Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
sâmbătă, 27 sep 2008 - Anul XIII, nr. 228 (3909)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9764 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,65 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Sfat

Angheluş crede că Onofrei ar trebui să renunţe la candidatură

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Liberalul sucevean Iulian Angheluş, candidat pentru o funcţie de deputat în colegiul uninominal Siret, i-a solicitat prim-vicepreşedintelui PD-L Suceava, Orest Onforei, să renunţe la candidatura pentru un loc în Senatul României la alegerile parlamentare din toamna acestui an.

Angheluş a precizat că un astfel de gest din partea lui Orest Onofrei ar fi onorabil, în condiţiile în care democrat liberalul sucevean a declarat, în urmă cu câteva zile, că susţine reducerea numărului de parlamentari şi comasarea celor două camere într-un Parlament unicameral.

Iulian Angheluş a precizat că pentru a nu da dovadă de ipocrizie, Onofrei ar trebui să nu mai candideze la alegerile parlamentare.

„Pentru a demonstra că nu există ipocrizie în declaraţia dumnealui, îi cer să nu mai candideze la Senat. Pentru că nu ai cum să candidezi pentru ceva ce nu îţi doreşti să existe”, a precizat Iulian Angheluş.

 

Liberalii se bucură de „eşecul alianţei PD-L – PRM”

Pe de altă parte, liberalul sucevean a precizat că PD-L va pierde cel puţin 8 – 9% la alegerile din data de 30 noiembrie, considerând că sistemul de vot uninominal este în dezavantajul acestei formaţiuni politice.

Iulian Angheluş a arătat că deşi PD-L a încercat să blocheze votul uninominal, cu sprijinul PRM, demersurile celor două formaţiuni politice nu au avut succes. El a făcut referire la decizia Curţii de Apel Bucureşti, care a respins cererea PRM de a suspenda Hotărârea de Guvern care delimitează colegiile uninominale pentru alegerile parlamentare.

„Se pare că a mai avut loc un eşec al alianţei PRM – PD-L. Iar PRM, ca unealtă a PD-L, nu a reuşit să blocheze acest vot uninominal. Cei de la PD-L ştiu foarte bine că participarea acestui partid la alegeri pe vot uninominal îl va duce la o scădere de 8 - 9 procente. Asta în comparaţie cu rezultatele pe care le putea obţine dacă era vot pe listă. Iar acest lucru se datorează lipsei calităţii candidaţilor PD-L”, a spus Iulian Angheluş.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Angheluş crede că Onofrei ar trebui să renunţe la candidatură.
 Vizualizări articol: 1001 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 3.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 3.0 din 2 voturi
Angheluş crede că Onofrei ar trebui să renunţe la candidatură3.052

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   Nu ma intereseaza pocaitii trimis de
(27 sep 2008, 11:05:12
votez PNL si atat ca e competent si a creat multe locuri de munca
1.1  RE: Nu ma intereseaza pocaitii trimis de
(27 sep 2008, 15:56:12
Mda, mare dreptate ai. Se creeaza un loc de munca caldut, chiar de director, daca esti finul cui trebuie. Acest neica nimeni al orasului, zis Anghelus, fosr vinzator de bere si care nu a fost in stare sa termine facultatea decit dupa ce s-a inrudit cu Bogdan Olteanu, are tupeul sa ceara pentru el postul de director la ARR Suceava. Aaaaahhhhhhh, scuze. A candidat la un concurs si fiind super performant (nu ar fi reusit nici facultatea s-o faca probabil daca nu ajungea la putere NASU-OLIGARHU), l-a promovat si iata-l mare sef la ARR. In plus, mai are si tupeul sa GUITE din inalta-i fonctie.
1.2  RE: Nu ma intereseaza pocaitii trimis de
(28 sep 2008, 02:11:14
Abghelus crede..., de aia sunteti asa in urma in Romania, ca multi dintre voi CREDETI - va dati cu parerea, dar fapte concrete - NIMIC!
1.3  RE: Nu ma intereseaza pocaitii trimis de
(29 sep 2008, 09:57:08
Usor baaaaa ca pune Anghelus Politia Rutiera pe voi. Nu mai scrieti de rau!!laughing

Si ce daca e finu cuiva? Nasii vostri fura scroafa din cotet, pe cand nas'su face politica la nivel inalt, iar faptul ca a reusit sa il faca pe Olteanu nasul lui, e meritu lui-desi e un miracol ca a reusit, deci ar cam trebui sa stie cume cu politica la nivel inalt. Am sa-i dau votul meu.
2.   Recomandare trimis de
(27 sep 2008, 11:32:27
Si eu votez PNl dar parerea mea este ca si acest baietas FINUL Iulian sa renunte la candidatura ca ar face un mare bine PNL-ului.
3.   Strutocamila asta din poza cine mai e? trimis de
(27 sep 2008, 11:33:29
...stimati ziaristi cum puteti publica asa poze de spui ca ieri a coborit din copac?Chiar nu puteti evita sau faceti ceva concurenta cu ceva ziar de umoristica.
3.1  RE: Strutocamila asta din poza cine mai e? trimis de
(27 sep 2008, 14:34:08
ESTI TARE OMULE NU CRED CA PUTEA SA-L DESCRIE MAI BINE CINEVA PE ACEST INDIVID CARE SE UITA CU UN OCHI LA FAINA SI ALTUL LA SLANINA.DOAMNE CAT POATE FI DE URAT.
4.   J trimis de
(27 sep 2008, 14:46:17
Nu mai candidani tu anghelus ca nu e moral sa mai fie un dobitoc un plus in parlamanetul ala imputit.
5.   Anghelush se inhama cu cine nu trebuie trimis de
(28 sep 2008, 02:33:42
Anghelush, te inhami cu cine nu trebuie. Onofrei face politica de dreapta de aproape 20 de ani. A plecat de jos si tot singur si-a terminat studiile. Si-a investit timpul si, si-a pus portofelul portofelul pe masa pt. PNTCD, pe vremea cand tu cautai chistoace prin parc sa fumezi. Este un militant al democratiei adevarate si un om de care Suceava are nevoie. Dumnealui cand a facut aceasta precizare cred ca s-a referit la Orezarul Nechior, dl Tractoras, Capra in behaiala, banditul Mirza, tov. Ciordache, Steaua Romaniei Comuniste Prodan, si de ce nu, chiar la tine? De ce vrei tu sa fi in Parlament? Ce cauti tu acolo?
6.   N-am avut trimis de
(28 sep 2008, 08:23:04
N-am avut onoarea sa aud despre acest ilustru politician, vorba cuiva, dacat acum si numai despre faptul ca-i finul lui nasu-su, alta opera politica nu l-a facut remarcat, cel putin in perceptia mea, de aceea pana ce-l voi cunoaste bine va mai trece o vreme, asa ca, deocamdata NU! Eu personal il voi vota sigur fiindca nu-i in colegiul in care votez!
7.   Atentie trimis de
(28 sep 2008, 09:51:26
Il bagati prea tare in seama pe acest Anghelus. Nu mai scrieti nimic despre el si va fi dat uitarii. Haide-ti sa fim oameni seriosi.
7.1  RE: Atentie trimis de
(28 sep 2008, 10:36:53
Nu mai are ce cauta prin presa. Ne descalificam
7.2  RE: Atentie trimis de
(28 sep 2008, 11:40:34
gashka de fanatici pdl-isti care posteaza rautati in umbra anonimatului isi arata performantele gramaticale: "haide-ti". Boule se scrie Haideti. dar tu esti o sluga proasta, nu un flacau care sa fi inteles ceva din limba romana sau din orice altceva....
8.   Octogonu trimis de
(28 sep 2008, 17:40:34
Rog toti crestinii ortodoxi di habitatul animalului nespalat numit orest onofrei sa mearga la vot si sa voteze PDL.
9.   Slugi trimis de
(28 sep 2008, 20:00:28
Se pare ca slugile lui Flutur stau serios pe internet. Le spun ca politica este pentru tineri si nu pentru jucatorii consacrati de carti si de marii betivi.
10.   PT ONOFREI trimis de
(29 sep 2008, 11:11:15
NU ITI ESTE RUSINE CAT AI AGONISIT ANALFABETULE CE VREI SA TI PROMOVEZI AFACERILE DE LA DORNESTI SI SUCEVITA? ESTI UN MULGATOR DE JUDET MAI BINE AI MULGE VACA .....

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Alte titluri din Politic local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei