum sa mai indepliniti promisiuni pt ca domnia voastra odioasa s-a sfarsit in sfarsit!!!
3.   PNl este cel mai serios partid din 89 incoace trimis de
( 9 oct 2008, 11:31:58
i se baga numai strambe de ceilalti care impiedica lucrurile bune pe care le face,putine deocamdata dar in folosul civilizatiei si a muncii,nu a distrugerii tarii cum s a facut pana acum
3.1  RE: PNl este cel mai serios partid din 89 incoace trimis de
( 9 oct 2008, 11:34:14
Ia zi, cetatene, care-s lucrurile bune facute de PNL.

Intreb fara nici o urma de ironie, sunt doar curios.
4.   Sesizare trimis de
( 9 oct 2008, 11:37:29
Nu cred ca are prestanta si valoarea acest individ sa vorbeasca in numele liberalilor. Unde sunteti liberalilor adevarat de-l lasati pe acest parvenit ! sa dea declaratii. Chiar nu vedeti ca va face de .................
5.   Pentru lupu trimis de
( 9 oct 2008, 12:13:57
adevaratii liberali sunt la pdl; bebelus anghelus si-a terminat temele de facut pentru maine la scoala si vrea sa ne arate si noua ce elev silitor e;da noi stim ca nasul lui ii este diriginte si speram in cele din urma sa termine si el scoala asta
6.   Adevaratii trimis de
( 9 oct 2008, 12:33:18
Liberalii adevarati cat si taranistii adevarati sun cei care au murit pe la Aiud, Gherla, Ploiesti etc. PNL si PNTCD-ul al murit odata cu ei !!

Astia din ziua de azi sunt niste liberali sau taranisti autoproclamati! S-au inscris in PNL, PNTCD sau au plecat de aici doar din interese personale sau de clan.

A se vedea marele taranist Onofrei, marele liberal Flutur sau Lungu. Si cei care au ramas sunt la fel ca si cei care au plecat!

Macar daca ar avea idei liberale, dar se vede de la o posta ca-s plini de reflexe comuniste si/sau autoritar dictatoriale!
7.   Spital nou trimis de
( 9 oct 2008, 15:43:13
de ce nu se construieste noul spital linga cel actual? decit sa se construiasca acolo un magazin universal, asa cum se vorbea anul trecut, mai bine sa se faca cel de urgente. Loc este slava domnului. Si asa sta gol atita teren, numai tufe, plin de boschetari, nu ar mai fi nevoie nici de transportat bolnaviii de la un spital la altul peste bulevard. S-ar rez0olva 2 treburi. Dar de, dupa ce se va construi or sa-si dea seama ca de fapt se putea ridica alaturi de celalalt......
8.   Membru demisionar PNL trimis de
(10 oct 2008, 13:36:15
Domnule Anghe-Labus copilu minune. Ma da destept esti tu de ceva vreme am impresia ca tu vei fi cel care o sa reinventeze roata sau mersul pe jos. Te rog nu mai fi papagalul celor de la Bucuresti si vino cu idei originale. Cat pentru restul membrilor PNL faceti o revolta poate doar asa o sa scapati de rebuturile de lideri pe care ii aveti.

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Politic local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei