Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
vineri, 13 iun 2008 - Anul XIII, nr. 137 (3818)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9758 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6712 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Geoană-pansament face la Suceava desene pe asfalt

Marele perdant al alegerilor locale din 2008 este PSD, care, de la 22 de preşedinţi de consilii judeţene, a ajuns doar la 17 şi nu a câştigat decât şase primării în municipiile reşedinţă de judeţ.

La votul politic este pentru prima dată când PSD pierde alegerile locale în faţa unui partid care de data aceasta nu a mers în alianţă, Partidul Democrat Liberal.

Scurtul periplu al lui Mircea Geoană pe aceste meleaguri are ca unică motivaţie pansarea rănilor lui Gavril Mîrza şi ale PSD Suceava, care sunt marii perdanţi în judeţul Suceava.

Mircea Geoană şi alţi pesedişti de la centru au girat pentru Gavril Mîrza deşi acesta făcuse deja de râs judeţul Suceava, atât în ţară cât şi în presa internaţională, unde a apărut în ipostaze cu conotaţii penale. Votul sucevenilor arată profunda neîncredere în Gavril Mîrza şi în PSD. În aceste condiţii Gavril Mîrza devine unul dintre groparii lui Mircea Geoană.

Este evident că PSD şi-a abandonat propriii candidaţi acum, în campania pentru turul doi, după ce a pierdut Consiliul Judeţean Suceava. Această atitudine este în ton cu modul în care înţelege PSD să se exprime politic şi este de aşteptat ca şi primarii sau liderii locali PSD să fie şi ei abandonaţi.

Atragem atenţia PSD că nu Mircea Geoană sau Ion Iliescu hotărăsc cine trebuie să conducă judeţul. Sucevenii au hotărât prin votul lor cine să conducă acest judeţ şi le cerem pesediştilor să respecte votul şi să-i respecte pe suceveni.

La Suceava, Mircea Geoană face desene pe asfalt atunci când schiţează o viitoare guvernare. După ce a pierdut Suceava, Neamţul şi Botoşaniul, iar Moldova nu mai reprezintă un fief al social-democraţilor, PSD-ul lui Mircea Geoană sau Ion Iliescu nu mai poate obţine voturi pentru a putea spera la guvernare. Nici măcar cu mica pacoste, PNL.

Biroul de presă al PDL Suceava

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Geoană-pansament face la Suceava desene pe asfalt.
 Vizualizări articol: 601 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 1.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 1.0 din 1 vot
Geoană-pansament face la Suceava desene pe asfalt1.051

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   Liberalii-comunisti trimis de
(13 iun 2008, 14:39:46
Suntem liberalii-comunisti ai lui Tariceanu si Patriciu din Suceava..Brat la brat cu baronul de Suceava si acolitii,plangem ca nu am reusit sa stam in fotolii inca 4 ani.Cum dreacu nu i-am putut prosti iar pe suceveni?Ce teapa ne-au dat alegatorii!Am ajuns de rasul curcilor,noi si PSD-istii.

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Politic local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei