Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
joi, 18 sep 2008 - Anul XIII, nr. 220 (3901)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9763 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6625 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Măsură

Doi foşti consilieri locali, excluşi din PNL Suceava

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Biroul Interimar de Conducere al Organizaţiei Municipale Suceava a PNL a hotărât excluderea din partid a foştilor consilieri locali Vasile Bilius şi Gheorghe Jitariu, pentru nerespectarea unei decizii a filialei.

Concret, la începutul lunii iunie, cei doi s-au prezentat la şedinţa extraordinară a vechiului deliberativ local în care s-a aprobat majorarea tarifelor la apă şi la canalizare cu 32% şi, mai mult, au votat în favoarea scumpirilor. Asta, cu toate că liberalii hotărâseră ca aleşii partidului să nu participe la acea reuniune.

Purtătorul de cuvânt al PNL Suceava, Iulian Angheluş, a explicat că Bilius şi Jitariu au fost excluşi de-abia acum din partid, pentru că, până acum, nu exista forul care să adopte o astfel de măsură. El a spus că cei doi vor primi deciziile de excludere, prin poştă.

„Este o decizie pe care nu aveam cum să nu o luăm şi aşa se va întâmpla cu fiecare membru de partid care nu va respecta deciziile politice ale Biroului de conducere”, a spus Angheluş.

Conducerea filialei PNL, în frunte cu Angela Zarojanu, a demisionat în iunie, în urma scorului slab obţinut la scrutinul electoral local. Liberalii îşi propuseseră să câştige postul de primar prin Angela Zarojanu, una din cele două funcţii de viceprimar şi minim opt mandate de consilier local. Ei nu au reuşit să câştige însă decât două posturi de consilier local.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Doi foşti consilieri locali, excluşi din PNL Suceava.
 Vizualizări articol: 666 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 3.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 3.0 din 4 voturi
Doi foşti consilieri locali, excluşi din PNL Suceava3.054

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   Nu-i bai trimis de
(18 sep 2008, 11:13:20
Lasa ca o sa mute la PLD. Doar nu renunta la banii bagati in campanie.

Insa e de rasul curcilor unde a ajuns PNL Suceava. Un purtator de cuvant agramat si ingimfat ca acest vinzator de bere numit Anghelus nu am mai vazut.

Le doresc PNL-istilor, aia cu 5 km de autostrada in 4 ani o cifra asemanatoare la alegeri. Cred ca nu vor ajunge nici acolo cu asa purtatori de cuvint dar si candidat.
2.   Fantezii trimis de
(18 sep 2008, 12:06:00
Baietii au fost ajutati sa faca pasul spre PDL, fiindca asta isi doresc de mult timp dar nu aveau curajul. Daca nu plecau "fortat" ramaneau doua cartite ale lui Lungu in PNL. Acesta se pare ca este inceputul unei mari "dezinsectii" de paduchii PDL-isti din PNL. Se pare ca urmeaza repede un alt val cu nume mult mai sonore.
3.   Multimea vida a PNL-ului trimis de
(18 sep 2008, 12:23:19
Daca va dati afara membrii, domnilor penelisti o sa va transformati �n multimea vida. Deja sunteti ca vai de lume: putini, rai, �nfumurati , incompetenti, invidiosi, lacomi.
3.1  RE: Multimea vida a PNL-ului trimis de
(18 sep 2008, 22:59:26
stai linistit, au oameni infinit mai buni decat portocalii din judet - evident nu ma refer la brindusel sau zarujanu.

din atitudinea agresiva a pdl se poate deduce acest lucru.

cind vorbesti de incompetenta , infumurare , tupeu maxim, lacomie da-i de exemplu pe lungu, onofrei.

cretinii astia doi au adus suceava in stare de faliment, cu o economie bazata numai pe comert, cu drumuri facute praf in oras si in judet , cu o circulatie infecta

astea sunt exemplele date de pdl in campania electorala

ar trebui sa le fie rusine (oricum nu sint in stare de asemnea sentimente)

o gasca de imbecili si incompetenti
4.   Deviatia trimis de
(18 sep 2008, 14:41:39
cand esti in frunea plutonului nu observi ca cei din urma ta au luat-o spre dreapta

si mergi singur inainte
5.   Etc. trimis de
(18 sep 2008, 14:45:03
Indiferent de partid, valoarea tradarii si a tradatorilor e acceasi = scarba, josnicie, dispret. Ca au fost acestia, ca sunt altii, nu conteaza. Toti parsivii care joaca la mai multe capete trebuie exclusi din partid. Intr/adevar PNL-ul are o mare problema inca si anume faptul ca mai sunt destui care sunt slugile lui Lungu si poate ca a lui Flutere. PSD-ul a fost mai drastic si e foarte bine, PNL-ul trebuie sa faca inca curatenie. Acum e momentul fiindca e plin de oportunisti si in PNL.

PNL-ul daca vrea sa se stabilizeze ar trebui sa excluda din partid pe toti cei care sunt slugarnici lui Lungu si nu numai. PNL-ul trebuie sa ramana un partid al elitelor si in nici un caz un partid de masa. Dar pentru asta trebuie taiata orice apropiere fata de PD-L. Acestia sunt adevaratul dusman al PNL-ului in acest moment.

PNL-isti va doresc sa intrati la guvernare dar atentia mare cu cine !!!
6.   VASILE ESTI BINEVENIT IN PDL trimis de
(18 sep 2008, 15:28:10
VASILE, TI-AM SPUS EU CA O SA VII IN PDL! TE ASTEPTAM....
6.1  RE: VASILE ESTI BINEVENIT IN PDL trimis de
(19 sep 2008, 17:56:40
Il astepti cuun gratar pe Zamca? aaaaa ce prost is...acolo a constuit Lungu blocuri pe spatiul verde. Acu ca aveti banet, mergeti la Bradet. Vezi? Rimeaza. Ca si PD-leee,PD-leeeee lasaaaaaa-neeeeee, lasa-neeeeeee
7.   Pnl trimis de
(18 sep 2008, 16:33:26
ma pnl-ul este o putere, insa nu a fost respectat de mai marii tradatori....sa le fie rusine si sa stea cu capul plecat, si nu uitati in Suceava conduce la primarie IUDA

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Politic local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei