Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
sâmbătă, 27 sep 2008 - Anul XIII, nr. 228 (3909)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9764 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,65 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Planuri

PNL Suceava vrea să câştige alegerile în cinci colegii

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Liberalii suceveni susţin că, în cel puţin cinci colegii uninominale pentru Camera Deputaţilor din judeţ, vor obţine cel mai bun scor electoral în faţa candidaţilor de la celelalte partide.

Senatorul PNL de Suceava Tiberiu Prodan, candidat pentru un nou mandat în colegiul Siret, a precizat că liberalii au nominalizat candidaţi mai buni decât ai principalilor adversari politici. „Cu siguranţă vom câştiga alegerile în cinci colegii pentru Camera Deputaţilor, însă trebuie să obţinem şi un scor politic foarte bun la nivelul judeţului”, a declarat Prodan.

El a precizat că în perioada imediat următoare, liberalii suceveni vor începe o campanie de informare a alegătorilor cu privire la sistemul de vot uninominal. De asemenea, parlamentarul sucevean a arătat că ţinta candidaţilor PNL este de a atrage cât mai multe voturi din partea alegătorilor, astfel încât rezultatul general, pe întreg judeţul, să fie unul cât mai favorabil.

„Marea problemă a candidaţilor PNL este că mulţi votează încă partidul şi nu candidatul. Noi avem candidaţi valoroşi, şi vom demara şi o campanie puternică prin care să îi facem cât mai cunoscuţi pe cei care reprezintă PNL Suceava în alegerile parlamentare de la sfârşitul acestui an”, a spus senatorul liberal.

Tiberiu Prodan a precizat că liberalii îşi vor prezenta candidaţii ca fiind „prieteni” ai locuitorilor judeţului, dar care vor putea fi traşi la răspundere atunci când nu îşi îndeplinesc atribuţiile.

„Vom realiza o campanie de informare, în fiecare colegiu, astfel încât cetăţenii să înţeleagă importanţa votul direct pentru om. Diferenţa dintre PNL şi celelalte partide trebuie să fie eliminată numai în acest mod. Şi spunem că vom avea parte de succes”, a încheiat Prodan.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului PNL Suceava vrea să câştige alegerile în cinci colegii.
 Vizualizări articol: 731 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 1 vot
PNL Suceava vrea să câştige alegerile în cinci colegii5.051

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   Votez PNL dar nu pt oamenii locali trimis de
(27 sep 2008, 11:09:05
ca sunt cam cu putine aparitii in scena politica,votez PNL ca aia de la centru fac lucruri bune si ne a civilizat cu forta ca noi am ramas in urma
1.1  RE: Votez PNL dar nu pt oamenii locali trimis de
(27 sep 2008, 11:40:46
Voteaza-i tu si cu soacra.

O sa mai avem inca 5 km autostrada in 4 ani, un premier "RAZGANDEANU" faccand parte din evidente grupuri de interese, corupti (vezi ministri demisi pentru afaceri inclusiv cu CALTABOSI si PALINCA), etc. Iata marile realizari ale asa zisilor liberali. Cred ca LIBERAL vine de la LIBER la coruptie!
1.2  RE: Votez PNL dar nu pt oamenii locali trimis de
(27 sep 2008, 12:04:23
Si poate te invata si limba romana...
2.   Mie-mi place unde stau! trimis de
(27 sep 2008, 22:52:55
Sucevenilor, votati in continuare PD-L, sa-mi fie mie bine. In 4 ani, impreuna cu cocoselul meu, va las fara paduri!
3.   PNL, presul PSD/PCR trimis de
(28 sep 2008, 02:52:06
PNL, poseta de seara PSD va obtine la parlamentare voturi mi putine dect la locale, din pricina prostitutie politice cu comunistii lui Iliescu.

Punga mare Prodane!
4.   Pocaitul de PNTCD,PCR,apoi pdl trimis de
(28 sep 2008, 14:15:20
ne mai facem vile si blocuri dintr un salar de functionar cinstit cu udrea si succesuri la barbati politici,apoi alianta cu psd ca provenim din mama PCR SI FSN

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Alte titluri din Politic local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei