Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
joi, 18 sep 2008 - Anul XIII, nr. 220 (3901)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9763 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6386 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Toamna, în blugi şi mocasini

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Blugi, cămaşă şi mocasini - acestea sunt propunerile creatorilor de modă pentru toamna care abia a sosit. Denimul se reconfirmă ca materialul preferat al acestui anotimp, dar şi al celui care va urma.

Denimul este pe bună dreptate considerat materialul cel mai răspândit de pe planetă. După ce au „rezistat” numeroaselor schimbări de formă, culoare, lungime, în funcţie de tendinţele lansate de principalele firme producătoare, dar şi de ideile celor mai renumiţi creatori de modă, jeanşii se află din nou în prim-plan.

Cu talie joasă, strâmţi sau drepţi, urmând cu delicateţe liniile siluetei feminine, de preferat fără nici un fel de ornamente, blugii rămân obiectul vestimentar cel mai comod, mai practic şi mai funcţional. Potrivindu-se la fel de bine tinerilor şi vârstnicilor, jeanşii nu trebuie să lipsească din garderoba nimănui, fiind consideraţi o piesă de rezistenţă a acestei toamne. Nu asistăm aşadar la mari schimbări în ceea ce priveşte garderoba feminină a acestui sezon. În legătură cu culorile pentru care trebuie să optaţi atunci când vă cumpăraţi blugii, sunt recomandate cele închise, precum bleumarin sau negru.

 

Revin la modă evazaţii

Un lucru pe care ar trebui să-l ştiţi şi de care ar trebui să ţineţi cont este că revin în preferinţele creatorilor blugii evazaţi precum cei care erau la modă în anii ’70.

Cu toţii ştim că ei reprezintă soluţia ideală pentru zilele în care variaţiile de temperatură ne dau bătăi de cap şi capriciile vremii ne pun în dificultatea de a alege haine groase sau subţiri. Ultimele versiuni de blugi, cele dotate cu push-up, nu fac altceva decât să ofere un atu în plus doamnelor şi să valorifice la maximum calităţile fizice ale acestora.

Chiar dacă modelele „pană” nu se potrivesc tuturor reprezentantelor sexului frumos, pentru cele care se pot lăuda cu un fizic de invidiat sunt cea mai potrivită alegere. Blugii strâmţi pe picior şi scurţi până deasupra gleznelor sunt la mare căutare în rândul tinerelor.

În ceea ce priveşte combinaţiile ce pot fi realizate atunci când vă hotărâţi să vă îmbrăcaţi în blugi, trebuie să ştiţi că, în acest anotimp, cămaşa ocupă şi ea un loc de cinste. Fie că este albă sau colorată, din materiale naturale sau sintetice, din bumbac, mătase ori lycra, trebuie să aveţi grijă şi să vă completaţi colecţia de haine cu câteva cămăşi la modă. Foarte căutate sunt în această perioadă cele cu dungi, cele cu fundiţe sau cu jabou, dar şi cele plisate. În materie de culori, cele mai la modă nuanţe rămân mov, albastru, roşu, dar şi maro.

 

Cămăşile nu trebuie să lipsească din garderobă

Şi dacă jeanşii şi cămaşa sunt indispensabili în acest sezon, designerii au căzut de acord şi asupra altui lucru. Este recomandat să evitaţi combinaţia blugi şi tocuri, cea mai potrivită alegere la capitolul încălţăminte fiind mocasinii. Este suficient să aruncaţi o privire peste Ocean şi să observaţi că majoritatea vedetelor au renunţat la tocuri, optând pentru încălţămintea ce aminteşte de indienii americani, dar care este folosită şi de eschimoşi, de populaţia Siberiei sau de laponi, în încercarea lor de a se apăra cât mai bine de frig. Mocasinii au făcut mult timp parte doar din garderoba masculină şi doar cu puţin timp în urmă au cucerit şi publicul feminin. Ei sunt ideali pentru plimbările lungi şi pentru condus. Cizmele în stil texan, le care doamnele nu au renunţat nici măcar în anotimpul cald care tocmai s-a încheiat, continuă să fie un element demn de luat în seamă în cazul celor care vor să fie mereu la modă.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Toamna, în blugi şi mocasini.
 Vizualizări articol: 840 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 1 vot
Toamna, în blugi şi mocasini5.051

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei