Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
luni, 26 mai 2008 - Anul XIII, nr. 121 (3802)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9765 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6373 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Mîrza şi pet-ul său preferat

Disperat că stă prost în sondaje şi părăsit de staff-ul de campanie, nefiind un bun vorbitor şi neavând nimic de spus sucevenilor, dar mai ales pentru a evita dezbaterile despre banii publici sau proiectele de viitor, Gavril Mîrza îl pune la dreapta sa, pe post de chiwawa zgomotos, pe fostul secretar-general al celui mai corupt guvern de după 1989.

Eugen Bejenariu, căci despre el este vorba, îşi preia rolul de chiwawa şi-l interpretează cu mare sârguinţă, căci vine toamna şi un nou mandat de deputat trebuie smuls de la tătuca.

Cunoscut ca un foarte apropiat al lui Adrian Năstase şi ca demnitarul care a stat aşezat cu nonşalanţă pe o cantitate impresionantă de droguri în garajul guvernului, Eugen Bejenariu îşi dă licenţa la fără frecvenţă, la Suceava, în calomnie şi dezinformare electorală.

Confundă comuna Botoşana cu judeţul Botoşani, nu se descurcă fără hartă prin circumscripţia sa electorală, dar tătuca Mîrza îl mângâie din priviri, căci aşa frumos le zice despre Gheorghe Flutur …

Acest chiwawa al PSD Suceava ucide speranţele oricărui membru de partid de a ajunge deputat, căci nimeni nu se poate compara cu el în producţia de calomnii şi minciuni pe minut.

Chiar nu are PSD Suceava tineri valoroşi şi trebuie să importe şi să recicleze cocuţe de la Centru?

Consultaţi un psiholog, domnule Bejenariu şi veţi avea o revelaţie: psihologul vă va spune că patima cu care îl defăimaţi pe Gheorghe Flutur ascunde, de fapt, admiraţia profundă faţă de forţa unui bărbat şi a unui politician adevărat!

 

Biroul de presă al PD-L Suceava

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Mîrza şi pet-ul său preferat.
 Vizualizări articol: 1004 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 3 voturi
Mîrza şi pet-ul său preferat5.053

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   DE ACORD trimis de
(26 mai 2008, 16:30:47
Consultati un psiholog, domnule Bejenariu si veti avea o revelatie: psihologul va va spune ca patima cu care �l defaimati pe Gheorghe Flutur ascunde, de fapt, admiratia profunda fata de forta unui barbat si a unui politician adevarat!

2.   Pentru cine nu stie trimis de
(26 mai 2008, 16:35:15
"pet-ul " sau preferat �nseamna : animalutul de casa preferat (chiwawa- catel mic, mic de tot, cu picioare FOARTE subtiri) . Din limba engleza provine exprimarea: pet-ul.
3.   LAMURIRE:))) trimis de
(26 mai 2008, 19:35:22
Animalele de rasa:))))))sunt pentru Show,Breeding si Pet.Peturile nu au drept de reproductie deoarece au diferite defecte....Dar pot fi caini de paza lingusitori care abia asteapta sa linga un os....:)))))

Acest pet Bejinariu cred ca a fost corigent la strategie....:))))))))))))))))

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Politic local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei