Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
joi, 18 sep 2008 - Anul XIII, nr. 220 (3901)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9759 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6361 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Echipă

Flutur, Onofrei, Bălan şi Vătafu, strategii de campanie ai PD-L Suceava

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Campania electorală a PD-L în judeţul Suceava va fi condusă de preşedintele organizaţiei judeţene, Gheorghe Flutur, secondat de Orest Onofrei, Ioan Bălan şi Marius Vatafu, dar din echipă vor face parte şi alţi membri PD-L.

Liderul PD-L Gheorghe Flutur a anunţat, ieri, într-o conferinţă de presă, că pentru perioada următoare partidul său are o agendă încărcată deoarece şi-a propus să realizeze o campanie de informare a electoratului în privinţa votului uninominal.

Cei care vor da explicaţii populaţiei vor fi chiar candidaţii PD-L, fiecare în colegiul în care va candida. Tot candidaţii se vor întâlni în teritoriu şi cu membrii PD-L, cărora le vor explica oferta electorală a partidului, pentru ca aceştia, la rândul lor, să se transforme în vectori de opinie printre alegători.

„Conduc campania PD-L în judeţul Suceava, alături de Orest Onofrei, Marius Vătafu, Nelu Bălan şi alţi colegi şi acum lucrăm la strategia de campanie”, a spus Gheorghe Flutur.

 

Stolojan, prietenul Sucevei

El consideră că, la alegerile parlamentare din toamnă, PD-L are un mare avantaj la Suceava prin aceea că, dintre cei trei candidaţi anunţaţi pentru funcţia de premier- Theodor Stolojan, Mircea Geoană şi Călin Popescu Tăriceanu, Stolojan are avantajul de a fi perceput de populaţie ca un politician prieten.

„Sucevenii vor înţelege că cel mai apropiat prieten le este domnul Stolojan, care are legături strânse cu PD-L Suceava. Şi dacă la alegerile locale au dat un vot pentru mine, acum să-l dea pentru candidaţii PD-L pentru a uşura venirea lui Stolojan în funcţia de premier”, a arătat Gheorghe Flutur.

 

PD-L gândeşte altfel

Acesta este de părere că oferta electorală a PD-L, „Noi gândim altfel”, deja tipărită, va fi apreciată de suceveni îndeosebi la capitolele referitoare la modernizarea drumurilor, turism şi asigurarea pensiei minime, de 105 euro pe lună şi a pensiei medii de 405 euro.

Odată cu oferta generală a partidului, candidaţii din colegii vor trebui să prezinte celor cărora le cer votul şi strategia de dezvoltare locală.

„PD-L propune soluţii foarte curajoase”, apreciază Flutur, soluţii pe care le crede capabile să-i asigure un scor de 50 la sută în judeţul Suceava.

Concomitent cu prezentarea ofertei PD-L, liderul democrat-liberal a reliefat „dansul PNL-PSD, care se vede tot mai clar”.

„Cine votează PNL primeşte PSD. Noi trebuie să realizăm cel mai mare scor ca să putem da primul ministru”, a declarat Gheorghe Flutur.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Flutur, Onofrei, Bălan şi Vătafu, strategii de campanie ai PD-L Suceava.
 Vizualizări articol: 1453 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 1.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 1.0 din 2 voturi
Flutur, Onofrei, Bălan şi Vătafu, strategii de campanie ai PD-L Suceava1.052

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   Minciuni trimis de
(18 sep 2008, 11:52:38
Orest Onofrei, Marius Vatafu, Nelu Balan!!??

Cine sunt acesti indivizi?

Orest- un traseist politic, un om cu un caracter mizerabil, mare jucator de carti pe bani si nu numai; Vatafu - un balon de untura, mai mult lat decat inalt, se crede baiat destept; Balan - poponar, un arhicunoscut homosexual cu mari datorii financiare, cu relatii in lumea interlopa.

Toti trei au o mare calitate- cea de lingai a lui Flutur.

Deabia astept sa-l vad pe Lungu cu Onofrei pe la biserici, facandu-si cruce pentru ajutor divin, sa-l vad pe Balan cu un tricou solicitand drepturi suplimentare homalailor iar pe Onofrei militand pentru scoaterea icoanelor din scoli (dorinta pocaitilor de a destabiliza credinta poporului-ortodoxia).

Daca ne uitam la echipa de candidati ai PD_l ului se observa obedienta fata de Flutur. Doritori de putere si de inavutire domnii doresc puterea. Dar aceasta nu va fi a lor, fiindca ei sunt doar noile tentacule ale coruptiei condusa de caraghio
2.   Hahahahaha ma kc pe mine de ras trimis de
(18 sep 2008, 14:57:02
un narcisist(flutur), un pocait criminal(onofrei), un bulangiu (balan), un fomist (vatafu). Doamne, da cu fulgerul peste ei sa scapam dracului de ei.
3.   Kk trimis de
(18 sep 2008, 16:45:38
ca mare dreptate aveti voi, cum sa voteze lumea pe nenorocitii astia. Pacat de Vatafu ca e baiat bun si nu are ce cauta langa un interlop care nu stie nici macar sa citeasca, langa un pocait imputit si un nazist. Marius fugi de langa astia ca ai numai de pierdut.

Oameni buni vedeti intai cine sunt acestia si dupa votati.
4.   Inversari legale trimis de
(18 sep 2008, 19:15:32
Din oferta electorala a PD-L, ,,Noi g�ndim altfel",se naste doar o intrebare fireascabig grine ce n-ati gindi voi ca toata lumea si spre binele ei,nu numai al vostru?! Raspunsul se pare ca vine de la sine,pentru ca sunteti cam toti pe invers cu romanii(sucevenii) si asta spune multe despre aceasta adunatura de PD-Laturi .Asa ca in afara de minoritatile voastre,acceptate legal ,nu va mai asteptati sa va mai voteze oamenii normali.Ramineti cu satisfactia ca ati reusit sa-i pacaliti odata si poate daca nu va lua Dumnezeu mintile,mai aveati o sansa si la parlamentare.Mergeti la locurile voastre si treceti in uitare vreo alta reusita electorala !
5.   Sperante desarte trimis de
(19 sep 2008, 13:55:41
fluture, iti faci sperante desarte. daca s-a pacalit lumea cand te-a votat, fii sigur ca acum n-o mai face.stolojan s-ar putea sa fie iar bolnavior ,saracul, inainte de alegeri, iar ceilalti -niste mafioti corupti. cine se aseamana se aduna. deschideti ochii bine,suceveni, nu va lasati pacaliti de acesti dornici de avere,care nu se satura niciodata.

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Politic local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei