Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
joi, 25 sep 2008 - Anul XIII, nr. 226 (3907)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9762 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6699 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Replică

Flutur recomandă liderilor PSD Suceava să-şi facă sepuku

Joi, 25 Septembrie 2008 (15:55:00)
Preşedintele Organizaţiei Judeţene Suceava a PDL, Gheorghe Flutur, a recomandat, joi, liderilor PSD Suceava să-şi facă sepuku, în replică la anunţul făcut de social-democraţi, că încep „monitorizarea, la sânge, a administraţiei PDL”.„PSD să-şi facă sepuku pentru că au decont greu în judeţul Suceava. Să plătească de la teşcherea asfaltul electoral şi să meargă peste drum, la DNA, să vadă ce e cu proiectul Utilităţi şi mediu. PSD-iştii îşi fac curaj din capitala europeană, dar când trebuie să dea explicaţii pentru ce au făcut este puţin mai greu”, a declarat, în conferinţă de presă, Gheorghe Flutur.El a precizat că nu are nimic împotriva monitorizării activităţii Consiliului Judeţean şi a administraţiilor locale conduse de PDL, dar consideră că acest lucru ar trebui să-l facă alţii decât cei care fac obiectul unor dosare deschise sub acuzaţii de corupţie sau gestionare ineficientă a fondurilor. La Conferinţa judeţeană a PSD Suceava, de miercuri, 24 septembrie, preşedintele PSD Suceava, Gavril Mîrza, a anunţat că a expirat „perioada de graţie acordată PDL după alegerile locale” şi va începe monitorizarea atentă a aleşilor locali ai PDL.
În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Flutur recomandă liderilor PSD Suceava să-şi facă sepuku.
 Vizualizări articol: 842 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 3.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 3.0 din 2 voturi
Flutur recomandă liderilor PSD Suceava să-şi facă sepuku3.052

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   DOAR GURA DE TINE trimis de
(25 sep 2008, 16:16:58
DOAR GURA-I DE TINE FLUTURAS, LA TELEVIZOR ESTI CA O STEA DE CINEMA , DOAR SA TE PLANGI CA NU AI BANI ESTI BUN . DUTE LA BUCURESTI DUPA BANI CA DOAR ESTI LIDER NATONAL. IL TII DEGEABA PE FLAISER DE LA IASI PE LA HOTEL, HABAR NU AI ADMINISTRATIE, DOAR GARGARA SI AMENINTARI.
1.1  RE: DOAR GURA DE TINE trimis de
(25 sep 2008, 22:33:50
m.u.i.e. mincinos ordinar ! ai facut bani din taierea padurilor,ai provocat inundatiile,ai omorat gainile ! suferim tot judetul ca esti asa de cretin ! DEMISIA !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
1.2  RE: DOAR GURA DE TINE trimis de
(26 sep 2008, 05:42:36
MARZA E CA ILIESCU,AI ESTE GREU SA ACCEPTE CA NU MAI ESTE PE SCAUNUL CEL MARE!MARSH COMUNISTULE CA TU VEI FI MONITORIZAT LA SANGE SHI DACA MAI FACI AMENINTZARI DE ASTEA I-TZI DAM CU SHUTU-N DORSALA AIA MARE CAND TE PRINDEM!PARCA ESHTI VORONIN!DUTE IN RUSIA SHI IA-L SHI PE ILIESCU CU TINE BOMBALAULLE!TARE VREA EL SA CONTROLEZE MOTOARELE DAR GATA ESHTI UN MUCOS DE TRECATOR SA ZIS CU FURACIUNILE SHI ACUMA O FACI PE-A POLITZAIU!!MARSH CA VOMIT PE TINE CAND TE PRIND!!
2.   FLUTUR ESTE SLAB PREGATIT trimis de
(25 sep 2008, 16:28:06
S-A VAZUT IN CATEVA LUNI CA FLUTUR NU STIE ADMINISTRATIE, ESTE PeDeLATURI, DOAR IMAGINE TV, STAR DE TELEVIZIUNE CU PANTOFI DE LAC. NU AU OAMENI COMPETENTI. PDL ESTE UN PARTID DE OAMENI FARA SCOALA. L-ATI VAZUT PE BALAN (POPONARUL,SECTARUL) LA BUCOVINA TV, ASTIA SUNT OAMENII PDL???? DRUC SI FODOR ADUSI DIN IMPORT,PENTRU CA ALTII NU SE BAGA.
2.1  RE: FLUTUR ESTE SLAB PREGATIT trimis de
(25 sep 2008, 17:53:27
In continuare,Monitorul refuza sa introduca in editia on-line a ziarului articolele semnate de Nelu Balan,una din valorile incontestabile ale PD-L!.Va rog frumos,nu-l mai cenzurati pe Nelu! Populatia judetului vrea sa-i citeasca eseurile politice, vrea sa se adape din valurile gandirii ilustrului politician.Sau aceasta este o metoda pentru a determina cititorii sa cumpere ziarul de la taraba?!
3.   Taci dracu lingaule trimis de
(25 sep 2008, 17:36:44
bai voi lingeti inca in****pe marza, taceti dracu idioti cu fundul de asfalt si cap de bordura
4.   ... trimis de
(25 sep 2008, 17:52:04
Mai bine ar fi sa va faceti sepuku impreuna.
5.   Hau hau trimis de
(25 sep 2008, 18:37:45
fapte vrem ...sa dispara psd istii de pe scena ca de vorbe ne am saturat
6.   Promisiunii trimis de
(25 sep 2008, 19:37:42
Totii sunt la fel, de asta suntem premiantii privind gradul de coruptie,nu se vine cu ceva constructiv ,fiecare cauta cat este la putere sa-se capatuiasca, si sa-i dea in cap la adversarul politic!!!!!!!!!!
7.   Unu si cu unu trimis de
(25 sep 2008, 22:00:38
domnu flutur, la suceava, din cauza traficului masinilor care e dezastru, PDL va primi vot negativ. pt ca bagati groaza in oameni pe la institutiile deconcertate ale CJ si pe la primarii, iarasi v-ati dat deja cu stangu-n dreptu... la suceava veti avea surprinzator sub 25 %... vom vedea..... numa blocuri, gropi, directori imbecili care slugaresc pe la CJ si distrug pe la institutiile lor oameni care muncesc de o viata.. de ce v-am votat? care ar fi schimbarea ca e mai rau ca sub PSD.... tot mai rau
8.   Asfalt electoral trimis de
(25 sep 2008, 23:24:10
Molie idioata : Ce asfalt electoral ? Dovedeste ca nu-i vorba de ceea ce se cheama investitii. Drumurile judetene sunt administrate de CJ care a facut investitii ; uite, de exemplu si eu , daca as fi investit la momentul potrivit 25 de lei acu ti-as fi putut fi tata. Iar pentru asfaltul electoral , care s-a turnat inclusiv in comunele unde erau primari pdl , fiindca , nu-i asa , alegerile sunt aceleasi pentru toti , sa plateasca cel care a contractat si care avea de platit. Repede , ai scos-o cu teschereaua PSD. Tu fa bine si strange si tu la tescherea , ca incep sa te bantuie indata fantomele zburatoarelor ucise ( apropo , ce-ti mai face pasarica ? mai sta la nelu balan ? ) si fantomele copacilor taiati cat ai fost derector la DS. Bine ciripeai la inundatii , poate nu se prind fraierii ca-s urmarile defrisarilor masive raportate ca doboraturi. Daca tot ai adus vorba la DNA , spune-le ca ai informatii ca MArza a vorbit cu Sf. Ilie sa le aduca , sa-ti saboteze mandatul de prim gospodar
9.   VREM FAPTE trimis de
(26 sep 2008, 10:05:51
Domnule FLUTUR, daca tot v-ati pus gand rau pe psd-isti ,bun ar fi nysky clementza. CIURDA ESTE FOARTE MARE!!! . V-as sugera sa fie internati din ei si in centrele de plasament sasca , costana etc.

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei