Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
joi, 18 sep 2008 - Anul XIII, nr. 220 (3901)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9764 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,65 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Ambiţie

Lungu vrea toate mandatele de parlamentar din colegiul Suceava

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Organizaţia Municipală Suceava a PD-L, condusă de Ion Lungu, şi-a propus ca la alegerile generale din 30 noiembrie să câştige toate mandatele de parlamentar din colegiul Suceava.

Lungu a declarat că democrat liberalii pot scoate la votul politic la alegerile parlamentare cel puţin cât au obţinut la cele locale din vară, adică undeva în jurul a 56%.

„Eu zic că avem candidaţi de elită, avem trei oameni profesionişti în domeniile lor de activitate. Orest Onofrei la Senat, un om cu experienţă în administraţie, doamna Ardeleanu pe colegiul centru la Camera Deputaţilor, de asemenea o profesionistă în domeniul dumneaei de activitate şi Ioan Bălan în colegiul Suceava-Est un om de afaceri care a arătat că a reuşit. Toţi sunt foarte bine pregătiţi. Ca atare ne propunem să câştigăm toate cele trei mandate pe colegiile aferente municipiului Suceava”, a spus Lungu.

El a adăugat că în perioada următoare vor avea loc dezbateri pe marginea programului de guvernare al PD-L cu toate categoriile sociale din municipiu, pensionari, profesori, medici, oameni de afaceri.

Lungu a mai spus că democrat liberalii din „capitala” judeţului şi-au propus dublarea numărului de membri până la sfârşitul anului de la 1.000 la 2.000.

„Sunt foarte mulţi cetăţeni, foarte mulţi tineri care doresc să devină membri ai PD-L. Vin la mine la primărie stau câte două ore la audienţe şi spun „domnule primar, vreau să devin membru al PD-L”. Sunt  foarte interesaţi să vină lângă noi, pentru că văd că cei din PD-L vor să facă ceva pentru ei”, a mai spus Lungu.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Lungu vrea toate mandatele de parlamentar din colegiul Suceava.
 Vizualizări articol: 967 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Lungu vrea toate mandatele de parlamentar din colegiul Suceava0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   Minciuni trimis de
(18 sep 2008, 11:56:26
Orest Onofrei, Marius Vatafu, Nelu Balan!!??

Cine sunt indivizii?

Orest- un traseist politic, un om cu un caracter mizerabil, mare jucator de carti pe bani si nu numai; Vatafu - un balon de untura, mai mult lat decat inalt, se crede baiat destept; Balan - poponar, un arhicunoscut homosexual cu mari datorii financiare, cu relatii in lumea interlopa.

Toti trei au o mare calitate- cea de lingai a lui Flutur.

Deabia astept sa-l vad pe Lungu cu Onofrei pe la biserici, facandu-si cruce pentru ajutor divin, sa-l vad pe Balan cu un tricou solicitand drepturi suplimentare homalailor iar pe Onofrei militand pentru scoaterea icoanelor din scoli (dorinta pocaitilor de a destabiliza credinta poporului-ortodoxia).

Daca ne uitam la echipa de candidati ai PD_l ului se observa obedienta fata de Flutur. Doritori de putere si de inavutire domnii doresc puterea. Dar aceasta nu va fi a lor, fiindca ei sunt doar noile tentacule ale coruptiei condusa de caraghiosul Flutur !
1.1  RE: Minciuni trimis de
(18 sep 2008, 14:12:31
Gigele vad ca te bagi bine in seama.Ai facut un articol(comentariu) si-l postezi la toate articolele din monitorul.Oare la ce institutie lucrezi de ai timp sa maninci?Pofta buna!
2.   Lungu trimis de
(18 sep 2008, 12:02:41
Auziti ce spune pig-ul asta de Lungu! are timp sa stea in audiente cu "tinerii" care vor sa intre in PDL, dar daca te duci cu alta problema de interes cetatenesc nici nu te primeste in audienta !!!! E foarte ocupat- mai "fluidizeaza" vreo artera de circulatie!!!
3.   ... trimis de
(18 sep 2008, 14:02:08
Asta este bolnav. Are impresia ca mai poate prosti populatia.
4.   Pentru acest lungu trimis de
(18 sep 2008, 14:45:40
Nu il inteleg pe acest lungu, o avea vreo droaie de jurnalisti ai lui care nu au a

altceva de facut decit sa scrie toate idioteniile pe care i le debiteaza mintea. Asta seamana foarte bine cu fostul "conducator iubit".
5.   Parere trimis de
(18 sep 2008, 14:49:39
Personal , cred ca veti castiga 4 mandate din 3.2 ,,mandate'' vor fi pe numele lui Nelu Balan.
6.   Lungu vrea trimis de
(18 sep 2008, 15:30:13
aveti dreptate tov primar ve-ti chastiga din trei cea mai LUNGA.........
7.   Uite votu, nu e votu. pdl in opozitie trimis de
(18 sep 2008, 16:03:13
ce voturi vrei tu lungule? esti nebun? unde-i soseaua de centura a sucevei? nu sunteti in stare sa faceti mare branza in administratie asa ca eu nu mai votez cu pdl. apropo, de ce n-ati fost in stare sa gasiti vreo doi lei sa rezolvati un amarat de plan de urbanism la moara? ca va tot laudati cu presed.de CJ pdl-ist, primar la sv pdl-ist, primar la moara pdl-ist si tot asa. ca peste tot e pdl si vin banii usor.

la fel cum tu nu esti in stare sa dai un nr. de casa la casele nou construite in sv, asa nici la moara amarata aia de primarie nu e in stare sa repartizeze numere la casele nou construite. si mai vreti votati, nerusinatilor!
8.   Mars drum stricat cu gropi trimis de
(18 sep 2008, 21:57:08
suntem mai rau ca la tara in oras ca bani de drumuri nu sunt ci de pavele...parca sunt bombe in asfalt cu prelicaru asta
9.   Imbecilitatile lui lungu trimis de
(18 sep 2008, 23:09:17
ce exemplu ofera lungu -ma refer la competenta si inteligenta sa- in suceava, la alegerile locale rezultatul a avut si un caracter politic.

efectele existentei unor personaje ca lungu si onofrei sunt absolut negative pentru suceava: dezvoltare economica (reala) - zero, drumurile infecta, circulatia imposibila, urbanismul dat pe mina intereselor obscure ale primarului.

lungule, mai cretinule, mai imbecilule, ce exemplu imi oferi mie ca si alegator, ce argumente imi aduci ca sa-ti aleg oamenii prezentati de tine cind tu imi oferi zilnic exemple de prostie si cretinism
10.   Dl lungu stie ce zice, ascultati-l trimis de
(19 sep 2008, 05:18:39
PDL are marfa buna. Prima mana! Cred ca va face treaba foarte buna la parlamentare, daca intr-adevar se va tine pe 30 noiembrie si nu ... la primavara.

Succes PDL, partid demn de respect!

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Politic local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei