Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
joi, 25 sep 2008 - Anul XIII, nr. 226 (3907)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9764 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,65 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Efectele „invaziei” blocurilor

Liberalii cred că Ion Lungu va ajunge să construiască grădini suspendate

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Liberalii îi sugerează primarului Sucevei, Ion Lungu, să se gândească la soluţii pentru a construi grădini suspendate, precum în Babilonul Antic, în condiţiile în care actualele spaţii verzi şi terenurile libere din municipiul reşedinţă de judeţ urmează să fie ocupate de blocuri.

Liberalul Brînduşel Nichitean, candidat pentru o funcţie de deputat la alegerile din toamnă, a acuzat faptul că pe aproape toate terenurile libere din Suceava s-au construit sau urmează a se ridica blocuri, astfel încât spaţiile verzi vor dispărea în cel mai scurt timp.

„Ion Lungu a spus, zilele trecute, că Suceava o să aibă nu ştiu câte parcuri. Oare unde vor fi amenajate acele parcuri? Poate pe blocurile care se construiesc şi poate că o să ajungem să cărăm pământ, să punem plante şi să facem grădinile suspendate din Babilon. Iar după 2500 de ani o să apară şi la noi, în Suceava, grădini suspendate”, a declarat Nichitean.

El a precizat că în urma discuţiilor pe care le-a avut cu locuitorii cartierului Burdujeni, cea mai mare parte a acestora au acuzat faptul că pe actualele spaţii verzi încep să apară organizări de şantiere pentru construcţia de blocuri.

Liberalul sucevean a acuzat modul în care se acordă autorizaţiile de construcţie, precizând să terenurile libere ar trebui folosite pentru amenajarea de parcări, dar şi pentru spaţii verzi şi de joacă pentru copii.

„Asistăm în momentul de faţă la o supraaglomerare a Sucevei. Şi nu s-ar întâmpla acest lucru dacă oraşul s-ar extinde, astfel încât să nu se mai construiască pe unde se poate, între blocurile existente şi pe spaţiile verzi libere”, a mai declarat Brînduşel Nichitean.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Liberalii cred că Ion Lungu va ajunge să construiască grădini suspendate.
 Vizualizări articol: 817 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 2.33/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 2.3 din 3 voturi
Liberalii cred că Ion Lungu va ajunge să construiască grădini suspendate2.353

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   Mda trimis de
(25 sep 2008, 12:04:07
un parc misto ar iesi in locul bazarului!
2.   Pt ca lungu nu face nimic trimis de
(25 sep 2008, 12:28:42
da toate locurile unde se pot face parcuri...dar gropi se fac la greu...sa nu picam in ele cand iti bati joc de un oras intreg
3.   ... trimis de
(25 sep 2008, 13:45:28
"Lungu a spus ca...", si tu l-ai crezut ?

Ceea ce a spus primarul sunt promisiuni lansate in campanie pentru a obtine voturi. Daca esti fraier si il crezi, atunci il votezi.

Dar ca sa vii tu acum ca politician si sa ne spui ca alt politician a promis ceva si nu s-a tinut de cuvant... nu stiu, am impresia ca iti bati joc de inteligenta noastra.

Pai voi nu ati mintit in campanie?

Uite, Lungu a mintit mai bine decat voi, asa ca a obtinut voturi mai multe.
4.   Broscoiul Golia trimis de
(25 sep 2008, 13:47:18
Mai tractoras, mai tii minte cand stateai ascuns in magazie sa nu te salte gaborii pentru ca ai bagat vastu' de cinci ori in borcanul cu marmelada? Stii cand ziceai ca te spanzuri? Noi am fost langa tine la vremuri grele, si nu te-am lasat. Ba mai mult, te-am scapat de cusha cand ti-am gasit un doctor bun si ti-a dat certificat de nebun.

Noi n-am uitat, insa tu da! Nesimtitule!
4.1  RE: Broscoiul Golia trimis de
(25 sep 2008, 18:09:11
Ma Briceag te laudai cu muher Gabriela ca mi-o coaceti ca mi-o puneti etc. Ei??? cum e ? Ai aflat cine sunt???? Unde-i ****a de Gabriela???? I-ati inchis gurita????? Sau si-a ocupat scaunelel si sta cu manutele la spate sa nu deranjeze pe cineva si sa cada de pe scaunel. Sunteti patetici.
5.   Si la minciuni trimis de
(25 sep 2008, 14:07:47
Si la minciuni Lungu e mai bun decat voi DISTRUSILOR.
6.   VOTACIUL trimis de
(25 sep 2008, 15:37:44
OAMENI BUNI, ASTA NU E VOTACIUL ALA CARE A VOTAT CU CINCI MAINI ? NESIMTIREA UNORA NU ARE LIMITE... MA INTREB OARE CATA CREDIBILITATE MAI ARE ACEST PERSONAJ...
7.   Nivelul de trai a crescut trimis de
(25 sep 2008, 20:58:42
e cel mai important lucru ca se ruleaza bani pe piata....cand era psd ul era saracie lucie si nu gaseai de lucru...si locurile care erau se ocupau cu spaga...cinste PNL
8.   Ne sufoca cu constructiile!!! trimis de
(26 sep 2008, 10:17:27
Macar de ar da faliment cu atatea constructii in oras asa sarac!!!

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Politic local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei