Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
joi, 25 sep 2008 - Anul XIII, nr. 226 (3907)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9757 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6253 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Avertisment

PSD îşi pregăteşte topoarele pentru PD-L

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)
Organizaţia Judeţeană Suceava a PSD iese la bătaie cu toate forţele împotriva principalului său adversar politic, PD-L. Preşedintele PSD Suceava, Gavril Mîrza, a anunţat, ieri, la Conferinţa judeţeană extraordinară a PSD Suceava, expirarea perioadei de graţie pe care a acordat-o administraţiei PD-L după alegerile locale.

„Perioada de graţie pe care le-am acordat-o după alegeri a expirat azi. De acum înainte le vom monitoriza la sânge toate acţiunile”, a afirmat Mîrza.

El a acuzat administraţia judeţeană condusă de Gheorghe Flutur că defavorizează primarii PSD la împărţirea fondurilor, că foloseşte inundaţiile din vară drept pretext pentru mită electorală şi că firmele de familie ale unor membri de marcă ai PD-L se bucură de tratament preferenţial la acordarea lucrărilor de refacere a infrastructurii afectate de calamităţi.

„La primarii PSD le strecoară câţiva lei, ca din milă, în timp ce în unele localităţi firmele fraţilor şi neamurilor liderilor lor fac bani de se rup, fără ruşine. Tot oameni ai PD-L împart la populaţie tiruri cu grâu drept mită electorală şi se plăteşte la negru cursa, ca să nu apară evidenţiată nicăieri”, a afirmat preşedintele PSD.

Mîrza le-a mai spus colegilor săi prezenţi la conferinţa judeţeană că trebuie să se mobilizeze, în perioada imediat următoare, pentru ca PSD să câştige alegerile parlamentare şi să facă guvernul, să preia conducerea prefecturilor şi a instituţiilor descentralizate pentru a reduce capacitatea de acţiune „a celor care nu ştiu decât să răscolească trecutul şi să stea toată ziua la televizor”, cu referire directă la liderii PD-L.

„Trebuie să scurtăm distanţa de manevră a celor portocalii, altfel umilinţa ne aşteaptă”, a mai spus Gavril Mîrza.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului PSD îşi pregăteşte topoarele pentru PD-L.
 Vizualizări articol: 1186 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 2.33/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 2.3 din 3 voturi
PSD îşi pregăteşte topoarele pentru PD-L2.353

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   STIE DIN PROPRIA EXPERIENTA trimis de
(25 sep 2008, 11:25:24
DESIGUR CA PE TOV. PRESEDINTE STIE TOATE ACESTEA DIN PROPRIA EXPERIENTA, IAR ACUM DIN OPEZITIE CREDE, PRESUPUNE CA SI CEILALTI FAC LA FEL (DESIGUR CA SI ACESTIA NU SUNT CHEIE DE BISERICA). TOV. PRESEDINTE PIN PERIOADA FOARTE LUNGA A DUMITALE AI PROCEDAT MAI RAU CA> BOBU, DINCA, POSTELNICU, VLAD, ETC., SI ASTA AI FACUT-O IMPREUNA CU> COSMANCA, STAN, STIRBU, TITI PETRE - LATIFUNDIARUL, CUSNIR SI COPII, ETC., FOLOSITI SLOGANUL ,. ACEST SLOGAN VA CADE CA O MANUSA, HAI LASATIVA DE ACESTE TRUCURI LA TV. CACI OAMENII AU TRAIT, AU SUFERIT, S-AU DESTEPTAT, SI S-AU CONVINS CA VOTUL PENTRU VOI SI FAMILIILE VOASTRE. DESIGUR CA SI CEILALTI SUNT APROAPE LA FEL, DAR SA LE DAM SI LOR O SANSA, IAR LA VIITOARELE ALEGERI SA-I ANALIZAM SI SA-I SANCTIONAM. ACEASTA ESTE O ARGUMENTATIE CORECTA, TOV. PRESEDINTE MARZA. SUCCES! COMENTARIUL NU CONTINE OBSECENITATI, DE CE NU-L ACCEPTATI, SUNTETI APOLITICE, SAU !
1.1  RE: STIE DIN PROPRIA EXPERIENTA trimis de
(25 sep 2008, 12:15:42
"Apoliticule", dupa cum scrii se vede ca esti semianalfabet! Faci pe neutrul dar se vede de la o posta ca esti pedelatura. Daca-i ai fi apolitic n-ar trebui sa te deranjeze ca cei din opozitie sa arate ce face puterea! Stii doar sa jignesti si sa spui miniciuni. Tu si cei de teapa ta va faceti ca nu stiti ca primaria Suceava a fost condusa numai 4 ani de un primar PSD, in rest de liberali (doua mandate) si primari de la alte formatiuni politice. De asemenea, prefectura a fost condusa de un pesedist tot numai patru ani. Dintre institutiile mai importante din judet, numai la Consiliul Judetean a stat 12 ani un pesedist, adica Marza (acesta este in PDSR/PSD din 1996 si nu din 1990, cum zic pedelaturile).
1.2  RE: STIE DIN PROPRIA EXPERIENTA trimis de
(25 sep 2008, 17:30:45
mai comunistule si josnicule Marza, oare tu nu esti consilier?? de ce ai votat sumele respective?? nu fi jigodie ordinara!!!
1.3  RE: STIE DIN PROPRIA EXPERIENTA trimis de
(26 sep 2008, 05:35:31
Nu e bombbalau comunistu degeaba!AUZI BA CE GURA ARE UMFLATUU!SHTITZI DE CE FACE ZARVA ?ATUNCI CAND PRIMARII PSD VOR FI INTREBATZI CE AU FACUT IN SATE CU BANII REPARTIZATZI EI VOR SPUNE CA SHI-AU PLATIT SALARIILE SHI CA NU AU MAI AVUT BANI DE REPARAT DRUMURI DE TRAS CURENT ,CANALIZARE ETC ETC...DEOARECE PD-UL ESTE VINOVAT!NENEA MARZA!!,TREABA CU CONTROLU LA SANGE O FACE FLUTUR NU UN BOLSHEVIC DORNIC DE RAZBUNARE!FANE SA UITAM DE TINE SHI NU NE MAI CONTROLA CA NE GADILI.IAR ASHTIA DIN PRESA CE TOT NE BAGATZI PE GAT DECLARATZIILE COMUNISTULUI GATA CU TRECUTUL ACUMA VREM ARTICOLE DIN PREZENT ,VREM SA AUZIM CUM FLUTUR AI DA SHUTU IN DORSALA LA BARABULA ASTA CANCEROASA!!!!
2.   Alcoolul la volan trimis de
(25 sep 2008, 12:57:25
veniti repede la sediul pdl din Falticeni sa vedeti ce parcare a facut vestitul deputat alcoolist andreica cu masina de teren asta noua! era manga cand a ajuns la sediu
2.1  RE: Alcoolul la volan trimis de
(25 sep 2008, 13:02:26
fumoasa pereche portocalie vitcu-andreica : un ciolanar pensionar si un tanar betiv ! vai noua daca ajungem pe mana acestor indivizi ! nu va e de ajuns tofan?
3.   RUSINE !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! trimis de
(25 sep 2008, 13:26:09
am venit din strainatae dupa 2 ani si inca nu pot sa cred ca vitcu a plecat la pdl ! cat ii mai injura pe flutur si pe basescu,cat ne mai cerea sa votam cu psd ! chiar nu mai exista rusine in tara asta ? daca asemenea oameni vor ajunge vreodata sa ne conduca e vai de noi ! e clar ca acest vitcu,o viata comunist a facut pasul doar pentru interesul propriu ! nu va lasati inselat de vorbe mestesugite,NU II PASA DE OAMENI ! SINGURA LUI CREDINTA E BANUL ! RUSINE MARE,VITCULE,ACUM LA BATRANETE !

3.1  RE: RUSINE !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! trimis de
(25 sep 2008, 17:09:23
Face de rusine si numele VITCU! Sa-i fie TARANA USOARA fratelui sau, MARELE ACTOR DIONISIE VITCU.
4.   Lanturi si catuse pt. hotii din PSD trimis de
(25 sep 2008, 13:34:19
PDL pregateste lanturi si catuse pentru hotii din PSD/PCR

Nu stiu cum nu ii este jena la Opincarul asta de Cajvana sa vorbeasca.

PDL ar trebui sa scoata la iveala faradelegile pe care le-a facut Mirza la CJ, sa stim si noi cum impartea banii tovarasul secretar PCR.
4.1  RE: Lanturi si catuse pt. hotii din PSD trimis de
(25 sep 2008, 18:24:26
gata, briceag , ai luat pauza de aer , ai scos botul din c.u.r.u.l lui molie si-al lui lungu? Hai, trage aer adanc in piept si baga limba la loc. Cel mai mare hot in viata la ora actuala in judet e domnul molie al tau. Vreau sa-l vad cum se va lega singur. Daca erau faradelegi, ciripea molia ceva pana acuma. Deocamdata doar improasca cu laturi. Cu pedelaturi. Cu bricege.
5.   Din pacate trimis de
(25 sep 2008, 13:38:56
Din pacate nu este nimic nou sub soare, daca este asa inseamna ca practicile PSD au fost preluate de PD-L.
6.   Cataline, nu mai scrie atata aici trimis de
(25 sep 2008, 14:36:30
nu te citim decat noi, cei care te cunoastem

Hanusteakakatule!
7.   Daca numai la asta trimis de
(25 sep 2008, 15:14:11
Daca numai la asta se reduce combativitatea PSD, la lupta impotriva firmelor altora decat ale oamenilor sai, ne-am lamurit cu totii asupra incrancenarii acestei lupte. Totul mascheaza lupta grupurilor de interese, din care problemele oamenilor de rand, ale masei de alegatori, sunt excluse! Asta ca sa stim ce ne-asteapta.
8.   Jos cenzura trimis de
(25 sep 2008, 17:51:38
In continuare,Monitorul refuza sa introduca in editia on-line a ziarului articolele semnate de Nelu Balan,una din valorile incontestabile ale PD-L!.Va rog frumos,nu-l mai cenzurati pe Nelu! Populatia judetului vrea sa-i citeasca eseurile politice, vrea sa se adape din valurile gandirii ilustrului politician.Sau aceasta este o metoda pentru a determina cititorii sa cumpere ziarul de la taraba?!
8.1  RE: Jos cenzura trimis de
(25 sep 2008, 18:45:13
Deci m-am tavalit pe jos de ras. Nelu Balan gandeste doar cu okiu maro, atat , si nimeni n-ar vrea sa se adape din cunostintele lui privind impinsul luitului la deal
9.   Alegeri trimis de
(25 sep 2008, 20:29:44
mi-a placut discursul domnului deputat eugen bejinariu. impreuna cu dl. mirza, nechifor, frunza, titi, popovici, adomnicai, dontu, hutanu, stan si girigan vor face o echipa buna la alegeri. nu au cei din pd-l oameni care ca castige in fata ecestor politicieni
10.   Infractorii politici PSD/PCR trimis de
(26 sep 2008, 07:10:07
Trebuia sa vina acolo doua dube echipate cu lanturi si catuse si sa aresteze acesti infractori politici.

Lipseste Vaginel Ciordache, caruia i-a facut Mirza si PSD/PCR-ul viloil cu 16 camere. Materialele moka, de la Drumuri si Poduri, unde dl Girigan frigea carnatul.

Besinariu nu a facut nimic la Bucuresti, de ce sa mai fie ales? Orezarul Nechifor umbla numai la prosteala, nu se pricepe la nimic. Stan impunge stalpii de telegraf cand merge pe drum cat de tampit e. Dontu, 6 apartamente, face licitatii trucate la CC. Mirela, tare'n limba si'n popon se plimba la Bucuresti de pomana calului. Titi, amicul lui Mirza cu care da dat tun la Metro, la Lucina, Dornesti, Falticeni, Sf. Ilie si pe restu' draku mai stie.

Manca-v-ar pamantul galben de spurcaciuni comuniste!
11.   Mirza si ceta lui trimis de
(26 sep 2008, 08:57:25
mirza si stan doi hoti autentici vor sa faca ordine in judet javre de ultima speta lapensie ordinarilor .baba hirca sa ne mai lase cu mesajele si mai bine sa scrie memoriile ei de comunista, CEBINE ERA IN PATUL PRIMARILOR DIN FALTICENI.
12.   INTOXICARE trimis de
(26 sep 2008, 21:47:48
DEGEABA NE TOT INTOXICA CEI PLATITI DE PD-L CA TOT CEI DIN PSD SUNT CEI MAI BUNI. NU AU EI OAMENI CA MIRZA, STAN, ADOMNICAI, BEJINARIU, NECHIFOR, DONTU NICI IN 1000 DE ANI. DAR DIN INVIDIE SI NEAVAND CE SCRIE, SCRIU LUCRURI FALSE. SE VEDE CA SUNT DISPERATI CA NU VOR MAI FI LA GUVERNARE. NE-AM SATURAT DE HOTIILE SI MINCIUNILE LOR. GATA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Politic local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei