Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
luni, 26 mai 2008 - Anul XIII, nr. 121 (3802)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9765 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6373 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Comunicat de presă -PNL

„În climatul creat de liberali se poate respira spiritual 
şi se poate progresa material ,
 valorile mişcându-se nederanjate de nimeni.”
(Petre Ţuţea, 1990)

 

Referindu-ne la întâlnirea televizată ce a avut loc recent între dna Angela Zarojanu şi dl. Ovidiu Donţu, pe un post local de televiziune, dorim să precizăm că, după opinia noastră, discuţiile între cei doi candidaţi s-au desfăşurat într-un climat competitiv, limitat însă la o luptă fair play în jurul unor principii, al unor idei. Totuşi, credem că dl. Ovidiu Donţu a dat dovadă pe parcursul emisiunii de mai multe inconsecvenţe, inconsecvenţe care îl descalifică total pentru ipostaza de eventual Primar al Municipiului Suceava. Pentru a argumenta vom invoca o singură inconsecvenţă de acest tip, respectiv faptul că dl. Donţu a declarat textual în cursul emisiunii că înţelege orientarea în viaţă şi şi-a structurat parcursul în carieră după principiul „pas cu pas”, pentru ca imediat ulterior să spună că următorul pas ar fi, după logica domniei sale, cel de Primar al Municipiului Suceava.

Vă informăm, domnule Ovidiu Donţu, că între poziţia de consilier, pe care o deţineţi dvs. actualmente şi cea de Primar mai există un „pas”, anume poziţia de Viceprimar! Chiar consideraţi că este corect să ignoraţi complet întreaga experienţă profesională pe care a acumulat-o dna Angela Zarojanu în calitate de Viceprimar al Municipiului Suceava? Sunt totuşi 4 ani de muncă intensă, zi de zi, în favoarea unor proiecte şi principii! În măsura în care sunteţi şi rămâneţi consecvent cu ceea ce aţi declarat anterior, vă rugăm, domnule Ovidiu Donţu, să admiteţi public că încă mai aveţi nevoie să acumulaţi o experienţă amplă pentru a fi un eventual Primar al Municipiului Suceava. În plus, suntem obligaţi să constatăm faptul că dl. Ovidiu Donţu va rămâne asociat în memoria sucevenilor cu gestionarea catastrofală a unui mandat de Primar PSD al Municipiului Suceava, anume mandatul 2000-2004, deţinut de dl. Marian Ionescu.  În măsura în care cetăţenii din Municipiul Suceava vor binevoi să facă un recurs la memorie, în aceeaşi măsură suntem convinşi că ei vor respinge prin vot eventualitatea unui nou Primar PSD la Municipiul Suceava.

 

Biroul Municipal  al PNL Suceava

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Comunicat de presă -PNL.
 Vizualizări articol: 806 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Comunicat de presă -PNL0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Politic local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei