Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
sâmbătă, 24 mai 2008 - Anul XIII, nr. 120 (3801)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9763 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6818 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Sprijin

PNL vrea să înfiinţeze puncte de informare pentru IMM-uri

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Candidatul PNL pentru Primăria Suceava, Angela Zarojanu, a anunţat, în cadrul unei conferinţe de presă, că acest partid va deschide, în municipiul Suceava, un punct de informare pentru întreprinderile mici şi mijlocii.

Zarojanu a precizat că la acest birou, reprezentanţii IMM-urilor pot obţine toate informaţiile de care au nevoie pentru a accesa fondurile structurale europene şi cele guvernamentale pentru dezvoltarea activităţii pe care o desfăşoară.

„Zilele trecute a avut loc la Suceava un seminar deosebit de important pentru oamenii de afaceri locali, în cadrul căruia reprezentanţi ai Ministerului pentru Întreprinderi Mici şi Mijlocii au prezentat noile oportunităţi de finanţare din fonduri europene şi guvernamentale pentru dezvoltarea producţiei. Cu toate acestea, consider că şi aici, la nivel local, Camera de Comerţ, Industrie şi Agricultură Suceava ar trebui să promoveze mai mult modul în care se pot obţine aceste fonduri, pentru că această instituţie şi-a atribuit rolul de mentor al agenţilor economici”, a declarat Angela Zarojanu.

Ea a mai adăugat că pe lângă iniţiativa PNL de a deschide acest birou de informare, va solicita tuturor parlamentarilor suceveni să furnizeze agenţilor economici toate informaţiile pe care le au de la Guvernul României cu privire la accesarea de fonduri europene.

„Asta pentru că acum este o oportunitate, există bani, dar lipseşte o verigă în acest lanţ al comunicării. Şi noi, liberalii, am iniţiat deja astfel de discuţii între parlamentarii noştri şi agenţii economici”, spune candidatul PNL pentru Primăria Suceava.

Zarojanu a mai spus că deschiderea unui birou de informare pentru IMM-uri poate reprezenta un prim pas pentru dezvoltarea acestor firme.

„PNL este interesat de dezvoltarea sectorului economic, atât la nivel naţional, cât şi local, şi din acest motiv vrem să aducem firmelor informaţiile de care au nevoie”, a încheiat Zarojanu.
În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului PNL vrea să înfiinţeze puncte de informare pentru IMM-uri.
 Vizualizări articol: 552 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 1.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 1.0 din 1 vot
PNL vrea să înfiinţeze puncte de informare pentru IMM-uri1.051

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   Cine ii plateste? trimis de
(24 mai 2008, 12:29:36
Cine pateste salariile celor care ii informeaza pe curiosi?Angela,Tariceanu sau Patriciu?
1.1  RE: Cine ii plateste? trimis de
(24 mai 2008, 20:28:01
:)))))))))))))))))))))))))))))
2.   Cine ii plateste? trimis de
(26 mai 2008, 10:45:29
abureala de PNL

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Politic local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei