Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
luni, 26 mai 2008 - Anul XIII, nr. 121 (3802)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,971 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,5892 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   1 fişiere video

Iubire adolescentină

El, înecat, ea, la spital

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)
Click aici pentru VIDEO

Iubirea a doi elevi cu vârste de 15, respectiv 18 ani, s-a sfârşit cât se poate de prost, ieri seară, în apele râului Suceava.

O adolescentă, elevă în clasa a IX-a la Colegiul Tehnic „Petru Muşat” Suceava (n.r. fostul Grup Şcolar nr.2), şi-a riscat viaţa pentru a-şi salva iubitul de la înec. Acesta din urmă, un tânăr în vârstă de 18 ani, elev în clasa a XII-a a Liceului cu Program Sportiv, s-a aruncat în apă, din câte se pare, cu intenţia de a se sinucide.

Din nefericire, pentru tânărul în vârstă de 18 ani, Daniel Cosar, din Frasin, nu s-a mai putut face nimic, elevul găsindu-şi sfârşitul în apele râului Suceava. Deşi prietena sa, Raluca C., originară dintr-o comună din zona Rădăuţiului, a sărit în apă să-l salveze, încercările acesteia au fost în zadar. Dându-şi seama că iubitul ei este mort, adolescenta şi-a sunat o prietenă şi a chemat-o la faţa locului (n.r. – în spatele SC Mopan SA), aceasta sunând la Serviciul de preluare a apelurilor de urgenţă -112 Suceava.

Echipajul Siamud a ajuns la locul faptei în numai câteva minute şi a transportat-o de urgenţă pe Raluca C. la Spitalul Judeţean.

Pentru Daniel Cosar nu s-a mai putut face nimic, corpul neînsufleţit fiind ridicat de cadre ale Serviciului de Medicină Legală şi transportat la morga Spitalului Judeţean.

La „Urgenţele” Spitalului „Sf. Ioan cel Nou”, Raluca C. a fost diagnosticată cu şoc hipotermic şi convulsii, fiind internată în secţia de Anestezie, Terapie Intensivă şi ţinută sub supraveghere medicală.

 

Mama fetei le-a cerut să se despartă

Deşi aseară, în jurul orei 22:00, ancheta era în plină desfăşurare, oamenii legii aveau deja o variantă despre ceea s-a întâmplat.      

Poliţiştii bănuiesc că la mijloc ar fi vorba despre neînţelegeri din dragoste, mai ales că în zona în care s-a petrecut nenorocirea au fost găsite mai multe bileţele de dragoste. „Iubirea te înalţă”, „nu  merită să trăiască cine nu iubeşte”, sunt doar o parte din mesajele de dragoste scrise în bileţele cu pricina.

Din câte se pare, mama adolescentei, plecată la muncă în Italia, i-a cerut fetei ei, prin telefon, să se despartă de Daniel Cosar, tânărul de care adolescenta era îndrăgostită lulea. Mai mult, se pare că femeia i-a reproşat tânărului relaţia pe care acesta o avea cu fiica ei.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului El, înecat, ea, la spital.
 Vizualizări articol: 1816 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 3.68/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 3.7 din 28 voturi
El, înecat, ea, la spital3.7528

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   Iubire de mama trimis de
(26 mai 2008, 12:27:00
mame idioate...ele stau in italia ca n-au fost in stare sa faca o scoala si sa aiba un job decent aici in tara, si cred ca gata, fetelor lor li se cuvine cine stie ce print...cred ca daca fetele-si gasesc un baiat cu o situatie materiala modesta nu vor fi fericite...NEWSFLASH banii nu aduc fericirea.Am mai auzit cazuri in care mama "ordona" despartirea din Italia ca " ce?ala are bani sa te scoata la un suc natural?nu vezi ca inca-i pe banii parintilor?gaseste-ti unul cu masina si bani sa n-ajungi ca mine sa muncesti aici"...sfat de mama:-|.habar n-au ca ceea ce le sfatuiesc ele pe fete sa faca tot prostitutie se cheama...mi-e mila de cei 2.pacat ca fata n-a stiut sa ignore "sfatul" mamei si sa-si traiasca iubirea langa un om care-a iubit-o mai mult decat viata lui.de la distanta, de acolo din "grandioasa" italie mama si-a nenorocit propria fica pe veci...araca si-a vazut iubitul luaindu-si viata in fata ochilor ei, pt ea.condoleante familiei
1.1  RE: Iubire de mama trimis de
(26 mai 2008, 14:25:11
PRIETENE,vinovati sant parintii baiatului nu mama fetei,rezervorul de iubire a baiatului era gol.
1.2  RE: Iubire de mama trimis de
(26 mai 2008, 19:12:04
mananci kk bai fraiere"pacat". lumea pleaca in italia ca e desteapta. tu ce scoala ai facut de ai ramas sa muncesti in Romania? descarci navete la COCA COLA ca ai facut facultatea? ca acolo iti cere facultatea terminata. nu mai manca kk degeaba pe internet.
1.3  RE: Iubire de mama trimis de
(26 mai 2008, 23:56:17
Marsh ma cu Italia ta cu tot si cu studiile tale superioare. Bine ca va gasirati toti mari culti in Italia (de aia dormiti unii pe sub poduri si mancati coji de banane).

Mama fetei - sa isi vada de ale ei ca nu de bine a plecat in Italia iar fata putea sa zica la fel ca ma-sa dar sa procedeze dupa capu` ei (cum, de altfel, fac mai toate celelalte tinere in situatii asemanatoare).

Baiatul ala trebuia sa gandeasca inainte de a face chestia asta dar acum orice comentariu in plus este de prisos, moartea si-a luat partea si nu se mai poate face nimic.

Asa ca dragi parinti care doriti sa mai plecati sau care sunteti deja plecati: mai ganditi-va si la odraslele voastre cand sunteti la vreo "serata culturala" prin Italia ca uneori numai banii nu aduc fericirea si nu tot ceea ce voi credeti ca este bun se potriveste neaparat in orice caz.

Dar ce sa-i faci, asa se intampla cand este minte putina si orgolii de doi lei la mijloc...
1.4  RE: Iubire de mama trimis de
(27 mai 2008, 09:33:12
Mananca tu **** idiotule, decat sclavu italienilor mai bine roman la mine in tara.
1.5  RE: Iubire de mama trimis de
(27 mai 2008, 14:31:54
STATZI LANGA MAMA SI TATA VOI ASTIA SI COPILARITZI CRAPARAVI FIEREA IN VOI DE INVIDIE CA VIN INDATA "STRANIERII"SI VA F.U.T.FEMEILE
2.   Iubire de mama trimis de
(26 mai 2008, 12:28:41
"fiica...saraca..."de nervi mamanc si literebig grin
3.   Inca o viata curmata trimis de
(26 mai 2008, 12:42:02
pacat pt gestul pe care la facut daniel il cunosteam era un baiat linistit .la scoala nici nu vb cu nimenii .el isi vedea de treaba lui nu stiu daca prin gestul pe care la facut daca a gandit atuncii sau nu stiuu ce a fost in capul lui se putea proceda si altfel nu trebuie sa isi curme viata dar el acuma e mort si cuvintele spuse sunt in zadar oricum a adus o mare tristete mai ales parintilor ,neamurilor ,profesorilor si prietenilor si toti care il cunostea. Dumnezeu sa te odihneasca in pace ....
3.1  RE: Inca o viata curmata trimis de
(26 mai 2008, 19:12:59
cred k nu gandesti ceea ce spui..........lasa-i p altii sa sufere.......
4.   .... trimis de
(26 mai 2008, 12:49:05
Daca esti dus te arunci in rau si morihappy
5.   Era bolnav cred trimis de
(26 mai 2008, 13:02:33
nu mama fetei e vinovata fratilor

baiatul sigur avea probleme cu capul si nu a gandit limpede cand a luat asa o decizie oricand asa persoana ar fi putut face asa gest necugetat, pacat de fata ca a trebuit sa vada asa ceva

totusi cum sa inecat el si fata care a intrata dupa el nu .

asa de mare e apa acolo??

5.1  RE: Era bolnav cred trimis de
(26 mai 2008, 20:46:36
PACAT DE ACEST BAIAT A FOST PRIMA SI ULTIMA LUI DRAGOSTE ADEVARATA...................
6.   Scris prost. trimis de
(26 mai 2008, 13:13:57
Un articol despre o tragedie, care inafara de relatarea faptelor, este prost scris!
6.1  RE: Scris prost. trimis de
(27 mai 2008, 21:33:02
exact....nu este adevarat ce zice presa......daniel nu era in stare de asa ceva....nu avea probleme cu capul..ba chiar era fff linistit si cuminte, asa ca nu mai comentatzi ca parintzi baiatului sunt de vina.....nici nu se stie adevarul, ceea ce ii macina pe totzi.......:((:(((:(((:(((
7.   Fete sunt destule pt. toti baieti trimis de
(26 mai 2008, 13:32:50
Trebuia sa se gandeasca bine baiatu inainte sa se arunce in apa.Fete sunt destule.

7.1  RE: Fete sunt destule pt. toti baieti trimis de
(27 mai 2008, 21:39:30
nu el sa aruncat.......cel mai sigur sa aruncat ea si el a sarit sa o salveze, iar din cauza incercarilor a luat o gura de apa si sa inecat.....iar tampita aia a stat cu el in apa timp de 2 ore fara sa anuntze pe cineva. Cand au ajuns salvarea el era mort de 2 ore s tot degeaba......:((:((

8.   NU TREBUIA SA SE AJUNGA AICI trimis de
(26 mai 2008, 13:43:10
L-am cunoscut destul de bine pe Daniel ,era o fire retrasa , ...dar nu cred k treb sa se ajunga aici ...straight face
9.   ... trimis de
(26 mai 2008, 14:10:07
e destul de mare apa...dar mai mari is curentii....si el daca a vrut sa se sinucida e clar ca nu a incercat sa inoate si sa se salveze...de asta el a murit si fata nu...

condoliante.....:(
10.   X trimis de
(26 mai 2008, 14:18:32
D-zeu sa`l ierte....:((
11.   Bai frate nu mi vine sa cred trimis de
(26 mai 2008, 14:19:59
era un baiat cuminte si de treaba numai ca era putin retras in sine se cunostea ca avea anumite probleme ... poate si din cauza mamei sale plecate in strainatate se simtea destul de singur dar cred ca a pus prea mult suflet pentru fata aceasta imi pare rau sa zic dar acesta este adevarul ....PS idem Dana fete sunt destule ... Dar cine a stiut ca se va ajunge la asta . Eu unul nu ma asteptam .
12.   Pt trimis de
(26 mai 2008, 15:06:54
e lucru destul de straniu ceea ce sa intampla pt-ca in fiecare an se intampla cazuri de inec in raul Suceava.pt Raluca;sa fie tare si sa mearga inainte.viata merge inainte chiar daca sa intamplat lucrul acesta.spun lucrul acesta din propria experienta pt-ca in iunie 2005 colegul meu de banca s-a inecat in fata ochilor mei fara sa il pot salva.la scos apa la suprafata dupa 5 zile.si era cu 3 zile inainte de a incheia clasa a xii-a.
13.   Pacat....Mare pacat :(( trimis de
(26 mai 2008, 15:15:11
Nu l-am cunoscut de mult timp pe Daniel....Dar stiu cu siguranta un lucru : era unul dintre cei mai de gasca baieti pe care il stiam!Nu ma asteptam sa se intample asta....Dumnezeu sa te ierte Daniel!
14.   Pt daniel trimis de
(26 mai 2008, 15:37:48
Dumnezeu sa te ierte daniel acolo unde esti si imi pare rau pentru ce s-a intamplat sincere condoleante familiei cosar ....crying
15.   Dumnezeu sa+l ierte..! trimis de
(26 mai 2008, 15:44:58
Pacat de el! am fost colegi de clasa un semestru, era baiat fff de treaba! nu ma asteptam sa faca asa ceva! fete mai sunt, sa iti dai viata pentru o bucata de p.i.z.d.a, inseamna ca nu a gandit ce face.! pacat de el!
16.   ..fff naspa trimis de
(26 mai 2008, 16:05:36
nush nu pot sa concep kum baiatu asta a putut sa faca asa cv...orkum fata asta a dat dovada de muuult curaj j in astfel de situatii poti sa arati kat de mult tii la cineva si iubestii!!..makar dak el a murit ea sa fie sanatoasa si sa traiasak..;)
17.   Nasol trimis de
(26 mai 2008, 16:49:31
asta ar insemna k parintzii sasi vada de treaba lor si sasi lase copii sa se combine cu cine vor ei.
18.   Imi pare fff rau:( trimis de
(26 mai 2008, 17:12:11
nici nu am cuvinte sa descriu ceea ce simt...Daniel mi-a fost foarte apropiat... si cand am aflat de cele intamplate nu-mi venea sa cred ce aud! nu credeam sa fie in stare de asa ceva. era un baiat de aur, asa baieti in zilele noastre mai rar gasesti!

n-ar trebui sa-i judecam noi, pentru ca numai ei stiu ce si cum a fost si care era exact motivul pentru care au facut asta! dar oricum eu cred ca existau si alte solutii. nu se termina lumea aici...

imi pare foatre rau pentru amandoi...:(
19.   Dumnezeu sa`l ierte`:( trimis de
(26 mai 2008, 17:21:51
Condoleante familiei`..:( imi` pare` rau k a murit asa..:( nu merita..
20.   Nimeni nu are dreptul sa-l judece trimis de
(26 mai 2008, 17:22:16
Nimeni nu are dreptul sa-l judece pt c a facut doar Dumnezeu stie c era in sufletul lui si doar El are dreptul sa-l judece...imi pare rau pt el ca facea parte dintr-o familie extraordinara...SINCERE CONDOLEANTE FAMILIEI
21.   Ramona trimis de
(26 mai 2008, 18:06:44
nu avem dreprul sa il judecam

nu stim niciodata ce e in mintea omului si la ce ne poate duce o dezamagire, in orice domeniu...

Si un om sanatos despre care nu ai spune niciodata ca ar face asa ceva, intr-un moment de slabiciune in care nu ar mai vedea nici o scapare poate face asa ceva.....
22.   Pacat trimis de
(26 mai 2008, 18:27:26
mama ar fi trebuit sa le explice celor doi ca relatia lor nu este tocmai una buna..dar intr-o alta maniera pe cale amiabila...si nu recurgand la amenintari....asta a fost greseala ei....pacat....ii cunosteam si pacat de ei...
23.   Iubirea! trimis de
(26 mai 2008, 18:43:22
faptul ca tinerii din ziua de azi sunt lasati de izbeliste atat de familii cat si de scoala este din ce in ce mai evident.parintii sunt fie plecati ,fie prea ocupati ca sa se apropie de sufletul copiilor lor,deseori pierduti in hatisul internetului,care reprezinta un pericol f.mare pentru cei care nu au o personalitate puternica incat sa discearna binele de rau.orele de sociologie ar trebui sa suplinesca acest vid din educatia tinerilor,invatandu-i cum sa faca fata atat succesului f.mare cat si esecului.
24.   O mare nenorocire, pentru parintii. trimis de
(26 mai 2008, 19:43:49
Pacat de tinerete, copilului.....Dumnezeu sa-l ierte.
25.   Pacat trimis de
(26 mai 2008, 19:51:24
Pacat era colegul meu de la rugbysad:(:( am sai duc lipsa ...nici numi vine sa cred ...vineri am facut ultimul antrenament cu dansul si nici nu ma asteptamsad condoleante familiei Cosar "Daniele ai grija de tn acolo sus nu te vom uita niciodata "winking
26.   ...... trimis de
(26 mai 2008, 20:04:21
mai PACAT da-ti te rog un restart ca inca nhujtii ce wrei d la viata,:P
27.   Doar cei care au trecut prin asta.... trimis de
(26 mai 2008, 20:14:39
Toti vorbesc fara sa gandeasca....e destul de dureros ce s-a intamplat....Am trecut prin asta si stiu ce inseamna sa-ti fie interzisa acea iubire pe care doar o data o cunosti in viata....e pacat sa vezi cum ti se stinge viata iubitului tau si sa stii ca nu poti sa faci nimic pentru el...e dureros sa vezi cum iti ingropi viata ta odata cu cel ce insemna odata mai mult ca orice pe lumea asta...e destul de greu sa mergi zilnic la groapa celui iubit si sa-ti doresti sa fii langa el....dar mai tare doare sa vezi acele persoane care tiau refuzat sa fii intradevar iubita si tiau interzis acest lucru...doare enorm sa iti vezi parintii dupa ce tiau distrus totul...pana si speranta...Pacat ca unii nu dau o sansa copiilor si prefera sa ramana marcati pe viata....
28.   Iubire.... trimis de
(26 mai 2008, 21:07:44
imi pare nespus de rau pt ce s-a intamplat, unde este iubire si unde este fericire exista mereu cineva care sa iti spulbere flacara din inima, lumina din ochi si zambetul de pe buze...nu pot sa cred ca s-a ajuns tocmai la asta....Daniel nu este singurul caz de genul acesta...multi tineri probabil sunt constienti ca astazi nu mai exista iubirea adevarata....iar cand intalnesc acea persoana, care sa le ofere iubire si sa daruiasca la randul lor iubire, renunta pana si la viata.......nu avem niciun drept sa comentam nimic...Dumnezeu sa te ierte Daniel!!!....Sincere condoleante familiei Cosar!
29.   Dogy-dogy trimis de
(26 mai 2008, 21:16:37
bai ''dogy'',da' tu stii ce vrei de la viata???!!!vino la mine sa-ti dau eu un re-start poate i-ti revii,gasca penala ce esti!!!!era colegul omului,de ce p...la mea te bagi si tu ca musca-n curul dog-ului!!!!
30.   Pt daniel:X trimis de
(26 mai 2008, 22:26:23
era un baiat de treaba...nu stiu de ce a gandit asa...am stat de multe ori de vb cu el...dar niciodata nu l`am auzit sa gandeasca asa:(imi pare foarte rau:(nu merita soarta asta avea o viata inainte si poate cine stie mama fetei isi schimba atitudinea:Ximi pare rau...si cred k parinti sunt distrusi:Xdaniel numai bine acolo sus:Xaici toata lumea te iubeste:Xcondoleante:(:(:(:(
31.   ...:( trimis de
(26 mai 2008, 22:29:19
numai minciuni...il cun pe daniel ji pe raluk ji erau aman2 de treaba pakt k au vrut sa faca acest lucru kre e foarte dureros:(:(:((...miss daniel ..vineri l'am vaz ultima data ji iam zis salut ji m'ia rasp cu prietenie k de obicei...pakt k a plecat akum raluk sa traiasca..:((:((:((
32.   Parinti, mangaiati-va copiii! trimis de
(26 mai 2008, 23:11:18
Daniel nu-i decat unul din multele cazuri de copii cu care nu cred ca s-a comunicat. Cu toata compasiunea pentru durerea parintilor, vina este , in buna parte, si-a lor si a dirigintei, si-a antrenorului, a tuturor celor carora , poate, Daniel ar fi trebuit sa li se confeseze, sa le ceara un sprijin.

Pacat de el!! Era un tanar sportiv atat de frumos!!

Dzeu sa-l ierte si sa-l odihneasca in pace.Condoleante familiei!

Pentru curajul ei, fata merita sa traiasca si sa treaca peste aceasta drama. Ea nu are nicio vina. Multa sanatate!
33.   Sincere condoleante trimis de
(26 mai 2008, 23:13:16
am stat in Frasin un an si am avut ocazia sa l cunosc pe daniel. chiar daca nu am schimbat decat 2 3 vorbe m-a ajutat mult pe vremea aceea. provine dintr-o familie minunata. alexandra, roxana , fiti tari , fiti tari pentru mama voastra , saracuta nu a fost cu el in ultimele clipe si cred ca nu s-a gandit nicio clipa ca il va vedea pe fiul ei pentru ultima oara in sicriu . nu cred ca avem dreptul sa judecam noi fapta lui. dumnezeu sa l ierte si sa i fie tarana usoara. sincere condoleante familiei Cosar
34.   Tragedie trimis de
(26 mai 2008, 23:48:58
Sincere condoleante!�nmormantari multiple:tanarul respectiv colectivele profesorale ale celor doua licee si conducerea ISJ Suceava.Elevii nu trebuiau sa fie la scoala?Aveau ore,s-au pus absente,au fost profesorii la ore?Viata tinerilor sa se hotarasca pe malul Sucevei iar scolile sa se desfiinteze,elevii hotarand �ntre viata si moarte �n apele tulburi ale Sucevei, priviti de la" �naltimea "ISJ SUCEAVA.Jale domnilor!Parinti plecati,scoala distrusa ca institutie ,tineri loviti chiar fatal de orice val al vietii.
35.   Naiv trimis de
(27 mai 2008, 00:08:10
din partea mea baiatul asta nu a fost tare istet. din cate am auzit era de treaba dar nu sa gandit. pur si simplu nu se merita sa faci asa ceva. sa iti iei viata doar pt o fata. nu merita sa iti iei viata deloc pentru ca nu e a ta, ti-a fost daruita de Dumnezeu pt a o trai, nu sa te sinucizi pt o simpla fata
36.   Da pacat trimis de
(27 mai 2008, 00:27:07
Puteti spune ce ati spune dar asai in dragoste dar si aicea o exagerat si el prea tare dar yo un coleg de antrenament cu el va spun ca a fost un baiat bun si trimit multe condoleante pt familia lui si nu trebuia sa moara dar astai soarta winking!!!!!!!!!! si fratilor nu mai faceti de astea de ce sa plangem noi dupa ele sa planga ele dupa noi nui aja

???
37.   .. :( :( ... pacat ca a luat asa o decizie.. trimis de
(27 mai 2008, 01:48:11
nu l-am cunoscut pe daniel,dar din cate am auzit a fost un baiat de gasca...crying se pare ca Daniel si Raluka se iubeau mult ,dar "uneori viata e de neinteles,ea nu iarta iar tu nu ai de ales "... si sper ca raluka o sa fie bine pentru a se putea afla adevarul ... si sa aiba puterea sa treaca peste toate si sa se gandeasca ca desi el nu mai este langa ea,este acolo sus,mereu privind-o si iubind-o la fel de mult... si nu uita ca independent de noi viata merge inainte...

..... Sincere condoliante familiei Cosar!!! crying
38.   Un italian trimis de
(27 mai 2008, 08:14:10
bai soarec, te crezi italian, muncesti acolo in canalizare sau stergi babe la c.., si te crezi smecher, sau faci trotuarul in italia, afla ca poti castiga aici intr-o luna mai mult decat castigi tu 2 luni.
39.   Condoleante trimis de
(27 mai 2008, 09:24:14
sunt din Frasin si cunosc baiatul si familia, imi pare rau pentru cele intamplate, am ramas uimita cand am citit articolul si am vazut foto, nu pot sa cred, o tinerete curmata, de ce gasesc unii asemenea variante? of nu poti sa crezi cate se mai intampla si cate le trec prin cap tinerilor, de ce? condoleante familiei si mult curaj pt fata si sa-si revina cat mai repede, e prea tarziu pt regrete, raman doar amintiri, lacrimi varsate si suflete sfasiate.
40.   Nu pot sa cred trimis de
(27 mai 2008, 10:49:55
Am fost colega cu ea si inca nu pot realiza cum s-a putut intampla acest lucru. Sunt uimita ce conceptie asupra dragostei poate naste dintr-un suf;et bolnav. Iubirea este o prostie!!!!!!!!!!!!!!!!!!Cine nu stie cum sa se comporte in preajma dragostei, sa nu se aventureze in gura sarpelui. Acuma...........na.................fapta e consumata, nu se mai poate face nimic, dar CEI CARE IAU CONTACT CU DRAGOSTEA(ASA ZISA DRAGOSTE) SA SE GANDEASCA DE 100000000000000000000 DE ORI INAINTE. cE PACAT S-A SAVARSIT................... NE NEIERTAT.................TOTUS PACAT...............ERA O FATA BUNA. cE FACE ANTURAJUL DIN OAMENII SLABI CU DUHUL. a MURIT UN OM, IAR ALTUL E PE CALE SA MOARA:TRAGETI SINGURI CONCLUZIA!!!!!!!!!!!!!!!!
41.   INGERII TREBUIE SA STEA IN CER NU PE PAMANT trimis de
(27 mai 2008, 18:30:40
Nu mai faceti atata zarva...asta e..asta ia fost destinul lui Daniel..Dumnezeu la vrut langa El..nu sunt in masura sa judec k acum sau mai tarziu toti murim.Dumnezeu sa te ierte si ai grija de Raluca de acolo de sus.
42.   IMI PARE RAU PT CE AM CITIT trimis de
(27 mai 2008, 21:10:55
o cunosc pe raluca , nu-s in masura sa comentez acest caz , dar propria mea ideie ori ce ar fii sa nu se ajunga la morte sau in acest caz la sinucidera. Dumnezeu stie cain noi treduie sa murim ......................, nu mai am cuvinte. Doamne iarta-l.
43.   IMI PARE RAU PT CE AM CITIT trimis de
(27 mai 2008, 21:12:29
o cunosc pe raluca , nu-s in masura sa comentez acest caz , dar propria mea ideie ori ce ar fii sa nu se ajunga la morte sau in acest caz la sinucidera. Dumnezeu stie cand noi treduie sa murim ......................, nu mai am cuvinte. Doamne iarta-l, si ajut-o pe raluca sa se faca bine

44.   Moment de reculegere trimis de
(27 mai 2008, 21:51:56
am fost amic cu DANIEL si parea un baiat foarte de treaba,m-am intalnit cu el vara trecuta la bunici,si ne-am inteles foarte bine...nu stiu ce l-a determinat la un astfel de gest,Acum nu se mai poate face nimic,decat sincere condoleante din partea mea familiei,m-a socat vestea cand am auzit-o,nu-mi venea sa cred...(IULIAN-V.DORNEI)
45.   Sa te odihnesti in pace PRIETENE trimis de
(27 mai 2008, 22:12:32
l-am cunoscut pe DANY knd m-am mutat la frasin akum vreo 10 ani,era un tovaras minunat ji un prieten pe cinste............ma intelegeam super bn cu el......pakt k a fakut asta............imi pare nespus de rau....chiar vara asta vin ji io in tara k sunt departe in portugalia ji ma gandeam k merg l o baie cu el..........rezista cel mai mult in apa........intra primul ji iejea ultimul................dany dumnezeu sa te ierte........dar trebuia sa te gandejti ji la ce lasi in urma....SUPARARE,URA,PLANSETE, TA,MAMA TA.TATAL TAU.........nu te voi uita niciodata...........cu bine PRIETENA...............sa te odihnesti in pace................ady venin
46.   Scuze dar sunt supy ji am grejit la anumite cuvint trimis de
(27 mai 2008, 22:14:52
ODIHNESTETE IN PACE
47.   Proshti trimis de
(27 mai 2008, 23:53:16
tare tampitzi...ce dracu...nuh puteau sa se intalneasca pe ascuns?...daca tot atata lea interzis masa...

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei