Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
joi, 25 sep 2008 - Anul XIII, nr. 226 (3907)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9763 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6386 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Nemulţumire

Sediul de primărie din Burdujeni, fără căldură, în prag de iarnă

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)
Sediul de primărie din Burdujeni va fi un adevărat congelator la iarnă, dacă nu vor fi luate măsuri urgente de racordare a acestuia la un sistem de încălzire.

Caloriferele montate în fiecare birou şi pe holurile instituţiei sunt acum doar de decor, pentru că nu sunt legate la reţeaua centralizată de încălzire a Sucevei, sau la o centrală termică pe gaz.

Mai mult, frigul nu poate fi alungat nici cu sisteme de încălzire electrice, precum calorifere, radiatoare sau aeroterme, pentru că reţeaua electrică a clădirii nu a fost gândită pentru un consum mai mare. De cum sunt pornite calculatoarele la care se lucrează, cât şi unul sau două calorifere, penele de curent se ţin lanţ.

“Lucrăm cu multe haine pe noi, să nu îngheţăm de frig, pentru că dacă punem un calorifer în priză, pică reţeaua de curent. Suntem mutaţi aici de vreo trei săptămâni şi încă nu s-a rezolvat problema căldurii. Ne vom îmbolnăvi dacă vine iarna şi ne prinde aşa, în condiţiile astea”, spune un funcţionar nemulţumit.

Problemele au început acolo de când întreaga Direcţie de Asistenţă Socială a fost mutată, din sediul principal al Primăriei, în clădirea amenajată anul acesta la Burdujeni.

Înainte, în acest sediu era câte un funcţionar de la principalele birouri din Primărie, care ajungea aici prin rotaţie, încât nici consumul de curent nu era semnificativ.

Numai că prin mutarea a 30 de angajaţi la Burdujeni, numărul de calculatoare care funcţionează în acelaşi timp a crescut, la fel ca şi numărul de radiatoare de la care să îşi asigure căldura, încât siguranţele sar într-una, încurcând şi activitatea Cantinei de Ajutor Social, care funcţionează în aceeaşi clădire.

Supărarea unora dintre ei e alimentată şi de faptul că la sediul central ar fi avut căldură, pentru că de cum a venit frigul, acolo a fost pornită centrala, în plus, mulţi fiind acum puşi să facă naveta la Burdujeni, după ce ani la rând au lucrat în buricul târgului.

 

Sancţiuni pentru cei care au lăsat sediul de Primărie fără căldură

Problemele de la sediul de primărie din Burdujeni sunt cunoscute de conducerea municipalităţii sucevene, care spune că deja s-au luat măsuri.

“Acum se lucrează la proiectul pentru racordarea la sistemul centralizat de încălzire a oraşului şi sperăm ca până pe 15 octombrie să rezolvăm această problemă. Cât despre reţeaua de electricitate, aceasta nu a fost gândită pentru un consum atât de mare, pentru că nu a fost prevăzută şi alimentarea cu energie a surselor de căldură. Deja au fost făcute lucrări de întărire a reţelei, iar după montarea unui nou limitator de tensiune, clădirea va suporta un consum de trei ori mai mare decât cel iniţial. Vinovaţi pentru faptul că până acum nu a fost făcut încă racordul la căldură sunt tot colegii lor din Primărie, din biroul Investiţii, care nu s-au ocupat să facă din timp proiectele necesare. Oricum vor fi sancţionaţi pentru acest lucru”, a declarat primarul Ion Lungu.

O altă problemă care ar mai trebui rezolvată la Burdujeni ar fi cea a înfiinţării unei casierii, la care oamenii să îşi poată plăti taxe, impozite, cât şi masa la Cantină, pentru cei care nu se încadrează la gratuitate, în prezent, aceştia fiind nevoiţi să meargă în oraş să plătească şi apoi să se întoarcă în Burdujeni să facă dovada plăţii.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Sediul de primărie din Burdujeni, fără căldură, în prag de iarnă.
 Vizualizări articol: 736 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 3.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 3.0 din 3 voturi
Sediul de primărie din Burdujeni, fără căldură, în prag de iarnă3.053

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   BATAIE DE JOC trimis de
(25 sep 2008, 11:34:38
SUPER TAREEE ; BRAVOO LUNGULE ; IN ORASUL ASTA TOATE MERG CA PE ROATE .
2.   Numai primaria? trimis de
(25 sep 2008, 11:48:58
Si noi cei din blocuri tot in ghetar stam!! Suntem racordati la sistemul centralizat de incalzire....dar in afara de probe nu am primit caldura!? Pe cand va fi posibil sa traim civilizat, d-le primar???
2.1  RE: Numai primaria? trimis de
(25 sep 2008, 15:19:00


Singura solutie e ca Burdujeniul sa se rupa de Suceava si sa se autogospodareasca, daca cei din Primaria Suceava, nu se preocupa.Traiasca ORASUL BURDUJENI.Poate fi o realitate.
3.   Asta e sucevica trimis de
(25 sep 2008, 12:20:31
na mare problema ca,cei 30 de angajati fac naveta in burdujeni.parca burdujeniul ar fi pe luna ,le e tare greu sa-si care fundurile pana in burdujeni. SOLUTIE.daca nu le convine pot sa-si dea demisia ca si asa unii dintre ei nu fac prea multe pe acolo.
4.   ... trimis de
(25 sep 2008, 13:47:22
incompetenta crasa din partea edililor.
4.1  RE: ... trimis de
(25 sep 2008, 14:35:58
In Cimpulung nu s-a dat caldura de 5 ani si nu a murit nimeni. Edilii sunt competenti si realesi
4.2  RE: ... trimis de
(25 sep 2008, 14:44:25
competenti pe dracu

halal competente cu asa probleme..
5.   Ba da ce zic de aia ce lucreaza afara? trimis de
(25 sep 2008, 15:05:22
in aer liber?e cald acolo in burdujeni
6.   SPECIAL PT IGUANA trimis de
(25 sep 2008, 15:23:24
stimabila iguana salariatilor din primarie nu le este greu sa faca naveta sau ''sa-si miste fundurile pana in burdujeni''.daca nu esti in cunostinta de cauza tine-ti gurita NUMAI PENTRU TINE!!!

tu stii cu ce se ocupa directia de asistenta sociala?

iti GARANTEZ eu ca nu stii cate probleme au de rezolvat!

din contra celelalte servicii din primaria suceava stau si freaca buha pe acolo.directia munceste cel mai mult din toata primaria si in plus mai au contact si cu saracii orasului,boschetari,fosti puscariasi,etc.

ASA CA ,IN CONCLUZIE PASTREAZA-TI PAREREA NUMAI PT TINE.....
7.   BATAIE DE JOC trimis de
(25 sep 2008, 15:38:21
PRIMARUL ASTA PE CARE L-AM ALES NOI VAD CA INCEPE SA-SI BATA JOC DE NOI.NU-I NIMIK PESTE 4 ANI VOM STI CU CINE SA VOTAM,ORICUM NU CU DVS DOMNULE PRIMAR!!!!!!!!!!!!

CE-ATI PROMIS DOMLE PRIMAR IN CAMPANIE? VA MAI ADUCETI AMINTE?

CRED CA ATI UITAT DEJA...TRAFICUL ESTE INFERNAL IN SUCEAVA,DIRECTIA DE ASISTENTA SOCIALA A INMORMANTAT-O IN BURDUJENI,CALDURA NU ESTE,PLIMBATI MAMELE LEHUZE CARE DE ABIA SE MISCA PANA IN BURDUJENI CA SA-SI DEPUNA DOSARELE PT DREPTURILE CUVENITE, CE MAI URMEAZA?????

BINE CA V-ATI ANGAJAT TOTI CONSATENII PRELIPCANI IN PRIMARIE CA SA DETINETI PUTEREA.

RUSINE SA VA FIE

NU SUNTETI CAPABIL SA CONDUCETI O INSTITUTIE PUBLICA

MAI BINE V-ATI DA DEMISIA

SI NU UITATI D LE PRIMAR V-ATI LINS PE BOT CU AL 3 LEA MANDAT!
8.   Primar de cacao trimis de
(25 sep 2008, 18:02:23
Ma Lungule iti faci birou si in Burdujeni????sau ramai la caldurica in sediul mare?????

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei