Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
sâmbătă, 24 mai 2008 - Anul XIII, nr. 120 (3801)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9765 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6373 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Măsuri

Bejinariu va sesiza „cazul Olărean” Comisiei de Abuzuri din Camera Deputaţilor

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Deputatul PSD de Suceava Eugen Bejinariu a anunţat ieri, în cadrul unei conferinţe de presă, că intenţionează să sesizeze „cazul Olărean” Comisiei de Abuzuri din Camera Deputaţilor, precum şi preşedintelui acesteia, Bogdan Olteanu.

Afirmaţia lui Bejinariu vine după incidentul de joi seară petrecut în Suceviţa, când Gheorghe Galan, fiul candidatului PNL pentru Primăria Rădăuţi, a cerut ajutor poliţiei, sesizând că deputatul PD-L, Aurel Olărean, l-ar fi ameninţat cu moartea, i-ar fi distrus maşina şi l-ar fi bruscat.

„Nu mă mai miră nimic. Domnul Olărean dacă a făcut acest lucru, nu este la prima abatere de genul acesta. Pentru că este un mod de a face politică al domnului Gheorghe Flutur şi al colegilor domniei sale. Şi să ne uităm la poza de campanie în care apare Gheorghe Flutur, alături de Aurel Olărean, unde sloganul este “Da. Se poate!”. Sigur că se poate. Se poate să bată şi Aurel Olărean. Pentru că ei fac politică prin metode dictatoriale, prin forţă şi ameninţări cu bâta şi cu pietre, şi trebuie să supună pe toată lumea din judeţ”, a declarat Bejinariu.

În opinia acestuia, atât poliţia, cât şi celelalte organe de anchetă trebuie să iasă public şi să prezinte stadiul în care se află cercetările care îl vizează pe Aurel Olărean.

 

„Trebuie să oprim acest comportament”

Cu toate acestea, Eugen Bejinariu consideră că aceste rezultate ar putea să întârzie, în condiţiile în care „în trecut, Aurel Olărean a arestat poliţia. Şi până astăzi poliţia nu a spus şi nu a făcut nimic în acest sens”.

„Şi repet de ce nu a făcut. Pentru că nu a fost lăsată de domnul Flutur. Iar acesta este stilul PD-L”, a subliniat deputatul PSD de Suceava.

Bejinariu a mai adăugat că în funcţie de cum va evolua această problemă, intenţionează să sesizeze conducerea Camerei Deputaţilor cu privire la comportamentul „huliganic” al deputatului Aurel Olărean.

„Trebuie să oprim acest comportament al oamenilor care fac parte din Parlamentul României, dar sunt membri PD-L. Pentru că sunt oameni care poartă pistoale la ei. De ce trebuie să poarte pistol un deputat? Cine îl ameninţă? Poate că electoratul care l-a trimis în Parlament. Dar până una alta văd că el şi cu Gheorghe Flutur ameninţă electoratul”, a mai spus Bejinariu.

 

”PD-L îşi doreşte ca celelalte partide să dispară”

În opinia lui Eugen Bejinariu, acuzaţiile care i se aduc lui Aurel Olărean demonstrează comportamentul „dictatorial” al celor din PD-L. Deputatul PSD de Suceava susţine că democrat liberalii îşi doresc să rămână singuri pe scena politică, acţiunile PD-L demonstrând acest lucru.

„PD-L îşi doreşte ca celelalte partide să dispară. Cum le exterminăm? Nu prin metode democratice, ci cu bâta. Acesta este stilul PD-L. Cu oameni care ameninţă, astfel încât cetăţeanul nu mai este în siguranţă pe stradă. Şi ce dacă acel tânăr din Rădăuţi era copilul candidatului PNL pentru primărie? Nu are voie să circule pe şoselele României sau ale judeţului? Sau poate că doar domnii Flutur şi Olărean, şi cei din PD-L au voie să circule pe aceste şosele”, a mai spus Eugen Bejinariu.

 

Mîrza cere poliţiei să informeze populaţia despre incidentul de la Suceviţa

Preşedintele PSD Suceava, Gavril Mîrza, a solicitat poliţiei să prezintă opiniei publice informaţii corecte despre incidentul de la Suceviţa. Mîrza a făcut această solicitare către şeful Inspectoratului de Poliţie Judeţean Suceava, Ioan Nicuşor Todiruţ, să prezinte o informare oficială.

„Asta pentru că din informaţiile pe care le avem, poliţia nu e lăsată să-şi facă datoria. Sau poate că poliţia este subordonată lui Gheorghe Flutur. Solicităm poliţiei să iasă cu un comunicat de presă oficial. Pentru că altfel planează suspiciuni foarte mari de încălcare a legii din partea poliţiei judeţului Suceava”, a încheiat Mîrza.
În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Bejinariu va sesiza „cazul Olărean” Comisiei de Abuzuri din Camera Deputaţilor.
 Vizualizări articol: 608 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 1.33/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 1.3 din 3 voturi
Bejinariu va sesiza „cazul Olărean” Comisiei de Abuzuri din Camera Deputaţilor1.353

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   :)) trimis de
(24 mai 2008, 11:57:54
bine ca nu erau politisti in zona ca luau si ei bataie... sau macar ii testa tovarasu' deputat cu fiola.

:))
2.   Sesizat=parat trimis de
(24 mai 2008, 12:07:20
De ce nu sesizeaza Bejenariu si pe baronul Mirza ?
3.   Penibil trimis de
(24 mai 2008, 12:53:59
Am vizualizat CV -ul domnului Bejinariu.Domnule,ati fost ofiter?:)))))V-am pus o intrebare simpla aseara in emisiunea Sara pe Deal,dar nu ati binevoit sa raspundeti.Eu va cred ca nu stiti,dar....proverbul" prostul pana nu e si fudul nu este prost destul"este de actualitate.

Dumneavoastra nu ati dat examen la geografie?:))))))))))))))

Daca nu candidati domnule Bejinariu de ce calomniati,mintiti etc?La ce valori promoveaza PSD-ul aveti toate sansele sa fiti in continuare deputat.Asa ca stati linistit.:))))))))))))))))
3.1  RE: Penibil trimis de
(24 mai 2008, 13:29:49
paragraful asta:

"La ce valori promoveaza PSD-ul aveti toate sansele sa fiti in continuare deputat.Asa ca stati linistit.:))))))"

nu prea e potrivit ca si comentariu la un articol in care se vb de un deputat pdl care a pus trei politisi sa stea cu mainile ridicate si i.a testa cu fiola... ca asa a avut el chef. uiti ca pentru intamplarea respectiva i.ati retras sprijinul parlamentar si ca acum el e candidatul vostru.

Domnul Olarean acum e depudat PDL si are toate sansele sa mai fie o data daca nu ajunge primar.laughing

In plus de asta: cat de retardat trebuie sa fii sa bati copilul unui contracandidat?

3.2  RE: Penibil trimis de
(25 mai 2008, 09:12:38
Vreti sa va spun parerea mea sincera?Eu cred ca a fost provocat.Si sa stiti ca am citit ceva la viata mea....nu sunt picata din Luna pe acest pamant.Discern dedesupturile unei anumite situatii.Nu bag mana-n foc,dar eu asa cred.
4.   RE;BEJENARIU trimis de
(24 mai 2008, 20:49:57
BEJENARIULE CHIAR ATIT DE PROST ESTI DE NU PRICEPI CA ESZTI O CATASTOFA...???!!!!AI VENIT CHIPTRI SA-L SPRIJINI PE BOLSEVICUL DE MIRZA ,CA SA TE MAI LASE 4 ANI LA BUCURESTI LINGA NASTASE..SA V-O TRAGETI AMINDOI ...CREZI CA ELECTORATUL NU STIE ,NU PRICEPE CE TANTALAU ESTI..???!!!TE EI DE FLUTUR CARE TU NU ESTI NICI LA UNGHIA MICA A LUI..II SPURCI NUMELE CIND IL PRONUNTI PORCULE....ITI PROPUN SA TE POTOLESTI ..ITI VA VENI SI TIE NOTA DE PLATA,...DE UNDE AI ATITA AVERE INGERASULE CA ASA VREI SA APERI ..TI-A DONAT MATUSA TAMARA PTR.SERVICIILE CA LE-AI FACUT..ADIA TI-A TRAS-O SAu i-ai tras-o..??!!! scirba ce esti....tantalaule nici atita nu pric epi ca fiind alaturi de mirza ,tu si betivanul de stan care nu este in stare sa lege doua vorbe si cu excocul de iordachel..a-ti aratat cine sunteti si reprezentati psdeul...mai aveti citeva zile si vine nota de plata ..puscaria jigodiilor ...
5.   Re;bejenariu trimis de
(24 mai 2008, 21:05:21
acum am ajuns si eu la concluzia ca bejenariu este un element de nimic al psd...i-o trage lui nastase..sau poate el lui bejenariu..important ca i-a donat matusa tamara citeva sute bune de euroi drept rasplata...mirza cu cei doi bejenariu si stan si=a aratat frica si presimtirea ca s-a sfirsit...dureros este ca mirza nu pricepe dupa 16 ani ca trebuie sa lase locul lui flutur,asa cum nu pricepea nici ceausescu ca s-a sfirsit totul ,chiar daca incepuse revolutia...oricum toate aparitiile psdistilor pe ecran;mirza,bejenariu,stan ,iordachel..etc...au fost in favoarea pdeleului,flutur,.A u aratat adevarata frica,ura si disperare...electoratul a receptionat-o si o sa-i taxeze ...este o rusine oameni buni sa ne mai reprezinte asemenea catastrofe compromise de teapa lui mirza,bejenariu,stan,bombonel, cu bolsevicii..trezitiva....
6.   Bejenariu trimis de
(24 mai 2008, 21:18:43
tantalaule...poate sesizezi la bucuresti si furtul beneruluyi de la darmanesti de voi...porcovanilor si va plingeti ca voi sunteti melusei..a sa mai fii tu deputat cind o zbura porcul..esti o rusiune pentru suceava...sa ramii la matusa tamara ..lingaule ...daca mai apari la telivizor vom veni la studiou si vei da socoteala pentru potlogariile facute..ordinarule...vii o data la 4 ani si ne intoxici cu fel de fel de minciuni si excrocherii..??? discutam dupa 1 iunie magarule.....
7.   Lupta politica trimis de
(25 mai 2008, 15:05:36
nivelul si antecedentele lui olarean nu-l recomandau de loc pentru postura de candidat la primarie.

baietii erau disperati daca i-au propus sa candideze.

oricum locul lui in parlament a fost de mult destinat altcuiva.

faptul ca a fost provocat sau nu este nesemnificativ.

daca olarean nu reuseste sa-si pstreze cumpatul intr-o situatie de criza atunci cum se comporta el in conditii critice?

mai am o intrebare : suma de 1.800.000.000 lei vechi (dedicata noii vieti politice) de acum patru ani ii mai spune ceva lui olarean? dar lui uricec?

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Politic local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei