Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
joi, 18 sep 2008 - Anul XIII, nr. 220 (3901)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9764 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,65 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Politic

Programul de guvernare al PD-L, zugrăvit în culori portocalii

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Preşedintele organizaţiei municipale Suceava a PD-L, Ion Lungu, a caracterizat programul de guvernare al partidului prezentat oficial la finele săptămânii trecute ca fiind un program „profesionist, optimist şi realist”.

„Gândim altfel”, bineînţeles că gândim altfel decât adversarii politici şi gândim la fel cu majoritatea românilor”, a ţinut să explice Lungu sensul sloganului lansat de PD-L „Gândim altfel”.

Ion Lungu a arătat că unul dintre punctele importante ale programului de guvernare îl reprezintă descentralizarea şi a exemplificat cu două domenii importante, învăţământ şi siguranţa publică.

„La învăţământ vedeţi ce haos este. Sunt investiţii pe care le promovează administraţia locală, sunt investiţii pe care cei din Ministerul Educaţiei au interes să le promoveze direct pe minister. Cred că trebuie făcută o clarificare, având în vedere faptul că atribuţiile în ceea ce priveşte asigurarea bazei administrative, a infrastructurii în învăţământ aparţin administraţiei locale. Cred că toate aceste investiţii ar trebui derulate prin administraţia locală”, a spus preşedintele PD-L Suceava.

El s-a referit şi la poliţia locală, opinând că aceasta trebuie transferată în subordinea primăriei.

„Să nu mai vorbim de poliţia locală. Iată câte probleme sunt referitoare la circulaţie. Toate oraşele mari din România sunt sufocate, dar din păcate primăria nu are pârghii de intervenţie pe acest domeniu al fluidizării traficului, să aibă un număr de agenţi la dispoziţie. De aceea cred că este imperios necesar ca atribuţiile legate de circulaţia rutieră să fie transferate la administraţia locală. Dacă discutăm de ordinea publică, astăzi noi suplinim practic o parte din atribuţiile poliţiei municipale. Poliţiştii noştri comunitari sunt în patrule mixte cu cei de la poliţia municipală şi cred că ar fi corect să-i putem transfera cât mai repede pe aceşti poliţişti de la ordine publică, pentru că sunt probleme grave”, a spus Lungu.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Programul de guvernare al PD-L, zugrăvit în culori portocalii.
 Vizualizări articol: 682 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Programul de guvernare al PD-L, zugrăvit în culori portocalii0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   Minciuni PDL iste trimis de
(18 sep 2008, 11:59:44
Orest Onofrei, Marius Vatafu, Nelu Balan!!??

Cine sunt indivizii?

Orest- un traseist politic, un om cu un caracter mizerabil, mare jucator de carti pe bani si nu numai; Vatafu - un balon de untura, mai mult lat decat inalt, se crede baiat destept; Balan - poponar, un arhicunoscut homosexual cu mari datorii financiare, cu relatii in lumea interlopa.

Toti trei au o mare calitate- cea de lingai a lui Flutur.

Deabia astept sa-l vad pe Lungu cu Onofrei pe la biserici, facandu-si cruce pentru ajutor divin, sa-l vad pe Balan cu un tricou solicitand drepturi suplimentare homalailor iar pe Onofrei militand pentru scoaterea icoanelor din scoli (dorinta pocaitilor de a destabiliza credinta poporului-ortodoxia).

Daca ne uitam la echipa de candidati ai PD_l ului se observa obedienta fata de Flutur. Doritori de putere si de inavutire domnii doresc puterea. Dar aceasta nu va fi a lor, fiindca ei sunt doar noile tentacule ale coruptiei condusa de caraghiosul Flutur!

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Politic local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei