Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
sâmbătă, 24 mai 2008 - Anul XIII, nr. 120 (3801)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9763 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6625 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Poziţie

Social-democraţii câmpulungeni protestează faţă de discriminare

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Organizaţia Municipală PSD Câmpulung Moldovenesc a prezentat vineri, într-o conferinţă de presă susţinută la sediul partidului, un protest faţă de discriminarea la care consideră că a fost supusă de postul local de radio privat „Impact FM”.

Social-democraţii se declară revoltaţi de faptul că, deşi candidatul lor la funcţia de primar şi-a anunţat conducerii postului de radio disponibilitatea de a participa la dezbateri alături de ceilalţi candidaţi, au fost invitaţi în astfel de emisiuni numai candidaţii PNL şi PD-L.

„Am fost ignoraţi pur şi simplu, dezbaterile au fost monopolizate de candidaţii PNL şi PD-L, iar astfel se induce electoratului ideea că doar cei doi contează la aceste alegeri, iar noi, ceilalţi, nu merităm să fim luaţi în considerare”, a precizat Vasile Vargan.

Acesta a subliniat că este „imoral şi ilegal să fie manipulat electoratul astfel, în condiţiile în care acest post de radio este singurul din localitate care a organizat un program cu invitaţi-candidaţi. PSD este un partid important în România, candidatul său este la fel de important ca şi ceilalţi la Câmpulung Moldovenesc şi susţinem cu tărie că toţi cei înscrişi în această competiţie electorală trebuie să aibă aceeaşi şansă de a fi cunoscuţi de electorat, dacă tot organizează cineva o astfel de emisiune care se vrea profesionistă în audio-vizualul local”.

 

„Nu am fost înştiinţaţi oficial despre emisiunea electorală”

Vargan a precizat că Organizaţia Municipală PSD Câmpulung Moldovenesc nu a fost înştiinţată oficial că postul de radio organizează o emisiune electorală.

De asemenea, Vargan a subliniat că reprezentaţii „Impact FM” nu au comunicat cât timp este alocat fiecărui partid, conform legislaţiei în vigoare şi că, deşi  Organizaţia Municipală PSD Câmpulung Moldovenesc a anunţat că doreşte să participe la o confruntare cu contracandidaţii, „pe post apar mereu doar doi dintre ei”.

„Preşedintele organizaţiei noastre, dl Angello Piticari, a luat legătura joi cu directorul postului de radio, Dorin Moldovan, pentru a solicita lămuriri despre situaţia creată, dar domnul Moldovan nu ne-a oferit o explicaţie raţională şi a spus doar că a decis să invite câte doi candidaţi şi a început cu reprezentanţii PD-L şi PNL.

Dumnealui nu a putut să explice pe ce criterii a fost stabilită ordinea invitaţilor la dezbatere şi, deşi mai sunt doar câteva zile de campanie, nu ne-a putut preciza când va fi invitat candidatul nostru sau oricare alt candidat în afară de domnii de la PD-L şi PNL.

Din acest motiv am decis să prezentăm public acest protest şi să sesizăm forurile competente pentru sancţionarea unor astfel de atitudini incorecte faţă de candidaţi”, a conchis purtătorul de cuvânt al PSD Câmpulung Moldovenesc, Vasile Vargan.
În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Social-democraţii câmpulungeni protestează faţă de discriminare.
 Vizualizări articol: 840 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 1.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 1.0 din 1 vot
Social-democraţii câmpulungeni protestează faţă de discriminare1.051

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   PD-L=PCR=fascism=comunism trimis de
(24 mai 2008, 19:18:18
D-le Vargan, astia din cocina PD-Latrailor nu castiga la C-lung, cu toate posturile tv/radio locale ale lor de rahat. Lumea ii stie ce neamuri proaste sunt si nu trebuie sa-i mai auda mogorogind si pe la posturile locale, au ceva mai bun de facut. Adevarul este ca miroase dupa ei a hoit, oare chiar au intrat in descompunere? Gabriela draga, desteptarea, se duce dracu toata "inteligentia" voastra pe apa sambetei si tu dormi.
2.   Pt pcristi trimis de
(24 mai 2008, 22:05:28
mai comunistule,urletul tau arata a disperare.A fost tatuca tau Marzan prin Clung si a fost huidiut la scara larga de cetateni ca a furat tot ce a putut!Abia astapt sa sarbatoresc victoria lui Flutur si Lungu din primul tur duminca viitoare.Jigodii pcriste!dispareti in iad!
2.1  RE: Pt pcristi trimis de
(24 mai 2008, 22:27:42
Rugam sa iasa lumea la vot!!!!Pentru alegerea Presedintelui Cosiliului Judetean nu exista turul 2.

SUCCES DOMNULE FLUTUR!!!!!!

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Politic local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei