Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
luni, 26 mai 2008 - Anul XIII, nr. 121 (3802)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9765 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6373 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Descoperire

Nechifor: Flutur şi-a concediat echipa de campanie

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Echipa de strategi de campanie electorală a PD-L a fost concediată, a afirmat, duminică, şeful de campanie al PSD, europarlamentarul Cătălin Nechifor.

Acesta a declarat, într-o conferinţă de presă, că scăderea în sondaje a PD-L în judeţul Suceava l-a înfuriat pe preşedintele Organizaţiei Judeţene Suceava a PD-L, senatorul Gheorghe Flutur, care ar fi apreciat că strategia electorală nu a adus rezultatele scontate şi i-a concediat pe cei care au întocmit-o.

„Echipa de campanie a PD-L a fost destituită de senatorul Gheorghe Flutur, probabil ca urmare a faptului că în judeţul Suceava campania electorală nu s-a desfăşurat aşa cum credea domnia sa. Am descoperit trei motive pentru care cei din echipa de campanie au fost daţi afară. În primul rând, campania opulentă, extrem de costisitoare, de 50 de miliarde de lei vechi, n-a adus scorul pe care PD-L îl aştepta la Suceava. Tot judeţul Suceava a fost împânzit de culoarea portocalie, fără efect final în intenţia de vot de la 1 iunie. Apoi sondajul făcut de o firmă de consultanţă agricolă l-a dus pe senatorul Flutur la 49 la sută iniţial, apoi au mers la 74 şi ar fi trebuit să ajungă la 99 la sută”, a spus Cătălin Nechifor.

 

Găleţi ghinioniste

Un al treilea element de campanie neinspirat ales ar fi fost găleţile portocalii, care ar fi venit în contradicţie cu o superstiţie larg răspândită în Bucovina, că o găleată goală aduce ghinion, că este semn rău.

Şeful de campanie al PSD a mai spus că tipul de campanie dus de PD-L a avut ca efect consolidarea PSD, drept pentru care a mulţumit celor care au realizat-o.

Nechifor a ţinut să declare că, dacă nu ar fi avut o echipă bună la el în partid, i-ar fi angajat pe cei concediaţi de senatorul Flutur, dar chiar şi din postura pe care o au acum îi invită „să iasă public şi să spună ce se întâmplă în spatele uşilor de campanie ale PD-L şi care este adevărata faţă a lui Gheorghe Flutur”.
În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Nechifor: Flutur şi-a concediat echipa de campanie.
 Vizualizări articol: 575 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 1.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 1.0 din 3 voturi
Nechifor: Flutur şi-a concediat echipa de campanie1.053

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   Corect !!! trimis de
(26 mai 2008, 12:38:29
Stimate domn Nechifor ! In urma acestui articol tot domnul Flutur are castig de cauza. NU II PLACE MEDIOCRITATEA !!!

Ar fi bine ca dvs sa va vedeti de Consiliul Europei unde ati fost ales in functia de consilier. In cazul in care nu stiati pana acum, aceasta functie ati obtinut-o nu pentru ca sunteti psd-ist ci ati obtinut-o pentru faptul ca sunteti un om muncitor, tanar, ambitios si cu frica Bunului Dumnezeu.

Totusi...nici chiar dvs nu realizati CAT RAU a facut psd-ul dupa 1989 in Romania ?
1.1  RE: Corect !!! trimis de
(27 mai 2008, 15:02:17
scrie undeva ca nu realizeaza?

vorbeste murdar ca altii?

jigneste pe oarecine?

pare cumva patetic sau disperat?

..se pare ca nu ....
2.   Opulenta trimis de
(26 mai 2008, 15:07:21
Stimate domn , ti-ai pus intrebarea de unde atata risipa , de unde atatia bani ingropati in campanie???? Oare cat costa in banner mare cat blocul si alte miiii , pe toti stalpii din oras? PDL-ul e fff agresiv in campanie si au o aroganta de neimaginat. Toti fura ca-n codru si nimeni nu ne reprezinta interesele asa cum ar trebui.
2.1  RE: Opulenta trimis de
(27 mai 2008, 15:29:42
Am fost sambata prin cateva sate din judet si toate gardurile erau rosii. De fotografiile lui nea marza. Comentarii ???
3.   Ooooo da!!! trimis de
(26 mai 2008, 15:10:17
Lasa Nechifore... Nu te ingrijora... Le dati voi pline (asta vrei sa scoti in evidenta)... Sincer, mi-ar fi rusine sa mai vb., stiind ce face PSD in mediul rural...
3.1  RE: Ooooo da!!! trimis de
(26 mai 2008, 15:19:10
:)))))))))))))))))))Micii si hamburgerii de la PSD au fost buni??????Vanghelie este tipul PSD-istului adevarat!:))))))))))))))))))
3.2  RE: Ooooo da!!! trimis de
(26 mai 2008, 16:40:34
Da' cine e prost sa dea si bun si degeaba?laughing)) Ma refeream la galeti cu zahar, ulei si ce mai este nevoie pe la casa omului... Si inca se mai trezesc unii sa zica "pomenile electorale sunt interzise prin lege!" Unde?? In alta tara, sigur!! Apropo, daca se dau si bani (20 de Euro, ca asa se poarta), te mai trage cineva la raspundere in ziua de astazi in eterna si fascinata Romanie? ... rusine ...
4.   Mea culpa!!! trimis de
(26 mai 2008, 17:49:10
RECUNOSC: n-am fost la votul uninominal si pt. desemnarea parlamentarilor europeni. REGRET!!! Caci asemenea dinozauri comunisti de la tineret-sperante, ca individul asta, n-am mai vazut. Promit sa merg la vot cat voi avea de trait. Uitati ce reprezentanti avem daca n-am fost la vot.
4.1  RE: Mea culpa!!! trimis de
(27 mai 2008, 14:52:54
mai ovidiu , mare ghinion a are tara asta ca tu n ai votat, uite data viitoare sa o votezi pe gabriela , ca e lider in topul ipocritilor din romania
5.   The dude trimis de
(26 mai 2008, 19:26:17
ba nechifore,ba baiatule,ba kakatule,dute ba fraieresteanule si fa cumparaturi lui tovarasul MIrza,ca stiu ca te pricepi.poate iti da vreo doi bani si te muti si tu intr-un apartament mai ca lumea,sau poate te-a invatat Mirza nemernicul cum sa furi si sa produci ceva de acolo de la Bruxelles si sa-ti faci o viluta.dispari ba nemernicule cu Mirza tau cu tot.kakat mananca Mirza kakat mananci si tu ba papagalule.sunteti disperati asta se citeste pe fetele voastre de psdisto-comunisti.hoooo psd .p.s.zii lu tatuka tau Mirza ca am o societate de constructii si il angajez paznic la mine ca si asa va pierde alegerile si o sa aiba nevoie ca sa intretina viluta lui de pe marasesti.faggot boyssss

5.1  RE: The dude trimis de
(27 mai 2008, 14:59:32
invata ma sa scrii , ca in scheia era scoala buna din cate mi amintesc , macar gramatica invata daca altceva nu ai in cap

invidios calic si prost ce te o facut mata cand era in stare de ebrietate
6.   Pacat de culoare trimis de
(26 mai 2008, 19:45:07
Mai fluturas cred ca luni pe doi iunie ai sa faci ca si cainele sub masa ,ai sa-ti lingi ranile si ai sa latri a paguba. Vei fi primul fluture care schelaie a paguba.
7.   DUDE trimis de
(26 mai 2008, 22:03:02
FRAIERU ASTA DE DUDE E DIN SCHEIA SI ARE OFIRMA DE CONSTRUCTI CICA CRED CA STIU CINE ESTI LACHIOSULE .PS TI-AI LUAT BULDEXCAVATOR //
7.1  RE: DUDE trimis de
(27 mai 2008, 14:55:27
dude nu e doar fraier e si mare cretin si prost si idiot ..si degeaba

poate o fi primit saracul vreo galeata goala , asa ca ..fiti indulgenti cu cei saraci cu duhul!!!

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Politic local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei