Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
sâmbătă, 27 sep 2008 - Anul XIII, nr. 228 (3909)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9764 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,65 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Mesaj

PSD-iştii transmit PD-L-iştilor să lase festivismul şi să se apuce de treabă

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)
Social democraţii suceveni s-au arătat deranjaţi de comportamentul preşedintelui PD-L al Consiliului Judeţean, Gheorghe Flutur, la adresa fostei administraţii PSD a instituţiei, pe care a acuzat-o că a turnat „asfalt electoral”, fără să fi avut în spate surse de finanţare. Vicepreşedintele organizaţiei judeţene a PSD, Corneliu Popovici, candidat pentru un mandat de senator pe colegiul Rădăuţi, a declarat că fosta administraţie social democrată a Consiliului Judeţean a modernizat drumurile „numai în interesul cetăţeanului” şi că lucrările nu au fost alese pe criterii politice.

El a dat exemplul drumului judeţean care leagă localităţile Marginea şi Volovăţ, localităţi care nu au beneficiat de primari PSD nici în mandatul trecut şi nici în acest mandat.

„Ne-am dori ca drumurile judeţene să arate în aceşti patru ani de zile cum au arătat în timpul mandatului PSD. Oricum, de la preluarea mandatului de către PD-L în Consiliul Judeţean nu-mi amintesc să se fi făcut vreo întreţinere pe vreun drum judeţean. De asemenea, pot să spun că nu am făcut asfaltări numai până în faţa sediului partidului nostru, în timp ce alte partide şi le-au făcut”, a spus Popovici, care a adăugat că democrat liberalilor li s-ar potrivi sintagme precum „borduri electorale”, „pavele electorale” sau „trotuare electorale”.

 

Popovici îi sugerează lui Flutur să ţină conferinţele pe podurile din judeţ

Vicepreşedintele PSD Suceava crede că PD-L a provocat discuţii vizavi de modul în care fosta administraţie social democrată a Consiliului Judeţean şi-a făcut treaba pentru a distrage atenţia de la problemele cu care se confruntă judeţul şi locuitorii săi şi pentru a ascunde „incapacitatea” de a rezolva aceste probleme.

Popovici a transmis celor din PD-L că este momentul să lase festivismul deoparte şi să se apuce serios de treabă.

„Aţi fost votaţi pentru a face mai mult decât a făcut PSD în acest judeţ. Locuitorii au nevoi de drumuri bune în continuare, de poduri, de case, de şcoli. Ieşiţi din birouri şi ţineţi-vă conferinţele de presă pe podul de la Marginea, pe podul de la Todireşti, între casele sinistraţilor de la Ţibeni. Găsiţi soluţii pentru rezolvarea acestor probleme, daţi dovadă că sunteţi în stare să administraţi ceea ce PSD a lăsat în judeţul Suceava. Se pare că mult discutatul kerosen care se pregătea a fi injectat în activitatea Consiliului Judeţean începe să miroase a gazolină”, a mai spus Popovici.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului PSD-iştii transmit PD-L-iştilor să lase festivismul şi să se apuce de treabă.
 Vizualizări articol: 887 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 1 vot
PSD-iştii transmit PD-L-iştilor să lase festivismul şi să se apuce de treabă5.051

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   SANSE trimis de
(27 sep 2008, 12:42:42
E BUN POPOVICI. NU ARE NICI OSANSA CARCALETE IN FATA SA IN URMA NEREGULILOR DIN INVATAMANT FACUTE IN CARDASIE SI SUB OBLADUIREA LUI HRENCIUCU
2.   Scandalagii trimis de
(27 sep 2008, 17:18:15
PD-L este partidul scandal: fapte - zero, zgomot - maxim. Rusine!
3.   Jigodii comuniste trimis de
(27 sep 2008, 17:18:42
vai vai jigodiilor , cine a cheltuit bugetul pe anul asta?? oare nu marza impreuna cu ji godia de popovici, stirbu etc. fosile comuniste ce sunteti

3.1  RE: Jigodii comuniste trimis de
(28 sep 2008, 07:25:33
nu cumva stirbu a fost director pe la directia cultelor?

3.2  RE: Jigodii comuniste trimis de
(29 sep 2008, 10:08:17
bine ca au cheltuit bujetu ca decat sa faca fluturelul cinste cu bani pentru campania laturilor, mai bine nu....
4.   Vreau rom! trimis de
(27 sep 2008, 18:10:56
Pup in fund, domn' prezident!
5.   Comunicat trimis de
(27 sep 2008, 18:21:34
Nu mai acceptam printre noi fluturi care taie padurea si vinde Bucovina pe nimic!
6.   Recul trimis de
(27 sep 2008, 20:54:05
mai panaramelor, jigodii pesedisto/comuniste, iar pupati in****PDLul si pe Flutur,iar v/a inviat invidia comunista in singele vostru infestat cu sida. Mirzac cu banditii lui ce au facut, in afara de hotii si furturi din banii publici.
7.   PD-Laturile sa taca trimis de
(27 sep 2008, 21:01:34
Se apropie scadenta, minciunile grohaite de Flutur si turma lui de porcalai nu mai pot fi reluate la infinit, vopsite si revopsite in culori curvesti. Vor plati cu varf si indesat. Domnule Popovici, nu-i lua in seama pe acesti grohaitori, atat stiu, sa manance rahat din troaca mare. Duca-se dracului de bombalai.
8.   Sunt prost cu spume trimis de
(27 sep 2008, 21:56:24
Recunosc!
9.   Jos cenzura trimis de
(28 sep 2008, 11:36:29
In continuare,Monitorul refuza sa introduca in editia on-line a ziarului articolele semnate de Nelu Balan,una din valorile incontestabile ale PD-L!.Va rog frumos,nu-l mai cenzurati pe Nelu! Populatia judetului vrea sa-i citeasca eseurile politice, vrea sa se adape din valurile gandirii ilustrului politician.Sau aceasta este o metoda pentru a determina cititorii sa cumpere ziarul de la taraba?!
9.1  RE: Jos cenzura trimis de
(29 sep 2008, 10:10:54
Umbla vorba prin sat ca domnul brieac e nimeni altu decat Neculai Barba, domnul trompeta de la PD. Si-a pus net acasa (sau sta de la faculate ca e moka) si e extrem de frustrat ca Nelu Balan, valaorea incontestabila a gropii de gunoi, nu is poate publica tampeniile. Hais a fim seriosi dom' barba ca sunteti profesor universitar!
10.   As vrea deputat trimis de
(28 sep 2008, 19:16:47
Oly de Radauti ar fi bine sa fie deputat,ca stie sa organizeze bine si sa conduca f. bine.
11.   La munca trimis de
(28 sep 2008, 23:10:29
lasati gargara, la munca, nu la intins mina

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Alte titluri din Politic local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei