Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
sâmbătă, 27 sep 2008 - Anul XIII, nr. 228 (3909)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9764 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,65 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Rădăuţi

Un demisionar pedelist candidează la deputaţi pentru PAS

Un partid cu 62 de membri din Rădăuţi vrea să trimită doi candidaţi pentru Camera Deputaţilor, în colegiile 6 şi 7. Organizaţia municipală Rădăuţi a Partidului Alianţa Socialistă a decis ca aceşti candidaţi să fie chiar preşedintele interimar şi unul dintre vicepreşedinţi.

Toader Poleac, născut în 1940 la Volovăţ, este om de afaceri şi se ocupă în principal de domeniul foto, iar Traian Halip, născut în 1951, la Suceviţa, este de profesie tehnician mecanic, studiază în prezent dreptul şi este director al Fundaţiei „Ştefan cel Mare” Voievodeasa, ONG care are ca obiect drepturile omului.

Poleac spune că a plecat din PD-L tocmai pentru a-şi asuma „misiunea politică de la PAS” şi a devenit preşedinte interimar al organizaţiei vineri.

În partid, în prezenţa preşedintelui judeţean Vasile Bostaca, s-a produs o schimbare radicală vineri, ca efect tardiv al eşecului din alegerile locale.

„Noi am analizat situaţia îndelung şi am decis că întreaga conducere trebuie schimbată. În consecinţă, au fost desemnaţi un preşedinte şi doi vicepreşedinţi interimari şi am stabilit şi alte măsuri importante, pentru că lupta politică trebuie continuată”, ne-a declarat liderul judeţean al acestui partid, ing. Vasile Bostaca. Preşedinte interimar al PAS Rădăuţi a devenit cu acest prilej Toader Poleac. Vicepreşedinţi, tot cu titlu interimar, au devenit Traian Halipo şi Andrei Maloş.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Un demisionar pedelist candidează la deputaţi pentru PAS.
 Vizualizări articol: 692 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Un demisionar pedelist candidează la deputaţi pentru PAS0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   ??? trimis de
(28 sep 2008, 07:50:42
Astia le au cu pockerul de si-au anuntat deodata PAS? Socialismul e-n toate ce sunt, dar, deocamdata PAS! La cat mai multe!
2.   PTR. FOTOGRAF trimis de
(29 sep 2008, 08:54:21
CE SA CAUTE UN FALS SI UN RATAT CA POLEAC IN POLITICA? NU ARWE LOC IN NICI UN PARTID SI ACUM MERGE ACOLO? ISI VOR DA SEAMA SI ASTIA CINE ESTE ACEST SARLATAN CARE SE INSOARA CU FETE CARE AR PUTEA FI NEPOATELE LUI.

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Alte titluri din Politic local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei