Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
joi, 25 sep 2008 - Anul XIII, nr. 226 (3907)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9763 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6386 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   2 imagini |   ø fişiere video

Modernizare

Supraveghere video la Poiana Stampei

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Printr-o bună cooperare dintre autorităţile locale şi poliţie, în comuna Poiana Stampei s-au montat două camere video de supraveghere care au înlocuit paznicii comunali, asigurându-se astfel liniştea comunităţii prin intervenţia promptă a poliţiştilor.

Investiţia de 10.000 de lei a fost suportată în întregime de bugetul local, iar imaginile captate de cameră sunt transmise direct la sediul Poliţiei. Chiar dacă nu sunt la sediu, agenţii de poliţie pot viziona înregistrările, astfel încât oamenii certaţi cu legea pot fi identificaţi cu uşurinţă.

Localnicii spun că sunt mulţumiţi de această achiziţie a Consiliului Local, pentru că bunurile din curte nu mai pot să dispară ca prin minune. În plus, nici şoferii nu mai pot merge cu viteză mare şi nu mai pot intra în depăşiri periculoase. Singura nemulţumire a localnicilor este faptul că au fost montate prea puţine camere.   

 

Primul furt filmat, descoperit în mai puţin de două ore

„Sistemul de supraveghere cu camere video ne ajută în munca noastră. Putem să surprindem în flagrant sau putem depista cu uşurinţă de pe înregistrare autorii furturilor sau cei care tulbură ordinea şi liniştea publică, putem supraveghea traficul auto. Furtul poate fi anunţat şi după câteva zile, iar hoţul va putea fi reperat. Săptămâna trecută, cu ajutorul camerelor de supraveghere a fost depistat autorul furtului unui autoturism parcat în centrul comunei în mai puţin de două ore. Înregistrările video pot fi şi o modalitate de probare a infracţiunilor” – ne-a spus agentul şef Corneliu Oiaga, de la Poliţia Poiana Stampei.

După omologare, camerele video vor măsura şi viteza cu care circulă autovehiculele prin Poiana Stampei, poliţiştii aşteptându-se la o reducere a numărului de evenimente rutiere.

Conform primarului comunei Poiana Stampei, Elisei Todaşcă, „comuna de la graniţa judeţului Suceava cu Bistriţa- Năsăud este o posibilă locaţie de succes pentru afaceri prin  facilităţile oferite investitorilor cum ar fi: terenuri în intravilan şi extravilan, forţă de muncă calificată şi necalificată. A început să se dezvolte turismul, să avem pensiuni, dar dacă nu vom avea o comună în care cetăţeanul să fie în siguranţă, nu vom avea nici investitori, nu vom avea nici turişti. Nu vrem să avem o localitate care să se remarce în mass-media doar prin fapte negative”.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Supraveghere video la Poiana Stampei.
 Vizualizări articol: 2521 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Supraveghere video la Poiana Stampei0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   Nu mai prostiti lumea trimis de
(25 sep 2008, 11:20:38
"Super tare" instalatia, din fotografie se vede ca e lipita cu banda izolatoare care in max 2 luni va cadea. Mai mult de 5.000 lei nu pot sa coste 2 camere de exterior cu tot cu DVR ( vorbesc in cunostinta de cauza, sunt in domeniu), mai mult ca sigur ca diferenta e spaga, deh urmeaza alegerile. Interesant ar fi de aflat daca firma instalatoare are licenta de la Politie, ca daca are , la modul cum au instalat camerele, ar trebui retrasa.
1.1  RE: Nu mai prostiti lumea trimis de
(25 sep 2008, 21:06:45
TARANILOR ASTA VA MAI TREBUIA HUUUUUUUAAAA

CARE A LUAT SPAGA???????? ASTA E INTREBAREA ADEVARATA
2.   Camere trimis de
(25 sep 2008, 12:29:05
Unde gasesti instalatorule camere cu functie radar la 2.500 lei? Daca stii spune/mi si mie.
2.1  RE: Camere trimis de
(25 sep 2008, 13:57:15
Crezi ca, camerele din imagine sunt cu functie radar, ma faci sa rad, cele cu functie radar costa cateva mii de euro bucata + softul aferent si toate alea pentru instalare. Tu te-ai uitat pe ce strada sunt instalate, se vede din fotografie, ce sa prinda carutele cu lemne ? Sau esti cumva instalatorul camerelor ?
3.   Camera trimis de
(25 sep 2008, 13:02:58
Ar trebui montate camere in mai multe orase a judetului .Cred ca nu trebuie sa mai scriu pentru ce este nevoie.
3.1  RE: Camera trimis de
(25 sep 2008, 13:35:45
...si cu asta cred ca am spus totul,apropo stimati reporteri - din spital nu se mai aude nimic in legatura cu moartea fetei din dumbraveni.Daca sinteti un ziar care se respecta asteptam un feedback respectiv mai multe sau nu mai aveti acces la informatii de prima mina? Aveti dreptul la replica asa ca asteptam.
4.   WOW! trimis de
(25 sep 2008, 22:38:34
CE MISTO INSTALATIE!!!PRINSA CU BANDA IZOLATOARE!!!!WOW !NU IMI POT STAPANI ADMIRATIA !INCET INCET BIG BROTHER SE INTEGREAZA !!!! WOW!

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei