Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
luni, 26 mai 2008 - Anul XIII, nr. 121 (3802)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9765 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6373 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Reparaţii conducte

Petru întreabă, Angela răspunde

Petru: „Doamna viceprimar, locuiesc în Cartierul Burdujeni, pe strada Gh. Doja, şi am un mic magazin între Şcoala nr. 5 şi Benzinărie. În faţa magazinului este o conductă care se sparge şi se repară mereu tot aşa de ani de zile. Evident că se strică şi trotuarul şi de câte ori plouă pietonii trebuie să ocolească zona respectivă. Chiar trebuie să suportăm această situaţie la nesfârşit?

Angela: „Vă mulţumesc că aţi adus în discuţie această situaţie şi vreau să ştiţi că vă înţeleg nemulţumirea. Sunteţi revoltat şi pe bună dreptate. Nu este normal ca aceeaşi porţiune de canalizare şi stradă să fie mereu sparte şi reparate. Este de dorit să se facă o singură dată o lucrare bine proiectată tehnic. Poate o să vă mire, însă vă dau o veste bună. În curând nu o să mai treceţi prin acest calvar, întrucât reţelele de canalizare vor fi reabilitate printr-un proiect care a demarat săptămâna trecută chiar din Burdujeni. Este vorba de proiectul ISPA, în valoare de 53 de milioane de euro, din care circa 40 de milioane reprezintă fonduri europene nerambursabile, proiect promovat de echipa liberală pe care o reprezint. Vă asigur că din calitatea de primar pe care sper să o obţin şi cu ajutorul dumneavoastră voi urmări ca proiectul să fie dus la bun sfârşit şi, ce este foarte important, voi avea grijă ca lucrările să fie de calitate, astfel încât situaţii precum cea pe care mi-aţi relatat-o să nu se mai întâmple.

P.S. Vă mulţumesc şi aştept în continuare întrebările dumneavoastră la numărul de telefon 0230-210020, precum şi pe adresa de e-mail angelazarojanu.raspunde@gmail.com. Vă puteţi expune opiniile şi pe forumul de pe site-ul PNL Suceava, care poate fi accesat la adresa http://www.pnlsuceava.ro.
În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Petru întreabă, Angela răspunde.
 Vizualizări articol: 534 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 1.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 1.0 din 1 vot
Petru întreabă, Angela răspunde1.051

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Politic local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei