Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
joi, 9 oct 2008 - Anul XIII, nr. 238 (3919)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9765 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6373 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Clarificări

Burciu îi explică lui Flutur ce trebuie să conţină o strategie de dezvoltare a turismului

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)
Candidatul PNL pentru colegiul de Senat Suceava, Aurel Burciu, i-a explicat preşedintelui Consiliului Judeţean Suceava, Gheorghe Flutur, ce ar trebui să conţină o strategie de dezvoltare a turismului.

Profesor de management la Universitatea „Ştefan cel Mare” Suceava, Aurel Burciu a arătat că orice strategie propusă pentru a dezvolta judeţul Suceava este condiţionată de realizarea a trei obiective clare. Liberalul sucevean a explicat că acestea sunt internaţionalizarea Aeroportului „Ştefan cel Mare” din Salcea, precum şi asigurarea legăturilor judeţului cu sudul ţării, prin intermediul unei autostrăzi, şi cu vestul ţării.

„Pentru a pune în valoare ceea ce există în Bucovina, în special în judeţul Suceava, există aceste condiţionări obiective, fără de care orice strategie nu se pot aplica. Din câte ştiu autostrada este în proiect, până la Bacău, iar prelungirea acesteia spre Suceava şi Siret ar fi o decizie oportună pentru judeţul nostru. Apoi trebuie să asigurăm în mod obligatoriu legătura Suceava – Vatra Dornei – Oradea, astfel încât accesul spre vestul ţării, respectiv vama Borş, să fie cât mai facil. Iar dacă nu se realizează aceste obiective, programele şi strategiile care apar vor rămâne doar vorbe goale”, a declarat Aurel Burciu.

El a precizat că dacă nu vor fi realizate cele trei obiective, autorităţile judeţene nu vor putea să asigure o dezvoltare a turismului din judeţul Suceava şi nici să impună un brand nou pe piaţă, respectiv Bucovina.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Burciu îi explică lui Flutur ce trebuie să conţină o strategie de dezvoltare a turismului.
 Vizualizări articol: 821 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Burciu îi explică lui Flutur ce trebuie să conţină o strategie de dezvoltare a turismului0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   Ce mai vrea si asta trimis de
( 9 oct 2008, 12:18:50
el sa invete sa predea la facultate mai intai si apoi sa invete pe altii;
2.   Strategii trimis de
( 9 oct 2008, 12:38:34
Bai Coco! Iti este ciuda la faza asta pt ca are dreptate. Cum pot sa dezvolti turism fara infrastructura. Pana si romanii construiau drumuri, poduri si bude (00 pt tine) inainte de cuceri un teritoriu.

Nu-s fan al lui dar aici are dreptate!
3.   Putina organizare trimis de
( 9 oct 2008, 16:44:16
Poate sa se dea flutur peste cap, sa faca tumbe si sa sara la trapez...daca in echipa lui sunt o gramada de incompetenti buni numai la gargara, dar membrii de partid...turismul e o treaba serioasa, care are nevoie in primul rand de infrastructura si de specialisti sa il promoveze, sau credeti ca un fost contabil la petrom stie cu ce se mananca turismul? Doar cei care nu au iesit din judet mai pot sa creada balivernele cu "athosul din carpati".
3.1  RE: Putina organizare trimis de
( 9 oct 2008, 17:44:33
Din pacate, foarte multi nu au iesit din judet si habar nu au ce inseamna respectul functionarilor fata de contribuabili.

Exact pe acest fapt (pe necunoasterea cetatenilor) se bazeaza edilii ca sa castige voturi. Scopul lor este sa ii tina in intuneric, pentru a-i putea conduce, stiut fiind faptul ca este mai usor de manipul@t un om flamand care nu stie ce drepturi are(sigura grija a lui fiind cum sa supravietuiasca zilei de maine), fata de unul cat de cat mai umblat prin lume.
4.   3 obiective trimis de
( 9 oct 2008, 21:07:36
nu trebe sa fii profesor de management ca sa stii ca infrastructura e baza in strategia dezvoltarii turismului....orice om de bun simt stie asta
5.   Ho, Ho, Ho. trimis de
(10 oct 2008, 13:24:32
Domnule MOS CRACIUN. Ai dreptate dar cine crezi tu ca e de vina ca nu avem infrastructura? Poate ca baietii care au dormit 16 ani in consiliul judetean. Flutur saracu e si el pe acolo de cateva luni si din cate vad vrea sa faca lucrurile sa mearga. E greu sa faci asta atata timp cat primesti de la cei dinaintea ta un judet care arata ca dup bombardament dar daca ai fi iesi din suceava inspre Dorna ai fi vazut ca se lucreaza si in maxim un an ar trebui sa avem infrastructura necesara. Asa ca nu mai blamati pe cei care vor sa faca ceva pentru judet.

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Politic local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei