Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
joi, 18 sep 2008 - Anul XIII, nr. 220 (3901)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9764 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,65 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Luptă politică

Liberalii acuză PD-L că a dat oamenilor alimente la limita termenului de valabilitate

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Liberalii suceveni îi acuză pe democrat liberali că au împărţit familiilor cu probleme din unele localităţi ale judeţului produse alimentare care erau la limita termenului de valabilitate, punându-le astfel sănătatea în pericol.

Brânduşel Nichitean a declarat că în zilele de 8 şi 9 septembrie, în mai multe localităţi din colegiul Suceava-Est, precum Ipoteşti, Pătrăuţi, Salcea, au fost distribuite „ca pomeni electorale” produse care expirau pe data de 10 septembrie.

„În zilele de 8-9 septembrie, în unele comune din colegiul pe care-l reprezint s-a prezentat un camion cu însemnele portocalii ale PD-L cu câţiva reprezentanţi şi au început să împartă populaţiei câte două pungi de făină, două conserve, două borcănele de zacuscă şi câte 3-4 pachete de biscuiţi primite de undeva din zona Constanţei. La o verificare mai atentă a acelor produse alimentare s-a constatat că ele expirau pe data de 10 septembrie. Îmi pun întrebarea dacă locotenenţii domnului Flutur au dosit acele produse venite pentru sinistraţi în unele depozite fără ştirea dumnealui şi acum le dau ca pomeni electorale sau s-a făcut acest lucru din dispoziţia lui. Este jenant să dai produse la limita expirării”, a declarat Nichitean.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Liberalii acuză PD-L că a dat oamenilor alimente la limita termenului de valabilitate.
 Vizualizări articol: 567 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 1 vot
Liberalii acuză PD-L că a dat oamenilor alimente la limita termenului de valabilitate5.051

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   Cool! trimis de
(18 sep 2008, 12:04:46
Bransdusel este jenant sa apari in public!!! Poate mai ai vreo criza de nebunie!!!

Du-te si te trateaza baiatule!!! TRAGI PNL-ul IN JOS TARE!!!!
2.   Comentariu trimis de
(18 sep 2008, 13:10:49
Bravo Coco ! Mi-ai citit gandurile . Tractorasul Brandusel a terminat de arat in judet in alegerile locale , a racolat toti membrii PD si i-a adus la liberali , a castigat alegerile locale si acum asigura succesul liberalilor si la alegerile parlamentare . Liberalii isi merita soarta daca aduna in partidul lor indivizi de felul asta .
3.   Adio PNL trimis de
(18 sep 2008, 13:26:03
Mai aveti putin si veti pleca cu psd -ii vostri acolo unde va este locul.
4.   ... trimis de
(18 sep 2008, 14:26:28
In general aceste produse sunt donate de catre societati comerciale.

Probabil ca una din aceste societati a gasit o modalitate de a scapa de alimentele pe care nu le mai putea comercializa.

Vina este a patronului care a donat alimentele si nu a PD-Lului (binenteles, acestia trebuiau sa verifice va;abilitatea alimentelor, dar dupa cum se stie, calul de dar nu se prea cauta la dinti).

Sa fie clar, nu tin cu PD-L, dar nici nu pot sa tac cand vad ca PNL acuza alt partid, care macar a facut ceva pentru sinistrati. Mai bine sa ne spuna PNL cum pune bete in roate autoritatilor din Suceava care incearca sa stabilizeze situatia celor care au suferit de pe urma inundatiilor.
5.   Pdl trimis de
(18 sep 2008, 15:41:50
care sinistrati de la ipotesti , oare pdl nu stie sa citeasca o eticheta cu termenul de valabilitate, eu o sa sfatuiesc electoratul sa voteze exact ca termenele de pe alimente adica cu efect, oare nu se sesizeaza nici o autoritate cu privire la atentatul la sanatatea cetatenilor- nu intereseaza sunt tarani.
6.   ... vin eu cu 1000 de pedofili.. trimis de
(18 sep 2008, 15:58:51
...ai uitat boule ca te-ai ars , la radio , in direct, cu Jugaru, tocmai cu pedofilii pe care-i discretitezi acum. Prostane, dispari din politica, pt. urmatoarea 100 de ani ...
7.   Despre Fluture trimis de
(18 sep 2008, 18:15:10
Domnule Anghelus ceea ce afirmati este in proportie de 50% adevarat. Sigur ca tot adevarul nu il puteti exprima fiindca nu se poate proba usor si va treziti dat in judecata. Adevarul e mult mai grav. Flutur este un caz clasic de paranoia. Cultul personalitatii, dorinta de a apare cat mai mult la televizor, minciunea continua in care traieste, induce ideea ca acest om are grave probleme psihice. Amenintari, trafic de influenta,......, orice pentru ca el sa apara in fata, el sa fie primul, el sa aiba dreptate, el sa aiba ultimul cuvant. Am dreptate sau nu? Daca nu, inseamna ca societatea romaneasca este terminata moral. Exista moralitate la Flutur? Pentru el omul nu reprezinta decat o sursa de vot si poate de bani. Alceva nimic. L-am vazut zilele trecute carand saci, l-am vazut in preajma utilajelor la acei nenorociti. Orice ajutor din tara era trecut ca fiind din partea lui Fluture! Oameni buni, asa a inceput si Ceausescu. Un paranoic care poate distruge Bucovina = Fluture
8.   Tractoras cel proaspat trimis de
(19 sep 2008, 05:23:18
Tractorash haleste totul fresh, fresh si organic. De asta este asa de frumos si are un corp nebun de atragator.

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Politic local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei