Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
joi, 18 sep 2008 - Anul XIII, nr. 220 (3901)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9763 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6386 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Ironii

Angheluş: „Pentru Gheorghe Flutur şi mersul la baie este un moment istoric”

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)
Liberalii suceveni i-au contrat pe democrat liberali în privinţa importanţei şedinţei comune a Consiliilor Regionale Suceava şi Cernăuţi care a avut loc la începutul acestei săptămâni la Cernăuţi. Purtătorul de cuvânt al PNL Suceava, Iulian Angheluş, a catalogat reuniunea respectivă drept „un eveniment uzual”, opinând că aprecierea preşedintelui PD-L al Consiliului Judeţean, Gheorghe Flutur, cum că a fost „o şedinţă istorică”, este deplasată.

Angheluş l-a ironizat pe Flutur, despre care a spus că „pentru el şi mersul la baie este un moment istoric”.

„Vreau să-i comunic domnului Gheorghe Flutur că momentele istorice sunt confirmate după sute de ani. Evenimentul de luni de la Cernăuţi a fost un eveniment uzual între două administraţii. Au mai fost preşedinţi de Consilii Judeţene în vizită la Cernăuţi, au mai fost prefecţi, au fost şi de la ei în Suceava. Nu tot ce face Gheorghe Flutur este istoric, chiar dacă pentru el şi mersul la baie este un moment istoric. Nu face decât să bagatelizeze nişte lucruri importante, mai ales că întâlnirea de luni de Cernăuţi nu s-a finalizat cu nici un protocol scris, cu nici o documentaţie formală. A fost doar o întâlnire în care am înţeles că s-au schimbat sticle, s-au ţinut toasturi, s-au bătut pe umeri, dar atâta tot”, a declarat purtătorul de cuvânt al PNL Suceava.

 

„Liberalii lui Cozmâncă nu au reuşit să înţeleagă ce s-a întâmplat la Cernăuţi”

De cealaltă parte, şeful administraţiei judeţene, Gheorghe Flutur, cel care a avut iniţiativa şedinţei comune Suceava-Cernăuţi, a declarat că „liberalii lui Cozmâncă nu au reuşit să înţeleagă ce s-a întâmplat la Cernăuţi”, apreciind declaraţiile lor drept răutăţi.

„Nu am cu nimeni nimic, dacă nu le convine unora, asta e. Nu mi-am propus să le fiu drag lor, dar trebuie să recunoască că a fost o primă şedinţă a celor două consilii după o lungă perioadă şi asta deschide calea unor comunicări. Au recunoscut ucrainenii, au recunoscut-o adversarii celor care sunt acolo la putere, dacă ai noştri nu o recunosc şi dacă pentru dumnealor istoria înseamnă ca Brătienii să dea mâna cu Gheorghiu Dej, e altceva”, a declarat Flutur.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Angheluş: „Pentru Gheorghe Flutur şi mersul la baie este un moment istoric”.
 Vizualizări articol: 1643 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 4.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 4.0 din 4 voturi
Angheluş: „Pentru Gheorghe Flutur şi mersul la baie este un moment istoric”4.054

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   Bravo Iuliane trimis de
(18 sep 2008, 11:16:09
Rupele f.nd.l astora!!!!
1.1  RE: Bravo Iuliane trimis de
(18 sep 2008, 13:00:10
asta e un mare prost.il stiu de pe vremea in care facea liceul si observ ca nu s-a schimbat deloc ;cel putin nu in bine.apropo:ti-ai luat licenta?macar acum cand liberalii tai sunt la putere.eu nu stiu zau ce a fost in capul liberalilor cand au lasat asa un afafic purtator de cuvant la suceava.cu asa oameni in partid nici sa nu se mire ca se duc la vale.
1.2  RE: Bravo Iuliane trimis de
(18 sep 2008, 22:19:22
si eu il stiu pe suck-erul asta de pe la liceu. mare prost era si atunci si tare ii placea sa se bage in seama. dar chiar n-avea cu ce! dar in politica e posibil orice. generatia noastra insa te cunoaste bai anghelusule...
1.3  RE: Bravo Iuliane trimis de
(19 sep 2008, 12:45:38
Cand o sa treceti de la coada vacii la ceva serios, mai vorbim. Pana atunci, heirup la caruta de legume PD-L.
2.   Intrebari trimis de
(18 sep 2008, 11:20:23
Parca ti-ai dat demisia din PNL? Nu te-au primit in alt partid?
3.   Io la el trimis de
(18 sep 2008, 13:07:23
numai un retardat ca asta poate vorbi asa.Ce esti tu ma,purtator de cuvinte pe la PNL?Vai de steaua partidului asta daca scoate in fata oameni ca tine sa trimita mesajul tau spre cetatenii acestui oras.
3.1  RE: Io la el trimis de
(18 sep 2008, 16:45:44
asta-i trebuie lu' Anghelus.E atat de fraier ca-l ia gura pe dinainte.el saracul, in prostia lui, se pare ca se bucura ca-l mai trimite unul altul la origini.zice ca-i bine.iese in fata.saracul...
4.   BRAVO IULIANE trimis de
(18 sep 2008, 13:13:30
Mai timpitule.Nu ai auzit ca BRAVO se spune la MAGARI ? Implicit ai facut un pnl- ist magar cea ce de fapt ar putea fi o realitate.
5.   ... trimis de
(18 sep 2008, 14:08:38
Oare care ar fi fost pozitia lui Anghelus daca ar fi primit o functie in PD-L ???
5.1  RE: ... trimis de
(18 sep 2008, 15:24:43
CAPRA
6.   RE: bravo Iuliane trimis de
(18 sep 2008, 14:48:23
Eu nu-l stiu din vremea liceului, de fapt, nu-l stiu din nicio vreme...insa uitandu-ma acum la fata lui ...cred ca ai dreptate.
7.   ... trimis de
(18 sep 2008, 15:14:02
Nu stiu ce scoli are acest Anghelus sau ce caracter are, insa a spus ceva de bun simt la adresa fluturasului. Chiar nu vedeti ce garagara face omida si cata importanta isi da? Mi se pare cel putin deplasat sa consideri "istoric" o intalnire a conducerilor din Suceava si Cernauti, avand in vedere ca nu a fost prima sedinta de acest fel, si nu va fi nici ultima.

Cat priveste glumitele fluturasului (asocierea dintre Cozmanca si PNL, de parca Cozamanca ar fi ciuma padurii si liberalii si pedeleii feti frumosi!?), acestea mi se par niste ineptii.
8.   Anghelus trimis de
(18 sep 2008, 15:47:48
pentru flutur in afara de mersul la baie momente istorice sunt si gripa aviara cind in cardasie cu zooveterinarul de onofrei au saracit primariile din judet, obligandu-le sa cumpere importante cantitati de dezinfectante si costume de protectie tocmai de la o firma din ploiesti, sau chiar si urcatul pe consoarta este un moment istoric deaoarece nu are timp si nici probabil cu ce caci toti slugoii i-au suptiat obiectul muncii de atata supt sub poarta bucovineana.
8.1  RE: Anghelus trimis de
(20 sep 2008, 09:19:31
baietel s-ar putea sa ai surprize in campanie cand o sa iasa baietii cu inregistrarile cu santajurile tale si ale colegilor tai. pnl= lichele santajiste
9.   Propuneri indecente trimis de
(18 sep 2008, 16:24:14
"Nu mi-am propus sa le fiu drag lor,....." Hai zau ,dar cui ti-ai propus tu sa fi drac(g)?! Poate cuiva cu care te imbratisai in disperare in acceleratul TM-IS in una din serile recente.....Ma rog ,chestie de gusturi,dar s-ar putea sa avem parte de un nou episod cu poze a la gheorghe.....
9.1  RE: Propuneri indecente trimis de
(20 sep 2008, 09:20:35
FAULT = lichea comunista .... nu avem cum sa il bagam in seama
9.2  RE: Propuneri indecente trimis de
(20 sep 2008, 17:08:46
Numitul Eu si Fault, niste derbedei, pe post de sageti, platiti de PSD/PCR, amandoi la un loc nu fac doi bani.
10.   Ok trimis de
(18 sep 2008, 16:38:38
mai da rai mai sunteti....anghelus are dreptate....
10.1  RE: Ok trimis de
(18 sep 2008, 16:46:50
Serios? Are dreptate? Cand?

In vita lui nu o avut asta dreptate!
11.   PENTRU GHEORGHE trimis de
(18 sep 2008, 17:31:59
OARE ESTI TU DRAG CUIVA,MAI GHEORGHE? NU PREA CRED. DUPA APUCATURILE TALE DE DICTATOR ,NU STIU CINE TE -AR PUTEA SUPORTA. DOAR NISTE LINGAI DE LA PDL,CARE AU CEVA INTERESE SI-TI PUPA ACUM PICIOARELE. DUPA CE LE VEI TRAGE SI LOR NISTE TEPE, ASA CUM NUMAI TU STII SA TRAGI, SIGUR TE VOR PARASI ,CATE UNUL, CATE UNUL.
12.   Fost membru PD trimis de
(18 sep 2008, 18:13:02
Domnule Anghelus ceea ce afirmati este in proportie de 50% adevarat. Sigur ca tot adevarul nu il puteti exprima fiindca nu se poate proba usor si va treziti dat in judecata. Adevarul e mult mai grav. Flutur este un caz clasic de paranoia. Cultul personalitatii, dorinta de a apare cat mai mult la televizor, minciunea continua in care traieste, induce ideea ca acest om are grave probleme psihice. Amenintari, trafic de influenta,......, orice pentru ca el sa apara in fata, el sa fie primul, el sa aiba dreptate, el sa aiba ultimul cuvant. Am dreptate sau nu? Daca nu, inseamna ca societatea romaneasca este terminata moral. Exista moralitate la Flutur? Pentru el omul nu reprezinta decat o sursa de vot si poate de bani. Alceva nimic. L-am vazut zilele trecute carand saci, l-am vazut in preajma utilajelor la acei nenorociti. Orice ajutor din tara era trecut ca fiind din partea lui Fluture! Oameni buni, asa a inceput si Ceausescu. Un paranoic care poate distruge Bucovina = Fluture
13.   Iulian e viitorul trimis de
(18 sep 2008, 19:53:08
fraierilor nu vedeti ca flutur e paranoic ! e bolnav de putere .dar de facut concret nu a facut nimic pt suceava . asta e adevarul curat .
14.   PNL, presul PSD/PCR trimis de
(19 sep 2008, 05:13:07
Anghelush, cine decide excluderile din PNL, Tractoras? El a mai ramas de valoare acolo. Sau PSD/PCR va dicteaza cine pleaca si cine sta la voi in partid?

O s-o puneti si cu parlamentarele...asa cum ati pus-o cu localele. Doi consilieri. De rasul curcii ati ajuns bai!

Anghelush, stii tu ceva de momentul istoric, de asta vorbesti. Cine s-a ridicat la Suceava contra mafie lui Mirza, nimeni? Da dl Flutur a facut istorie la Suceava. Voi ati facut doar valuri.
14.1  RE: PNL, presul PSD/PCR trimis de
(20 sep 2008, 09:22:00
da anghelus a facut valuri cu beshinile sale date la ARR ...
15.   Nedumeriri trimis de
(20 sep 2008, 11:31:34
Cum se poate ca cineva sa posteze la nr.15, pe 18.09.2008,16:24:14,iar altcineva sa posteze la numarul urmator 16 pe data de 20.09.2008,09.:20:38,mai ales ca postarile urmatoare 17-21 sunt toate din 18 si 19.09.2008.Nu ca m-ar deranja ce debiteaza narodul,dar ma intereseaza cum se poate proceda,pentru a te "lipi" de o postare dupa 2-3 zile de la data efectuarii ei....Banuiesc eu ceva ,dar as vrea sa fiu lamurit,daca se poate chiar de proprietarul de blog.Multumesc anticipat .
15.1  RE: Nedumeriri trimis de
(20 sep 2008, 17:11:41
pt. Fault: partzzz, partzzzzz, sa fie in strakina ta acolo, lepra comunista!

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Politic local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei