Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
sâmbătă, 24 mai 2008 - Anul XIII, nr. 120 (3801)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9761 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6567 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Declaraţie de presă

Diversiunile politice ale PNL Rădăuţi trebuie să înceteze!

În seara zilei de 22 mai 2008, în localitatea Suceviţa, am fost nevoit să ripostez în faţa unor grave jigniri aduse soţiei mele.

Împreună cu soţia mea – care se afla la volan – coboram cu autoturismul pe un drum forestier din Suceviţa. În faţa noastră, la volanul unei alte maşini, se afla dl. Romeo Galan, fiul d-lui Constantin Galan (membru PNL, unul dintre contracandidaţii mei la primăria Rădăuţi). Dl. Romeo Galan a avut o conduită agresivă la volan, cu intenţia vădită de a o provoca pe soţia mea. De asemenea, dl. Romeo Galan a făcut semne obscene la adresa soţiei mele. De aceea, am coborât din maşină pentru a-i cere socoteală d-lui Romeo Galan şi pentru a-i solicita ferm să înceteze cu atitudinea agresivă şi provocatoare.

Îi asigur pe rădăuţeni de faptul că sunt hotărât să trec peste orice diversiuni şi probleme de acest gen, concentrându-mă asupra proiectelor pe care le am de prezentat.

Fac de asemenea un apel la toţi candidaţii din oraşul Rădăuţi să lase familiile şi rudele contracandidaţilor în afara oricărei dispute politice. Alunecarea campaniei electorale pe o asemenea pantă afectează grav climatul social din oraşul nostru.

 

Aurel Olărean
Candidatul PDL la Primăria Rădăuţi
23 mai 2008

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Diversiunile politice ale PNL Rădăuţi trebuie să înceteze!.
 Vizualizări articol: 994 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 1.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 1.0 din 3 voturi
Diversiunile politice ale PNL Rădăuţi trebuie să înceteze!1.053

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   Si ce daca? trimis de
(24 mai 2008, 16:08:49
Daca pe mie imi taie unu fata si imi arata semnul ma dau jos si ii sparg masina? Si mai lovesc si altele pe parcurs? Si fug de la locul accidentului sun umbrela imunitatii parlamentare? Iti spun eu simplua acum situatia ta, ca sa inteleaga si unicul neron din scalpul ala mare...TE-AI ARS! Stii bine ca Frunza si Galan cu asta te vor exploata saptamana ce vine, asa ca retrage-te cat mai poti, si poate poate mai recapeti putina demnitate umana!
2.   DIVERSIUNE NATIONALA trimis de
(24 mai 2008, 17:34:22
BAI POLITICIAN DE DOI LEI ,BAI MINTE CREATA CUM POTI SA MINTI ASA...,ROMEO AVEA GRIJA SOTIEI TALE CAND ERA CU VIITOAREA LUI SOTIE LANGA EL,ORICUM B A S E NU TE MAI SCAPA DE DATA ASTA SI NICI NU CRED CA VA VENI PE 25.05.2008 LA BISERICA CARE A FOST CONSTRUITA DIN BANIII RADAUTENILOR ....ORICUM CU ASTA AI PUS CAPAC, AI SA RAMAI O AMINTIRE PENTRU UNII CARE TE-AU MULS DE BANI,,NU O SA TE MAI STRESEZI CA NU ARE CINE SA-TI FACA ARTICOLE CU DREPT LA REPLICA( D. HRENCIUC ETC.)ORICUM SUCCES LA RETRAGEREA DIN POLITICA CA ORICUM N-AVEAI TREABA CU ASTA
3.   Ce frumos minte trimis de
(24 mai 2008, 18:05:22
cred ca vedeti la parlamentarii nostrii ceva obisnuit de a mintii asa si olarean care cred ca este pacat sa scrii cu litere mari pentru ca nu merita si care confunda societatea publica cu jungla africana si care face legea dupa bunul lui plac,asa ca populatia din RADAUTI va fii mai atenta cu cine voteaza,pentru ca acest asazis deputat (nu inteleg cum a ajuns deputat) nu se va schimba niciodata. GRIJA MARE CA VINE BAU BAU LA VOI CU PISTOLUL
4.   Penibil trimis de
(25 mai 2008, 12:14:30
Un raspuns penibil, care descalifica pe oricine, dupa o comportare la fel de descalificanta pentru orice om simplu, dar daca mai este si parlamentar si candidat la primaria unui foarte frumos oras din Romania, atunci este un fapt deosebit de grav ce demonstreza aroganta alesilor fata de popor! Chiar nu mai sunt resurse umane de calitate in tara asta?
5.   ... trimis de
(25 mai 2008, 22:08:58
Daca galan era in masina cu logodnica, si mai ales urma sa se insoare, nu cred ca a facut semne obscena la adresa lui Olarean. Chestie de bun simt, doar nu toti suntem animale ca sa ne comportam precum Olarean.
6.   Idiotenie trimis de
(25 mai 2008, 22:39:50
cat de prost as fi si tot nu as putea crede povestea asta a ta Olarene.Incearca sa minti mai ...plastic poate gasesti un tont mai mare ca mine sa te creada.Te cred ca ai pus totul la bataie pentru postul asta de primar, probabil e ultima ta sansa,dar nu e totul sa ai bani ca sa fii votat.Lasa-te de politica,sincer iti spun nu e ptr. tine lucrul asta.
7.   ...... trimis de
(25 mai 2008, 22:42:23
Olareanule' nasul ala rosu de la bautura acum o sa ti se lungeasca, ptr ca esti un mincinos. Primaria nu o sa o castigi...si nu uita ca la parlamentare votul o sa fie uninominal, asa ca pregateste-te de pensionare politica anticipata. Poate daca te muti in Congo or sa te voteze babuinii.
8.   Atentie pdl trimis de
(26 mai 2008, 01:24:09
Nu este pentru prima data cind Olarean discrediteaza gruparea politica din care face parte.Domnul meu .d-ta trebuie sa fii constient ca esti o fire colerica si nu faci fata situatiilor de stres ,asa ca lasa pe altii sa faca politica.Rezuma-te la afacerile pe car le ai in derulare.
8.1  RE: Atentie pdl trimis de
(26 mai 2008, 09:48:56
Sincer imi pare foarte rau de ce s-a intamplat....Nu numai ca imi pare rau,dar ma simt si rusinata de aceasta situatie.Indiferent la ce provocari suntem supusi ,este normal sa ne pastram cumpatul....Regretele sunt tardive,dar.....

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Politic local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei