Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
sâmbătă, 24 mai 2008 - Anul XIII, nr. 120 (3801)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9761 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6567 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Comunicat de presă - PSD

Intoleranţa PD-L a ajuns la crimă!

Aţâţările agresive din teritoriu, comise de Flutur et Co, prin care intoleranţa „adevăraţilor anticomunişti, liberali, reformişti” etc. din banda PD-L cultivă vrajba şi „marşul” de tip hitlerist spre „victoria finală” a visatului partid unic neofascist, deja a ajuns la crimă, victima fiind fiul, de 30 ani, al unui vechi membru al PSD din Păltinoasa, ucis în crâşma PD-L, în timp ce se „colectau” buletine, în contul datoriei pe băutură, dată oamenilor din belşug, dar plătibilă doar prin prezenţa obligatorie la urne şi prin votul acordat PD-L.

În aceeaşi noapte, la Suceviţa, un demnitar PD-L, supărat că un tânăr, care circula pe un drum forestier, spre cabana în care urma să-şi organizeze petrecerea nunţii, nu s-a ferit la timp din calea jeep-ului său, l-a snopit pe bietul băiat în bătaie, avariindu-i şi maşina.

Au mai fost şi cotonogelile politice de săptămâna trecută, cu victime umane, ciomăgite animalic de nişte bestii PD-L, angajate în „revoluţia portocalie” a viitorului jaf organizat sub ghearele lui Gheorghe Flutur, deja răsfirate lacom în afişe.

Cu astfel de indivizi, oricât am vrea, nu se poate dialoga civilizat. S-a greşit, o dată, în istoria omenirii, prin purtare „civilizată” faţă de Hitler şi a plătit scump un întreg continent. Aşa se întâmplă, şi acum, cu indivizii portocalii, care nu vor să recunoască nimic, nici măcar în faţa marii adunări naţionale. Flutur a păgubit Direcţia Silvică de 19 miliarde lei, dar, prin corupţia unor procurori, nu a mai fost cercetat de parchetul sucevean, ci scos NUP, prin abuz de competenţă, de nişte slugi securiste din Parchetul General. Aceleaşi slugi securiste îl târâie prin justiţie pe Gavril Mîrza, pentru că fundaţia pe care o conduce a rezolvat, prin contribuţie publică, problema aducţiunii cu apă şi a canalizării la Dragomirna şi a ajutat oameni, inclusiv un adevărat lider al partidului de care s-a spălat Flutur pe mâini, pe care fundaţia l-a dus, din păcate prea târziu, la o clinică din Germania. Dacă Mîrza nu a furat din banul public, dacă nu are tentacule în afacerile judeţene necurate, precum Flutur, procurorii securişti l-au chemat în faţa instanţelor, pe motiv că actele lui umanitare, de care au beneficiat şi studenţi, şi bolnavi PD-L, ar fi adus foloase de imagine PSD.

Flutur, un beneficiar al coruperii unor procurori, o face pe eroul binelui civic, ba îşi mai asmute andreicii, pardonii şi gheorghii asupra tuturor. Între timp, batalioanele lui de asalt, ba chiar şi un deputat, snopesc oamenii în bătaie, înjură, ameninţă, şantajează. Ăsta este viitorul „portocaliu” spre care vă ademeneşte Flutur, un viitor al intoleranţei, al agresivităţii şi al jafului nestingherit de nimeni. Iar în faţa unui posibil viitor atât de brun, noi nu putem sta cu braţele încrucişate, sub pretextul „civilizatoriu” al jocului de-a cortul şi propagandistul benefic. Celor asemeni lui Flutur le suntem datori cu replici pe măsură, până ce adunătura care aminteşte de „noaptea cuţitelor lungi” se va spulbera în bezna pe care o propagă, iar PD va redeveni ceea ce a fost cândva, adică un partid democratic, dispus să intre într-o competiţie democratică.

 

 

Biroul de presă al O.J. a P.S.D. Suceava

 

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Intoleranţa PD-L a ajuns la crimă!.
 Vizualizări articol: 730 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 2.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 2.0 din 4 voturi
Intoleranţa PD-L a ajuns la crimă!2.054

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   SSST ! trimis de
(24 mai 2008, 13:10:11
Ba Armata Rosie, ALTCEVA mai stiti ? Sau sunteti DEFINITIV BLOCATI pe atacul asupra PDL ? Ce d r a c u aveti de gand, DACA va mai alege cineva ? Sa latrati mereu contra PDL ? Nimic altceva ? PA, suntem lamuriti cu voi !
1.1  RE: SSST ! trimis de
(24 mai 2008, 16:22:53
Da-i naibii de rosii, dar pe mine, perspectiva ma ingrozeste. Cu asemeni oameni in randurile lor, si cu dorinta extrema de a lua puterea, mult tare se aproprie de nazistii germani. Vedeti filmele despre viata lui hitler si faceti o succinta comparatie! Brrrrrrrrrrrr!
1.2  RE: SSST ! trimis de
(25 mai 2008, 19:51:37
de ce nu te mai semnezi dragusanule?
2.   Foc la tara trimis de
(24 mai 2008, 23:08:42
De la inceputul acestei campanii demente,declansate sub deviza ori(la ciolan),ori(in puscarie),citiva forumisti atrageau atentia asupra modului atipic,violent,amenintator in care intelegeau PD-Laturile sa se impuna in forta pe scena politica nationala(batai si focuri de arma la Iepureni(?)),dar mai ales judeteana ,unde exaltatul de Flutur-Zarone,reusea sa invrajbeasca multimi ,ce pina atunci pareau destul de pasnice,atacindu-se politic in limitele bunului simt.De la ceea ce parea o exagerare a adversarilor politici,specifica oricarei confruntari electorale,s-a trecut rapid,la o escaladare a violentei ce nu poate lasa indiferenta opinia publica ,dar mai ales institutiile statului de drept,acum cind inca nu este prea tirziu.Toate miscarile extremiste au inceput asemanator,poate mult mai putin violente si asteptam ca organele in drept sa se sesizeze din oficiu ,pentru a nu scapa situatia de sub control. P.S. Ce substrat abscons sa aiba aceasta nebuna sete de putere ?!

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Politic local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei