Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
joi, 25 sep 2008 - Anul XIII, nr. 226 (3907)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9757 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6253 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Propunere

Angheluş solicită începerea furnizării agentului termic în Suceava

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)
Liberalul sucevean Iulian Angheluş i-a solicitat primarului municipiului reşedinţă de judeţ, Ion Lungu, să convoace de urgenţă o şedinţă cu preşedinţii asociaţiilor de proprietari pentru a găsi soluţiile potrivite pentru ca SC TERMICA SA să înceapă furnizarea agentului termic.

Angheluş a precizat că în condiţiile în care în ultimele două săptămâni temperaturile au fost extrem de scăzute, căldura ar fi trebuit să ajungă în apartamentele celor racordaţi la sistemul centralizat de încălzire.

„Este inadmisibil ca de două săptămâni să stăm în frig în case. Iar începerea furnizării agentului termic ar trebui să se facă de urgenţă, mai ales că au apărut deja cazuri în care persoane care au vrut să-şi încălzească apartamentele cu gaz metan au ajuns la spital din cauza intoxicaţiilor”, a spus Iulian Angheluş, candidat pentru un mandat de deputat la alegerile din toamnă.

În opinia acestuia, în perioada în care Ion Lungu era membru PNL nu au fost înregistrate astfel de situaţii în care nu se furniza agent termic populaţiei în perioadele în care temperaturile exterioare erau extrem de scăzute.

„Se pare că de când este în PD-L, Ion Lungu nu se mai interesează de soarta cetăţenilor”, a subliniat Angheluş.

 

Liberalii cer lămuriri în privinţa studiului de fluidizare a traficului

Pe de altă parte, el i-a cerut primarului Ion Lungu să explice necesitatea studiului pentru fluidizarea traficului comandat de Primăria Suceava. Asta în condiţiile în care, spune Angheluş, pe mai multe străzi din Suceava au fost deja realizate diverse lucrări în urma cărora a fost îngustat carosabilul.

„Acest studiu costă peste 200.000 de euro, şi nu înţelegem de ce se face dacă deja au fost construite tot felul de rigle pe mijlocul drumurilor, care au îngustat carosabilul şi care încurcă circulaţia. Şi ce se va întâmpla dacă rezultatele studiului arată că toate aceste lucrări trebuie distruse?”, spune liberalul sucevean.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Angheluş solicită începerea furnizării agentului termic în Suceava.
 Vizualizări articol: 427 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 1.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 1.0 din 1 vot
Angheluş solicită începerea furnizării agentului termic în Suceava1.051

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   E frig. trimis de
(25 sep 2008, 12:02:49
Adevarul este ca am cam ingehtat in casa. Am doi copii mici si stau cu caloriferul electric. Banii pe care ii voi da la E-ON pentru curent electric mai bine ii dadeam pentru caldura in tot apartamentul. Vom sta pana in noiembrie in frig? Si medicamentele cine ni le plateste oare?
2.   Nu dati caldura ca nu avem bani trimis de
(25 sep 2008, 12:32:22
macar acum ca la iarna o sa platim bani grei
2.1  RE: Nu dati caldura ca nu avem bani trimis de
(25 sep 2008, 14:55:34
puneti repartitoare si o inchizi sau nu ai decat sa te debransezi.pt un prost ca tine sa sufere un oras intreg.mars la munca putoare.
3.   Lungule, te doare undeva ca sucevenii stau in frig trimis de
(25 sep 2008, 12:40:24
Lungule, da dracului caldura macar noaptea, ca ne p****sham pe noi de frig. Sau poate vrei sa ne p****sham pe candidatii PDL si votul uninominal !!!
4.   Penele ies la reclama trimis de
(25 sep 2008, 14:33:05
Anghelush vrea caldura in apartamet in Septembrie pentru ca lui ii este frig. Anghelush, la lumea care locuieste in baraci din pricina apei, nu ii este frig? Ce demersuri ai facut tu la guvern pt. rezolvarea acestei situatii? Tu crezi ca este suficiant 36 de calaburi, pe care familiile afectate de apa i-a primit ajutor de la guvernul PNL pt. as construi o casa?

Vine iarna, ce vor face acesti oameni?

Lasati PDL-ul sa conduca tara, fiindca PNL/PSD nu este in stare de asa ceva!
5.   A a a a a a a a ... trimis de
(25 sep 2008, 14:33:27
Anghelus - A a a a a a a ...
6.   E frig... trimis de
(25 sep 2008, 14:55:46
Cine nu vrea caldura... sa o tina inchisa! Ca de aia ni s-au pus (impus) repartitoare. Stie cineva cand vom primi totusi caldura?
6.1  RE: E frig... trimis de
(26 sep 2008, 10:11:06
Da, e adevarat ca se poate face cerere la asociatie dar, ce te faci cand 51% sunt pensionari care merg pe principiul "mai punem o haina pe noi"? Noi nu putem sta in casa imbracati ca afara. Chiar repartitoarele la ce folosesc?! Se pot inchide.

Si eu platesc mult caldura dar macar sa o am. Drept sa spun m-am saturat de frig. Sunt racita bocna si ma straduiesc sa tin copii sanatosi.

Cred ca scriem degeaba pe-aici ca nu ne baga nimeni in seama...Asta e.
7.   CERETI LA ASOCIATIE trimis de
(25 sep 2008, 19:55:32
Ca sa aveti caldura trebuie sa fortati asociatia sa faca o solicitare scrisa la TERMICA pt furnizarea caldurii.Nu se poate porni un Punct Termic doar pentru un bloc sau o scara de bloc.Trebuie sa fie peste 50% din cei care sunt racordati la sistemul centralizat altfel tot ce se consuma datorita faptului ca prin subsoluri tevile nu sunt izolate se vor regasi in facturi.Sunt convins ca nu vor asociatiile caldura pt ca in aceasta perioada nu se dau subventii si locatarii asta vor ,,caldura ieftina sau mocca,, Multa bafta si inghetare usoara,bineinteles ca glumesc,eu zic sa cereti ca e dreptul dvs sa primiti caldura.
7.1  RE: CERETI LA ASOCIATIE trimis de
(26 sep 2008, 10:12:19
Scuze, era o continuare la ceea ce a spus YYY.
8.   Out trimis de
(26 sep 2008, 10:46:36
ANghelus ? huuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu. uN SMECHER DE sUCEAVA GEN bECALI

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Politic local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei