Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
sâmbătă, 24 mai 2008 - Anul XIII, nr. 120 (3801)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9763 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6625 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook

Afirmaţie

PNL: „PD-L vrea să inducă un regim de teroare şi dictatură”

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)
Click aici pentru VIDEO

Vicepreşedintele PNL Suceava, Mihai Steiciuc, consideră că scandalul în care este implicat deputatul PD-L, Aurel Olărean, după ce acesta a distrus maşina candidatul liberal pentru Primăria Rădăuţi, Constantin Galan, demonstrează faptul că „PD-L vrea să inducă un regim de dictatură şi teroare”.

Steiciuc a precizat că PNL a atenţionat de mai multă vreme şi în diverse rânduri că PD-L este un partid cu „apucături” extremiste şi că membrii acestuia nu vor renunţa la ameninţări şi agresiuni verbale.

„Am atenţionat că PD-L este partidul care nu respectă legea şi îşi învaţă membrii şi simpatizanţii să nu respecte nici ei legea. Astăzi, cu mult înainte ca PD-L să ajungă la puterea locală, pe care şi-o doresc anormal de mult şi pentru care nu au pregătite proiecte, ci pari pentru cei care nu se supun, am văzut ce au de gând să facă dacă cumva vor ajunge la ea”, a declarat vicepreşedintele PNL Suceava.

Mihai Steiciuc s-a declarat profund indignat de gestul deputatului PD-L, Aurel Olărean, care a distrus maşina lui Constantin Gălan, în care se afla fiul acestuia, împreună cu viitoarea lui soţie.

„Domnul Olărean i-a ameninţat şi cu pistolul pe tinerii din maşină şi i-a agresat fizic. Şi aşteptăm să vedem care sunt rezultatele anchetei”, a spus Steiciuc.

 

 

Steiciuc cere PD-L să se delimiteze de Aurel Olărean

 

El a arătat că Aurel Olărean nu se află la prima abatere de acest fel, arătând că în anul 2006 acesta a ameninţat o patrulă de poliţie cu pistolul, în 2007, la Milişăuţi, a intrat pe proprietatea primarului comunei şi l-a agresat.

„Toate aceste ilegalităţi au rămas nesancţionate, şi sperăm ca măcar de această dată să avem şi rezultate concrete în urma anchetei. Ceea ce vrem noi să subliniem este faptul că PD-L promovează oameni care sunt predispuşi la violenţă”, a mai precizat Mihai Steiciuc.

Vicepreşedintele PNL Suceava a solicitat PD-L să se delimiteze de Aurel Olărean, care candidează din partea democrat liberalilor pentru Primăria Rădăuţi.

„Dacă nu fac acest lucru, atunci vor confirma şi ei că este adevărat ceea ce noi spunem de multă vreme. Şi anume că doresc să aducă cu ei un regim de teroare şi dictatură. De altfel se ştie că şi-au suspendat democraţia în partid, de ce să n-o suspende şi pe cea din ţară”, consideră Steiciuc, care a mai adăugat că PNL condamnă orice fel de dictatură, va lupta împotriva acesteia, iar liberalii „nu se vor înclina în faţa bâtei sau a pistolului pe care oricare dintre adversarii politici le ridică”.

 

 

Prodan: „În politica din România nu trebuie să existe o astfel de stare”

 

La rândul său, preşedintele PNL Suceava, Tiberiu Prodan, a susţinut că PD-L promovează un tip de politică care duce la apariţia unor acuzaţii precum cele referitoare la Aurel Olărean.

„Acesta este genul de politică care se doreşte la ora actuală în România. Un gen de politică pe care îl critic la toate formaţiunile politice, dacă ar fi. În politica din România nu trebuie să existe o astfel de stare. Şi este vina liderilor care impun un anumit comportament. Să se ducă în Libia, dacă nu ştiu cum să se comporte în România”, a spus Prodan.
În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului PNL: „PD-L vrea să inducă un regim de teroare şi dictatură”.
 Vizualizări articol: 1467 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
PNL: „PD-L vrea să inducă un regim de teroare şi dictatură”0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   Reciprocitate trimis de
(24 mai 2008, 12:05:32
Olarean a distrus o masina,iar PNL o tara.In cardasie cu PSD.
1.1  RE: Reciprocitate trimis de
(24 mai 2008, 16:02:54
Ma dobitocule, daca avem noroc, in 2 ani maxim termina E85-ul. Recunsoc ca e praf si pulbere din el, dar macar se face ceva. In schimb, dca ai fost platit sa scrii pe acest forum pentru PD-L, te sfatuiesc sa te duci sa dai o mana de ajutor muncitorilor, poate lasi si tu ceva in urma, nu doar umbra ta pe pamant. Bou magar!
1.2  RE: Reciprocitate trimis de
(25 mai 2008, 02:24:28
Supervizor, esti un bou retardat si abuzat sexual in copilarie. Pa.
1.3  RE: Reciprocitate trimis de
(25 mai 2008, 12:10:29
Bulaaan,sigur ca termina E85,dar de tot.Daca circuli des pe E85 de la Roman spre Siret,acest drum european este sub orice critica.Sigur ca nu ma pot cobori la nivelul tau de pregatire,te vad un "ratat" din pct de vedere profesional,iar vocabularul tau de maidan,te caracterizeaza.
1.4  RE: Reciprocitate trimis de
(25 mai 2008, 12:18:22
Bulaaan si cel care spune ca este vecinul meu,sunt 2 pupincuristi.Doi tampiti,vesnic fara un leu in portofel,cersind de la prieteni 1 ron ptr o cafea.Daca v-as fi cunoscut cu adevarat,la primul drum spre Suceava,ce "salata" ati fi primit in bot de la mine!
2.   Caderea Fluturelui trimis de
(24 mai 2008, 12:40:54
Fluturas, asta-i rezultatul muncii tale de porcar sef, cum lasi purcelusii putin nesupraveghiati cum dau cu ratul prin laturi si vezi ce urme lasa in urma. Urat din partea ta, acuma sa vezi ce-o sa zica tatucu Baselu, Stafia Stolo, Boc-Poc, Lenutele. Eu cand ti-am spus ca esti tantalau si sa stai acasa nu m-ai ascultat, acum vezi ce urat miroase rahatul pe care tu l-ai scormonit cu al tau rat lung si cu veriga? Fascistule. Gabriela, vezi ca ai tai fac prostioare si asta numai din cauza PSD-ului. Ce zici?
2.1  RE: Caderea Fluturelui trimis de
(24 mai 2008, 12:51:05
pai de asta am trecut la psd
2.2  RE: Caderea Fluturelui trimis de
(24 mai 2008, 13:04:50
Rusine sa va fie PSD-istilor.Iarasi intrati cu pseudonimul meu?????Niciodata nu voi trece la alt partid pentru ca sunt un om de onoare.Daca nu ma voi mai regasi in PD-L,imi voi vedea linistita de treaba in afara vietii politice!!!!
2.3  RE: Caderea Fluturelui trimis de
(24 mai 2008, 16:03:09
Inainte de a te "regasi" in PDL, sunt curios unde te.ai cautat?

La socialisti (PD) sau la liberali (PNL). Acum esti crestin-democrata! In partidul din care faci parte s.au aduntat toti comunistii care nu au avut loc in psd. Si daca imi amintesc eu bine inclusiv domnu' flutur a fost membru psd prin 98.

Cred ca tot partidul tau e constient ca problemele domnului olarean nu tin de politica ci de psihiatrie. dar... are bani. Multi. Si asta conteaza pentru voi si pentru domnul flutur. Banii! Asta e doctrina.

Asa ca daca tu imi spui ca ca te regasesti langa domnii olarean si flutur nu pot sa.ti doresc decat un cataroi in parbriz.... eventual chiar de la domnu' deputat ca omu' a exersat si se pricepe.
2.4  RE: Caderea Fluturelui trimis de
(24 mai 2008, 18:47:32
Oameni buni, aici este mana PSD-ului, a lui Marzacu si securistu sub acoperire Stan Patitu, altfel nu se poate, Galan si Olarean sunt vechi prieteni, inca din PD. Nu cadeti in capcana psd-lor.
2.5  RE: Caderea Fluturelui trimis de
(24 mai 2008, 23:09:42
Golan si Olarean sunt acum adversari si la fel de "cuminti" am�ndoi.
2.6  RE: Caderea Fluturelui trimis de
(25 mai 2008, 09:19:35
Pentru MAI DRAGA.....Inainte de a citi un mesaj de-al meu,pentru ca sa-l intelegeti va rog invatati conjugarea verbelor.Multumesc!
2.7  RE: Caderea Fluturelui trimis de
(26 mai 2008, 10:03:56
"pentru ca sa-l intelegeti va rog SA invatati conjugarea verbelor."

sau daca insisti sa folosesti imperativul:

"pentru ca sa-l intelegeti va rog : invatati conjugarea verbelor !"

Cu placere.

:)))))
3.   ... trimis de
(24 mai 2008, 15:55:54
Draga Gabriela, observ ca iar faci acuzatii cum ca cineva intra cu numele tau. Dupa cum stii, "Gabriela" este un nume destul de intalnit.

Sfatul meu este sa-ti schimbi pseudonimul cu un altul care sa fie putin mai personalizat. Dupa cum observi si eu am procedat la fel. Nu mai intru cu Alex pentru ca mai erau persoane care faceau comentarii sub acest nume, asa ca... am mai adaugat un x si am rezolvat problema. Fa si tu la fel.
3.1  RE: ... trimis de
(24 mai 2008, 16:04:49
La tara nu iau invtat asa....laughing). Doar sa se planga!
3.2  RE: ... trimis de
(25 mai 2008, 10:26:24
Mai BULA,invata sa scrii corect iar apoi incearca-ti talentele pe net.Corect se scrie i-au nu iau.Daca scriai il iau acasa pe Marza,era corect legat....:))))))))))))
4.   Ariciule, cum merg afacerile, bre? trimis de
(24 mai 2008, 16:43:37
regim de teroare contra hotiei si jecmanelii populatiei

Sus PDL!

5.   ANNA trimis de
(24 mai 2008, 18:28:50
Ma c*c in politica voastra de 2 bani -----C I O L A NUUUUUUUUUUUU AMUIA IUTE CA-L FURA ALTU (admiratoare a scenei politice)
6.   ANNA trimis de
(24 mai 2008, 19:22:09
Ma c*c in politica voastra de 2 bani -----C I O L A NUUUUUUUUUUUU AMUIA IUTE CA-L FURA ALTU (admiratoare a scenei politice)
7.   De risul cu.rcilor trimis de
(24 mai 2008, 20:19:22
Pina si PNL,aflat la putere a inceput sa se plinga de agresivitatea unor PD-Laturi instruite sa atace in forta scena politica ,si-ntr-un an sa ajunga la guvernare,c-asa vrea muschii lu Base -Bermuda.Ei , o sa vedeti cha ce nu puteti face voi ,partidele lui peste,adica sa-i opriti la timp pe acesti bezmetici,vom reusi noi ,ce-i ne inregimentati niciunei miscari(pina cind va apare,cea de mult asteptata),nimanui datori,in afara propriei constiinte si urmasilor nostrii.Asa sa ne ajute Dumnezeu !
8.   Re;pnl trimis de
(24 mai 2008, 20:23:31
bai rahatul de steiciuc ,mai lasa-ne in pace cu balivernele tale si veziti de afacerile tale...ca ai furat destul si acum vrei sa sustragio atentia si sa te bagi in seama...nu-l mai pupa in fund...indirec t pe bolsevicul de mirza si frunza...stim noi ce magarii a-ti facut si acum ca rasplata ve-ti vedea elec toratul cind o sa va dea nota de plata...asa ca nu mai latra de geaba...ca soarta voastra este exact a taranistilor....ha..ha...linga
9.   COMPARATIE trimis de
(25 mai 2008, 12:46:44
Referitor la subiectul fierbinte al week-endului as putea spune ca cine se aseamana se aduna atat la bucurie cat si la necaz. Nu cred ca este o mare diferenta intre caracterele celor doua persoane.Doar ca una e tanara si mai impertinenta iar cealalata mai in varsta si cu nervii mai uzati.CREDETI-MA
10.   Replica SUPERVIZOR trimis de
(25 mai 2008, 13:00:36
Sa-nteleg ca PD-L are in componenta doar legume care pot forma o "salata".BRAVO asa va vrem corecti si cinstiti,dati-va arama pe fata.

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Politic local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei