Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
vineri, 13 iun 2008 - Anul XIII, nr. 137 (3818)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9763 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6625 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Rădăuţeni, luaţi aminte!

Cât ne va costa încălzirea, apa, canalizarea şi gunoiul, dacă veţi vota la Rădăuţi un primar PD-L? La Suceava, prima bucurie pe care o face alegătorilor primarul PD-L Ioan Lungu,  proaspăt reales din primul tur cu peste 70% din voturi, este cea de scumpire a apei reci.

Sucevenii vor avea astfel cea mai scumpă apă din ţară, de două ori mai scumpă ca la Rădăuţi. Şi la căldură, al cărei preţ de producţie al gigacaloriei este printre cele mai mari din România, urmează scumpiri.

La Rădăuţi situaţia ar putea fi mult mai gravă. Candidatul PD-L pentru Primăria Rădăuţi, Aurel Olărean, a pus de mult ochii pe Servicii Comunale. Cumpărând acţiunile de la Bucovina Tex, a luat gratis centrala termică a oraşului. După un timp, pretinde Consiliului Local 1,5 miliarde lei (la nivelul anului 2000, erau bani!), fiind deci „răscumpărată” de la patronul Olărean pe banii rădăuţenilor. Consiliul local este unic acţionar la Servicii Comunale. Preţurile se votează de Consiliul Local, iar la Rădăuţi PD-L-ul are 9 din cei 19 consilieri, deci nu e greu să facă ce vor.

Biroul de presă PSD

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Rădăuţeni, luaţi aminte!.
 Vizualizări articol: 963 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 4.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 4.0 din 4 voturi
Rădăuţeni, luaţi aminte!4.054

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   Handicap trimis de
(13 iun 2008, 12:48:00
Nu am nimic cu persoanele care dintr-un anumit motiv au un handicap, dar cand il vad pe Olarean imi dau seama ca nesimtirea acestuia depaseste orice handicap. uitati-va la fata lui!!!!! Ce va transmite? Ce va sugereaza?? Radauteni daca il votati pe acest "turbulent" o sa va doriti cat de curand sa plecati din oras. El va instaura ordinea personala, isi va aduce toti goalnii lui la Primarie si va conduce dupa cum doreste. Dupa cum votati, asa o sa meritati!!!
2.   Pai atunci trimis de
(13 iun 2008, 13:15:14
pe cine ar trebuii sa votam?pe frunza? mai are sens sa enumar motivele pt care nu ar trebuii votat frunza?Eu cred ca nu mai are nici o importanta cu cine votam acum.puneti si voi la intamplare stampila ca tot una e.
3.   Adio,pica Frunza! trimis de
(13 iun 2008, 14:44:02
Si rosie-i ca tine,adio nu mai plange,plecati de langa mine....Pleaca "imbuibatule",lasa pe altii sa conduca acest oras frumos al Bucovinei.Pai nu ti-a fost deajuns "cutra comunista,24 de ani de hotie"? Sunt 5 cincinale,iar Marza la Judeteana de Partid de la Suceava,te-a vegheat la furtisaguri,nenorocitule!!
4.   Pt radauteni trimis de
(13 iun 2008, 21:38:25
bravo votati-l pe cel care pana nu demult lua fetele cu japca ,pe cel care care impreuna cu cumatru sau florea o sa ne jupoaie de vii cu intretinerea la iarna .vivat olarean cu toti banditii care -l inconjoara

5.   DE FRICA!!!! trimis de
(13 iun 2008, 21:55:48
Strigati degeaba hotilor...va tremura tare tartita...l-as ca vine Olarean si o sa vedeti voi...frunze,bolieci,tatari,bo

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Politic local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei