Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
vineri, 13 iun 2008 - Anul XIII, nr. 137 (3818)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,973 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6085 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Moara

Plângere penală pe numele lui Constantin Prodaniuc

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Candidatul PSD pentru Primăria Moara, Eduard Dziminschi, a formulat o plângere penală pe numele contracandidatului său din turul al doilea al alegerilor locale, democrat – liberalul Constantin Prodaniuc, acuzându-l pe acesta de calomnie.

Dziminschi s-a declarat nemulţumit de faptul că Prodaniuc l-ar fi acuzat că firma pe care o deţine are datorii, atât către societăţile de la care se aprovizionează, cât şi faţă de bugetul de stat şi cel local.

„Nici una dintre afirmaţiile făcute de Constantin Prodaniuc nu este adevărată şi nu are suport real. Sunt asociat într-o singură firmă, care nu are restanţe faţă de bugetul de stat, furnizori, sau faţă de bugetul local. Asta în comparaţie cu două dintre firmele domnului Prodaniuc, care, în momentul de faţă, au datorii importante la bugetul local al comunei Moara”, a declarat candidatul PSD.

Eduard Dziminschi şi-a susţinut afirmaţiile prezentând un document eliberat de Oficiul Registrului Comerţului, din care reiese că este asociat doar la o singură firmă, dar şi o fişă a acestei societăţi emisă de Direcţia Generală a Finanţelor Publice, care demonstrează faptul că nu există datorii la bugetul de stat.

„De asemenea, am mai fost acuzat că aş fi <mituit>, electoratul prin distribuirea a 200 de biciclete către diverse persoane. Această afirmaţie nu este decât o invenţie a domnului Constantin Prodaniuc, şi nu poate să fie susţinută cu probe. Precizez că sunt o persoană cu o reputaţie ireproşabilă, iar afirmaţiile făcute de contracandidatul meu îmi aduc o gravă atingere imaginii mele în comunitate, dar şi firmei la care sunt asociat”, a mai spus Eduard Dziminschi.

 

Dziminschi îi cere lui Prodaniuc să explice cum a intrat în posesia unor suprafeţe de teren

Pe de altă parte, Eduard Dziminschi i-a solicitat lui Constantin Prodaniuc să explice electoratului din Moara cum a reuşit să intre în posesia mai multor suprafeţe de teren din această comună.

„Dumnealui spune că nu a făcut niciodată afaceri cu primăria, dar ar trebui să explice de unde a avut pământ pe când primar era domnul Rizea. Pământ pe care l-a vândut apoi către o firmă din Suceava şi unui întreprinzător particular care a făcut, ulterior, un cartier de locuinţe, obţinând astfel un milion de euro. Mai mult, dumnealui vrea să aducă groapa de gunoi la Moara, mai exact pe pământul pe care îl are în Vornicenii Mari. Astfel, el urmăreşte să dea acest pământ pentru groapă, şi să ia alt teren în comuna Moara, în apropierea viitorului campus universitar”, a declarat Eduard Dziminschi, care l-a mai acuzat pe candidatul PD-L că după turul întâi al alegerilor a încercat să-l convingă să renunţe la candidatură, contra unei sume de bani.

„El încearcă peste tot să mă denigreze, pentru că ştie că va pierde”, a mai spus candidatul PSD. Dziminschi a precizat că, faţă de Constantin Prodaniuc, el are pregătite proiecte concrete pentru dezvoltarea comunei Moara, atât în ceea ce priveşte infrastructura, dezvoltarea mediului de afaceri, crearea de noi locuri de muncă etc..

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Plângere penală pe numele lui Constantin Prodaniuc.
 Vizualizări articol: 473 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 3.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 3.0 din 2 voturi
Plângere penală pe numele lui Constantin Prodaniuc3.052

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   Curatenie trimis de
(13 iun 2008, 12:37:49
tu vorbesti de corectitudine mai dziminschii,o sa-i interese pe multi asceniunea da rapida si dubioasa,putintica rabdare!!cu ce drept ti-a dat mirza cnducerea psd din moara..si-a taiat saracu batran singur craca!!HA HA!!!
1.1  RE: Curatenie trimis de
(14 iun 2008, 19:02:27
cine rade la urma rade mai bine... de papagali care lasa comentarii anti psd sau anti pnl m`am lamurit... Sunteti un partid de frustrati, un partid plin de hoti! in frunte cu Flutur, Olarean si mai nou Prodaniuc... numai ca nu sunt numai ei... CIOCU MIC SI JOC DE GLEZNE!
2.   Nimic nu e bun trimis de
(13 iun 2008, 13:39:08
acest C.P. nimic nu a spus concret ce are de gand sa faca.isi bate joc de noi cu niste vrajeli de ale lui
3.   Jos mafia psd ista trimis de
(13 iun 2008, 22:49:23
adio comunisti expirati de psd isti
3.1  RE: Jos mafia psd ista trimis de
(14 iun 2008, 19:06:12
Nu voi spune jos mafia psd-ista, cu cratima de rigoare (nu ca altii care lasa comentarii ANTI PROSTI si de fapt sunt doar niste inculti). Voi spune jos mafia! Daca stam sa ne gandim suntem astazi condusi de o grupare mafiota, aparata de statul roman si de insusi presedintele Romaniei si liderul (dupa cum se vede) PDL Traian Basescu. Se incalca orice regula a bunului simt, se incalca orice drept cetatenesc si, mai mult decat atat, isi bat joc de miile de suceveni care au votat cu capul pe umeri! Este turul 2, ganditiva bine oameni buni, este viitorul VOSTRU! Votati bine, ca de SA TRAITI BINE ne`am saturat!

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Politic local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei