Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
sâmbătă, 24 mai 2008 - Anul XIII, nr. 120 (3801)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9763 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6625 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Drept la replică

Subsemnatul Galan Gavril - primarul comunei Dărmăneşti, Judeţul Suceava, referitor la articolulul „Dan Chidoveţ candidează din partea PD-L la Primăria Dărmăneşti”, apărut în ziua de 14 mai 2008, în virtutea dreptului la replică, doresc să fac următoarele precizări:

Cum se va putea face curăţenie în comună dacă însuşi domnul Chidoveţ, la şedinţa de consiliu local din luna mai nu a fost de acord cu angajarea unui şofer pe maşina de salubrizare procurată recent.

Referitor la reabilitarea infrastructurii, în prezent prin Măsura 322 privind Renovarea satelor, îmbunătăţirea serviciilor de bază pentru economia şi populaţia rurală şi punerea în valoare a moştenirii rurale, avem un proiect integrat în valoare de 2.500.000 euro, ce cuprinde Reabilitarea a 9 km drumuri comunale, Reabilitarea căminului cultural din satul Măriţei şi Extinderea reţelei de joasă tensiune în satul Dărmăneşti - Chilibancina. Acest proiect a fost depus la APDRP Iaşi, urmând ca în cel mai scurt timp să fie deschisă finanţarea. Mai pregătim, tot prin acelaşi Program Naţional de Dezvoltare Rurală, un proiect integrat ce va cuprinde Extinderea reţelei de canalizare şi Introducerea reţelei de apă în satul Dărmăneşti.

Prin fonduri guvernamentale s-a reabilitat Şcoala de Arte şi Meserii din satul Măriţei, s-a deschis finanţarea pentru reabilitarea şcolii nr. 1 Dărmăneşti, există proiect depus pentru reabilitarea şcolii din satul Dănila. Din bugetul local am început un proiect privind Reabilitarea Şcolii din satul Călineşti Enache. Reabilitarea grădiniţei din satul Măriţei şi construirea unei săli de sport, legată de grădiniţă.

Mai important este că toate proiectele de hotărâre privind efectuarea acestor lucrări edilitar gospodăreşti au trecut cu votul împotrivă a doi consilieri locali, respectiv Chidoveţ Dan şi Robciuc Ilie.

Referitor la impozitele şi taxele locale, acestea au fost aprobate de Consiliul Local, luându-se ca bază valorile minime stabilite de Codul Fiscal, iar dacă ai bani la buget iluminatul public poate funcţiona şi 10-15 ore zilnic.

Prin aceste precizări nu am căutat să jignesc pe nimeni, ci am vrut doar să prezint situaţia reală vizavi de cele arătate în respectivul articol.

 

PRIMAR Galan Gavril

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Drept la replică.
 Vizualizări articol: 981 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 2.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 2.0 din 1 vot
Drept la replică2.051

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   Am sa votez pe.. trimis de
(24 mai 2008, 16:18:34
Am sa-l votez pe Homiuc. Macar e tanar si nu a prins scoala comunista veche! Daca o sa se dovedeasca un mare hot, fie! Macar nu o sa mai puna miliarde peste miliarde asa cum faceti voi trantori din PeDeL.
2.   Intrebare trimis de
(24 mai 2008, 18:40:47
Chiar toate neamurile proaste sunt in PD-Laturi? Cine dracu io' adunat si daca stie cineva cum pot fi starpiti? O cale simpla ar fi ca pe 1 iunie sa nu-i votam si atunci automat ei migreaza, cauta alte meleaguri unde oamenii sunt mai putin pregatiti, de exemplu in Afganistan. Atentie, la fluturi trebuie taiate aripile.
3.   Stan Patitu- Uschitu trimis de
(24 mai 2008, 23:17:16
NU �l cheama "Stan Patitu " ci �l cheama "Stan Uschitu" caci s-a plimbat prin toate partidele, acum fiind la PSD. Te-am dibuit porcovane !

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Politic local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei