Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
luni, 26 mai 2008 - Anul XIII, nr. 121 (3802)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9765 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6373 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Iniţiativă

PC propune amenajarea unei zone turistice pe malurile râului Suceava

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Conservatorii suceveni propun ca pe malurile râului Suceava, pe distanţa pe care acesta străbate municipiul reşedinţă de judeţ, să fie amenajată o nouă zonă turistică. Preşedintele PC Suceava şi candidat din partea acestui partid pentru preşedinţia Consiliului Judeţean Suceava, Costel Ignătescu, a declarat că un astfel de proiect ar trebui realizat de urgenţă, cu atât mai mult cu cât el va avea efecte în plan economic, prin crearea de noi locuri de muncă sau dezvoltarea unor noi activităţi turistice.
„Vreau să observ lipsa de consistenţă a multor programe trâmbiţate, sau chiar lipsa de programe şi sărăcia ideilor de la celelalte partide. În comparaţie, noi am venit cu câteva soluţii clare, cu programe concrete care pot demara imediat”, a declarat Ignătescu.

 

„Faleza râului Suceava trebuie să devină plămânul verde al oraşului”

Liderul conservatorilor suceveni a precizat că pentru început se impune organizarea unor acţiuni de ecologizare a malurilor râului Suceava, „care s-au transformat într-o adevărată groapă de gunoi”.

Costel Ignătescu a precizat că în condiţiile în care Suceava se confruntă cu o lipsă a spaţiilor verzi şi a zonelor de agrement, primăria ar putea să investească în amenajarea unor astfel de spaţii pe cele două maluri ale râului.

„Trebuie să degajăm malurile râului, să amenajăm faleza, şi vom rezolva multe probleme vitale. Sunt acolo zeci de hectare de teren. Iar faleza râului Suceava trebuie să devină, în cel mai scurt timp, plămânul verde al oraşului şi peisajul cel mai încântător posibil”, consideră Ignătescu.

El susţine că pe cele două maluri ale râului Suceava trebuie să se construiască parcuri, alei, locuri de joacă, terenuri de sport, ştranduri, cluburi pentru sporturile nautice, grădini şi terase, piste de alergare şi pentru biciclete.

„Aceste lucruri vor însemna dezvoltarea turismului şi a serviciilor. Dar înseamnă şi noi locuri de muncă şi bani în plus la bugetul local”, a mai spus preşedintele conservatorilor suceveni.
În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului PC propune amenajarea unei zone turistice pe malurile râului Suceava.
 Vizualizări articol: 591 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 3.67/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 3.7 din 3 voturi
PC propune amenajarea unei zone turistice pe malurile râului Suceava3.753

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   :)))))))))))))))) trimis de
(26 mai 2008, 20:54:47
Faceti si poduri suspendate?:)))))))))

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Politic local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei