Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
joi, 25 sep 2008 - Anul XIII, nr. 226 (3907)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9764 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,65 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   3 imagini |   ø fişiere video

Oficializare

Candidaţii PSD Suceava la Parlament, validaţi ieri de Conferinţa judeţeană

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)
Cei 14 candidaţi ai PSD Suceava pentru cele zece colegii uninominale pentru Camera Deputaţilor şi patru pentru Senat au fost validaţi, ieri, de Conferinţa judeţeană extraordinară a PSD Suceava.

Conferinţa s-a desfăşurat, la Casa de Cultură, în format restrâns, cu participarea doar a membrilor Consiliului Judeţean şi a celor care deţin diverse funcţii politice sau administrative, adică aproximativ 200 de persoane.

La eveniment a participat şi aliatul PSD la alegerile parlamentare, Partidul Conservator, prin preşedintele Organizaţiei Judeţene Suceava a PC, Costel Ignătescu, deşi în judeţul nostru PC nu are candidaţi în nici unul dintre colegii.

În unanimitate, Conferinţa PSD a aprobat ca pentru Senat în colegiul Fălticeni să candideze preşedintele PSD Suceava,  Gavril Mîrza,  în colegiul Vatra Dornei-Gura Humorului, Constantin Huţanu, fost primar al municipiului Vatra Dornei, în colegiul Rădăuţi, vicepreşedintele PSD Suceava, Corneliu Popovici, iar în colegiul Suceava, fostul director al societăţii Drumuri şi Poduri SA Suceava, Eugen Girigan.

 

Patru candidaţi au absentat de la validare

În colegiile pentru Camera Deputaţilor din zona Fălticeni candidează actualul deputat Ioan Stan şi eurodeputatul Cătălin Nechifor, în cele trei colegii din zona Suceava actualul deputat Mirela Adomnicăi, consilierul local Neculai Bosancu şi directorul CCI Suceava, Ovidiu Donţu.

În colegiul Vatra Dornei va candida pentru Camera Deputaţilor actualul deputat Petru Tărniceru, în colegiul Câmpulung Moldovenesc-Gura Humorului, va candida omul de afaceri sucevean Nicolae Beraru, iar în colegiile din zona Rădăuţi vor candida Mihai Frunză, fost primar al municipiului Rădăuţi şi Titi Petre, fost şef al Oficiului de Cadastru Suceava.

În colegiul electoral Siret va candida actualul deputat Eugen Bejinariu, care a fost ministru coordonator al Secretariatului General al Guvernului în guvernarea 2000-2004 şi premier interimar în decembrie 2004, de la alegerea lui Adrian Năstase în funcţia de preşedinte al Camerei Deputaţilor şi până la instalarea Guvernului condus de Călin Popescu Tăriceanu.

În sală au fost prezenţi majoritatea candidaţilor, mai puţin Titi Petrea, Neculai Bosancu, plecaţi în delegaţii, Ioan Stan şi Petru Tărniceru, absenţi din motive medicale.

„Trebuie să câştigăm alegerile parlamentare”, a fost mesajul celor care au vorbit la tribună – preşedintele Gavril Mîrza şi deputaţii Adomnicăi, Bejinariu şi Nechifor.

 

Suceava participă cu 200 de delegaţi la Congresul PSD

Eurodeputatul Cătălin Nechifor, care deţine şi funcţia de prim- vicepreşedinte al PSD Suceava, a declarat că PSD Suceava îşi propune să câştige, la alegerile parlamentare din 30 noiembrie, jumătate din numărul de parlamentari, doi senatori şi cinci deputaţi, aleşi pe vot uninominal.

„Pornim în campania electorală convinşi că la aceste alegeri parlamentare vom recupera ceea ce s-a furat poporului în 2004, o guvernare PSD”, a spus Nechifor.

El a arătat că, după alegerile parlamentare, PSD va forma noul guvern, iar premier va fi Mircea Geoană.

Conferinţa judeţeană a PSD Suceava a aprobat şi lista celor 150 de delegaţi PSD şi 50 ai PC la Congresul extraordinar al Alianţei PSD- PC care se va desfăşura în 27 septembrie.

Delegaţii vor pleca la Bucureşti cu trei autocare, de la Suceava, Rădăuţi şi Vatra Dornei, iar cei care au primit de la Gavril Mîrza misiunea de a avea grijă „ca oamenii să se întoarcă acasă mulţumiţi” sunt candidaţii la Parlament.

Preşedintele Mîrza le-a promis membrilor PSD o lansare a candidaţilor  lor în cadru festiv, cu participarea şefilor de la Bucureşti, după congresul de la sfârşitul acestei săptămâni.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Candidaţii PSD Suceava la Parlament, validaţi ieri de Conferinţa judeţeană.
 Vizualizări articol: 558 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 1.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 1.0 din 1 vot
Candidaţii PSD Suceava la Parlament, validaţi ieri de Conferinţa judeţeană1.051

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   NU POT TRAI FARA SA CONDUC trimis de
(25 sep 2008, 11:54:17
POATE ACEST SLOGAN SAR POTRIVI D-LUI PRESEDINTE AL P.S.D-LUI SI CHIAR PENTRU PARTID. TOV. PRESEDINTE DUPA 16 ANI IN CARE SA IMBUIBAT EL, FAMILIA SI ACOLITII SAI, ACUM DUPA 3 LUNI DE STAT PE TUSA VEDE CA NU POATE TRAI SI VEDE CA SE APROPIE ZILILE CAND VA RASPUNDE PENTRU CEEA CE A FACUT SI-AI CAUTA IMUNITATE, ASA CUM AU FACUT TOTI P.S.D-ISTI, BARONI LOCALI, NATIONALI SI INERMINISTERIALI. PERSOANE INDEZIRABILE CA> MARZA, STAN, FRUNZA, TITI PETREA, ETC, MAI AU CURAJUL SA NE CEARA VOTUL MINTAND MEREU PE OAMENI. DAR CE NU E IN STARE SA FACA VAMPIRUL CA SA-SI CONTINUIE FIRUL . MAI ASTEPTATI SA TREACA INCA UN MANDAT, TIMP IN CARE SE VA FACE LUMINA IN DOSARELE DOMNIILOR VOASTRE. FRUNZA CU CASELE DE PE IACOB ZADIK, TITI PETRE CU TERENURILE DE LA METRO, STAN CU DOSARELE DE LA I.C.C.J. UNDE A FOST INSOTIT DE GUZGANUL ROZALIU-HREBENCIUC, MARZA CU TOATE PRIVATIZARILE SI AFACERILE IMPREUNA CU FIUL SAU, SI TOATE CELELALTE. ESTE TIMP 4 ANI.
1.1  RE: NU POT TRAI FARA SA CONDUC trimis de
(25 sep 2008, 12:59:33
cam putin scrii cetatene pentru banii primiti de la flutur sa arunci cu noroi ! sau s-au terminat banii de la aviara ?
2.   Cati ? trimis de
(25 sep 2008, 13:29:52
Daca la acest Congres, PSD si PC participa in proportie de 3 la 1, considerand ca acesta este raportul corect al membrilor cotizanti ai celor 2 partide, si daca PC-ul nu are in judet mai nimic membri cotizanti, cati membri mai are PSD in judetul Suceava?
3.   Mirza a furat 250 hectare teren trimis de
(25 sep 2008, 14:49:37
Partzz, partzz in "Conferinta extraordinara" a hotului Mirza.

Domnilor, banda de hoti comunisti Mirzani este rusinea sucevei! Hai sa scapam de ei!
4.   Nu va agitati trimis de
(25 sep 2008, 21:04:11
psd ul e pe cale de disparitie...incet si sigur...nu bagati in seama securistii
5.   Nu va agitati trimis de
(26 sep 2008, 17:40:32
psd ul tocmai se pregateste de guvernare. romanii s-au desteptat si s-au convins ca pdl-istii ne-au vandut gogosi,numai sa-i votam .faptele vorbesc,vorbele-s desarte. am vazut ce-au facut in toata aceasta perioada.
6.   PSD trimis de
(26 sep 2008, 21:54:04
cei mai buni din psd sunt mirza, bejinariu si nechifor. PSD VA VENI LA GUVERNARE IAR EI VOR FI MINISTRI. SUNT PROFESIONISTI SI VOR AJUTA JUDETUL, NU ASA CUM FAC CEI CARE PATRONEAZA ACUM JUDETUL. NE-AM LAMURIT CU EI. VOM VOTA PSD.

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Politic local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei