Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
joi, 18 sep 2008 - Anul XIII, nr. 220 (3901)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9761 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6567 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   1 fişiere video

Extindere

Toţi medicii din Spitalul de Urgenţă pot da consultaţii în ambulatoriu

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)
Click aici pentru VIDEO

Toţi medicii din Spitalul de Urgenţă Sfântul Ioan cel Nou de la Suceava vor avea posibilitatea să acorde consultaţii în ambulatoriul integrat, nu numai şefii de secţie sau cei care erau angajaţi special pentru această categorie de servicii medicale.

Purtătorul de cuvânt al spitalului, dr. Liviu Cîrlan, a declarat, ieri, în conferinţă de presă, că deocamdată 49 de medici din spital au semnat contractul cu Casa Judeţeană de Asigurări de Sănătate, în aproximativ toate specializările.

Pe lângă consultaţii, medicii din ambulatoriul integrat pot prescrie reţete gratuite sau compensate, analize medicale gratuite, pot acorda concedii medicale sau pot trimite pacienţii pentru examinare la computerul tomograf la oricare unitate medicală care deţine un astfel de aparat, dacă aceasta este în contract cu Casa de Asigurări de Sănătate.

 

Ambulatoriul integrat funcţionează în clădirea spitalului

„Vor lucra în ambulatoriu toţi medicii de pe secţii şi vor fi plătiţi în funcţie de numărul de pacienţi pe care îi au. Activitatea în ambulatoriu va fi coordonată de şefii de secţii, care vor coopta toţi medicii din secţiile lor”, a precizat dr. Cîrlan.

Programul doctorilor va fi stabilit de şefii de secţie, pentru zilele lucrătoare ale săptămânii.

Ambulatoriul integrat face parte din structura spitalului, are schema unică de personal cu cea a spitalului, activitatea medicilor se desfăşoară în sistem integrat şi utilizează în comun platoul tehnic, cu respectarea legislaţiei în vigoare de prevenire a infecţiilor nosocomiale, în vederea creşterii accesibilităţii pacienţilor la servicii medicale diverse şi complete. Serviciile medicale ambulatorii vor fi înregistrate şi raportate distinct. Ambulatoriul  integrat al spitalului funcţionează în aceeaşi clădire cu spitalul, la demisol.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Toţi medicii din Spitalul de Urgenţă pot da consultaţii în ambulatoriu.
 Vizualizări articol: 2413 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 3.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 3.0 din 4 voturi
Toţi medicii din Spitalul de Urgenţă pot da consultaţii în ambulatoriu3.054

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   Superzeii trimis de
(18 sep 2008, 13:15:49
Oare cum vor lucra in acelasi timp in sectiile spitalului, in ambulator, in spitalul privat si in cabinetul privat ? Vor fugi de la un loc la altul si nu vor rezolva nici un pacient. Dar salariille si onorariile vor fi incasate de la toate locurile de munca.Mai mult vor pastra concurenta loiala fata de spital! Vor trimite cazurile grave si **** la spital. Vor urmari ca preturile pentru serviciile prestate sa fie cat mai rentabile pentru pacienti si spital! Aplaudati pacienti. Si... va pregatiti de un tratament cat mai eficient.... dar din partea preotului. Traiasca organizarea Spitalului Judetean cu seful RUNOS ...
2.   Opinie trimis de
(18 sep 2008, 13:43:36
In loc sa apreciezi masurile ce vin in sprijinul pacientilor arunci cu noroi. Sa te consulte chinezii lui Nicolaescu daca faci atatea figuri!!! Cu 10 milioane pe luna sa traiesti tu!
3.   Alt purtator de cuvant? trimis de
(18 sep 2008, 13:55:59
Eram obisnuit cu celalalt purtator de cuvant, mi se parea mult mai coerent in exprimare fata de acesta. Sigur se va lamuri despre ce vorbeste cine ajunge (Doamne fereste!!!) la urgenta.
4.   Se pare ca trimis de
(18 sep 2008, 14:15:28
Se pare ca Ordinul Ministrului referitor la aceasta forma de asistenta medicala este aparut mai demult, acum se aplica la Suceava. Oricum e un lucru notabil, merita apreciat, dar totul depinde de cum va fi aplicat acest act normativ. Este un pas inainte foarte promitator!
5.   Vai de limba romana trimis de
(18 sep 2008, 18:10:58
vai de capul lui cirlan.ar trebui intai de toate sa ia ore de limba romana.habar nu are sa se exprime.nu e in stare sa compuna o fraza.de fapt e un analfabet cu diploma de medic.apropo cu dragostea cum sta ?
6.   Stiati ca? trimis de
(18 sep 2008, 19:22:54
unde ai mai vazut mai isteato sau istetule salarii de 10 mil la medici -poate doar la rezidenti si nu e cazul sp de la suceava--stiai ca sunt medici in anumite sectii -nu dau nume-care ridica cu tot cu garzi in jur de 70mil si nu se prea omoara cu treaba iar in garzi dorm de voie???? iar noi pacientii suferim si facem o gramada de tratamente care nu au rezultat pozitiv
7.   Cineva care stie trimis de
(18 sep 2008, 21:19:41
Ai dreptate sunt medici care ridica lunar mai mult de 150-170mil.lei (vezi medicii de la sectia de neorologie)

7.1  RE: Cineva care stie trimis de
(18 sep 2008, 21:26:45
Tu nici macar nu stii sa scrii corect numele sectiei, bre!

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei