Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
joi, 15 mai 2008 - Anul XIII, nr. 112 (3793)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9765 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6373 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Contraatac

PNL foloseşte usturoiul împotriva „vrăjelilor electorale ale PD-L”

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Liberalii suceveni au anunţat că vor folosi, ca material de campanie, usturoiul. Vicepreşedintele PNL Suceava, Iulian Angheluş, a explicat că usturoiul va fi folosit ca armă împotriva „vrăjelilor electorale ale PD-L”, şi ca reacţie la materialele de campanie ale actualului primar al Sucevei, Ion Lungu, respectiv cardul de măsurare a stresului şi ruleta de un metru pe care scrie „Dacă e lung măsori/ Dacă e Lungu votezi”.

„Mă voi strădui ca fiecare sucevean care a primit un material de la PD-L să primească şi de la mine un usturoi împotriva acestor vrăjeli electorale. În ce priveşte partea cu ruleta, şi noi avem ruletă. Este mai mare decât a domnului Lungu, iar pe această ruletă va scrie şi ”, a declarat Iulian Angheluş.

El a mai adăugat că Ion Lungu ar fi trebuit să folosească în această campanie un card care să indice de la ce vine stresul sucevenilor, respectiv gropile din asfalt, trafic sau alte probleme cu care aceştia se confruntă.

De asemenea, Angheluş a spus că Ion Lungu ar fi trebuit să folosească un astfel de card la începutul mandatului său, pentru a constata singuri dacă sucevenii sunt stresaţi şi pentru a lua deciziile cele mai bune pentru a remedia această situaţie.

 

„Sucevenii vor scăpa de stres când vor avea un nou primar, de la PNL”

Candidatul PNL pentru Primăria Suceava, Angela Zarojanu, spune că Ion Lungu nu mai trebuia să scoată acest card pentru a constata dacă sucevenii sunt sau nu stresaţi.

„Această invenţie, fără nici un fel de substrat, decât probabil unul populist, îl face să cadă şi mai mult în sondaje”, susţine Zarojanu.

Ea a precizat că stresul sucevenilor este dat de gropile din asfalt, de modul în care se execută investiţiile în Suceava, şi de promisiunile fără acoperire lansate de Ion Lungu.

„Populaţia Sucevei este stresată. Este motivul pentru care cetăţenii aşteaptă un nou primar la cârma Sucevei, pentru a se elibera de stres. Cardul acesta nu face decât să confirme că mandatul lui Ion Lungu s-a terminat. Iar sucevenii vor scăpa de stres când vor avea un nou primar, de la PNL”, spune Angela Zarojanu.

Ea i-a recomandat lui Ion Lungu să distribuie cardul respectiv în oraşul Gura Humorului, unde primarul liberal, Marius Ursaciuc, a reuşit să rezolve problemele cu care se confruntau, motiv pentru care nu mai au nici un motiv să fie stresaţi.

 

Sandu Capră: „Este cardul mincinosul”

La rândul său, deputatul PNL de Suceava, Mihai Sandu Capră, consideră că cea mai bună denumire a cardului folosit de Ion Lungu în campanie ar trebui să fie „Cardul mincinosul”.

Parlamentarul liberal spune că această denumire este mai mult decât potrivită, susţinând că Ion Lungu „minte electoratul”, cu realizările sale în perioada 2004-2008, în condiţiile în care acestea au fost promovate şi susţinute de liberali, şi au fost finanţate de Guvernul condus de Călin Popescu Tăriceanu.

„Aş dori ca toţi liderii PD-L, şi în special Ion Lungu, să facă o testare la detectorul de minciuni. Şi atunci vom ajunge la concluzia că domnul Lungu nu mai este 100% un primar garantat, ţinând cont de minciunile pe care le-a spus tot timpul. Atât cât a fost la conducerea PNL Suceava, i-a minţit pe toţi membrii de partid şi toată organizaţia PNL, iar acum minte în legătură cu toate proiectele care le-ar fi realizat el şi nu liberalii”, a spus Mihai Sandu Capră.

În ceea ce priveşte ruleta pe care Ion Lungu vrea să o distribuie electoratului, deputatul PNL consideră că aceasta ar trebui să fie folosită de cei de la PD-L pentru a măsura propriile afişe şi bannere de campanie, şi să prezinte sucevenilor cât au costat aceste materiale de campanie.

 

Steiciuc: „Ion Lungu este inconştient când spune că nu este stresat”

Nu în ultimul rând, vicepreşedintele PNL Suceava, Mihai Steiciuc, a declarat că în condiţiile în care sucevenii se confruntă cu numeroase probleme, este ciudat că nivelul de stres al primarului Ion Lungu este unul normal.

„Faptul că Ion Lungu spune că nu e stresat îmi confirmă credinţa că Ion Lungu este inconştient. La problemele pe care le are Suceava, un primar care spune că el nu este stresat, înseamnă că trebuie să părăsească funcţia respectivă. Pentru că nu se poate să stai indiferent în faţa tuturor problemelor pe care acest oraş le are”, a subliniat Steiciuc.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului PNL foloseşte usturoiul împotriva „vrăjelilor electorale ale PD-L”.
 Vizualizări articol: 518 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
PNL foloseşte usturoiul împotriva „vrăjelilor electorale ale PD-L”0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   Strange maidanezii Zarujanco! trimis de
(14 mai 2008, 19:56:45
ca vin cu turbarea luata de la vulpile din Sfantu Ilie si ne omoara copiii!Decat sa te cracanezi cu benerele tale trucate prin balcoane, pune mana, cheama-l pe Varzaru si aduna jigodiile nascute si lasate de izbeliste pe strazi si printre blocuri in timpul mandatului tau!Dughenizare si spaga, maidanezi si gunoaie peste tot, asta ne lasi in urma ta, cotofano!
2.   BUUN !!!! trimis de
(15 mai 2008, 11:25:01
Bravo, PNL-isti ! Dar, mai bine folositi cianura de potasiu. E mai sigura. Va scapa de griji. Stiti voi, "omu sarac moare de foame si omul prost de grija altuia" (proverb romanesc)
3.   Anghelush ....are vedenii trimis de
(15 mai 2008, 11:36:22
Mai Anghelush, usturoiul pe care-l tii in mana l-ai produs tu? Si, nu-ti mai face singur reclama aici cu marfa produsa de altii. Efectul usturoiului este bun in PNL, fiindca de cand Tractoras este sef acolo, numai duhurile rele bantuie prin partid. Toata lumea buna a plecat din aceasta gramada de reptile, tip Sterciuc, Capra, Prodan, Tractoras si alti trogloditi care umbla numai dupa jecmaneala.

Daca tu crezi ca Angela va fi votata ca Primar, esti un mare nataflet.

Adu aici o bere rece la domnul briceag! Fuguta!

4.   Nu-i frumos.... trimis de
(15 mai 2008, 12:10:34
Este frumos cum vorbiti?Vrajeli.....faceti parte cumva dintr-o banda de golani?
5.   Mai bine luptati impotriva prostiei trimis de
(15 mai 2008, 12:21:51
Multa stiinta i-a trebuit lu asta cu usturoiu. O fi invatat-o la scoala ca prea le zice cu foc. Oricum are o imaginatie ....
6.   Mujdei trimis de
(15 mai 2008, 12:44:51
luati usturoiul si pe porcul de prodan si faceti un mujdei,punetil la pastrare vre-o 50-60 de ani si il scoateti ca este f.bun pentru lipit afise.Pana atunci atunci stati linistiti cu 2-3 %.VALEA TAXOMANILOR-PORCANUL IAR A VOTAT PENTRU TAXE SI IMPOZITE IN PARLAMENT HUOOO HUOOO.
7.   Circ trimis de
(15 mai 2008, 13:08:15
Asta-i circ nu campanie electorala! Lasati porcaila asta reciproca ! Decat sa improscati cu noroi pe adversarii vostri politici mai bine ati expune programele voastre proprii. Dar, din lipsa de programe va vine mai usor sa-i acuzati pe ceilalti dar cine va mai crede politicienii lu' peste prajit?
8.   Saracii PD-L isti trimis de
(15 mai 2008, 13:13:58
In loc de usturoi ar trebui sa le dati pasta de dinti ca le pute gura la cate aberatii spun cei de la PD-L.
9.   Felicitari trimis de
(15 mai 2008, 13:17:42
Felicitari pt.nr.6,cu rugamintea ca acest taxa pe popor(prodan)sa vina sa faca o adunare generala la Siret.
10.   PD-L jos trimis de
(15 mai 2008, 13:24:51
Pai cum sa nu fie, domnule Lungu, stresati sucevenii cand vad ce aglomeratie se face in jurul orelor 12:00 - 16:00. Timp de 4 ani nu ati fost capabil sa rezolvati aceasta problema.

Deci bafta PNL in alegeri.
11.   Amenajati in G Enescu un PARC pina la alegeri, rug trimis de
(15 mai 2008, 14:37:01
Terenuri de joaca pentru copii si PARCURI, in special in G. Enescu, vrem neaparat, acum pina la alegeri, sa mai iesim pe o banca...
12.   PD-Laturi=raia societatii trimis de
(15 mai 2008, 14:42:07
Folositi DDT in cantitati mari, contactati o firma serioasa de hingheri ii prindeti si-i cazati in adaposturi special amenajate deoarece sunt un pericol public. Atentie sa nu va scape javra aia mai mare care raspunde la numele Flutur.
12.1  RE: PD-Laturi=raia societatii trimis de
(15 mai 2008, 15:00:52
Domnule,nu ai pic de bun simt.Dar absolut toate se platesc in lumea asta.Din acest motiv sa nu va ingrijorati.Va veni scadenta pe 01.06.2008!
12.2  RE: PD-Laturi=raia societatii trimis de
(15 mai 2008, 15:32:37
Da, incepand cu data de 01.06.2008, vom avea un presedinte al CJ in persoana d-lui Marza iar la prmaria Suceava pe doamna Zorojanu si nu vom mai fi nevoiti sa suportam toate mizeriile debitate de aceste hoarde fascisto-staliniste, numite PD-Latrai, raia societatii romanesti. Reamintesc Gabrielei ca am uitat cate facultati are, poate imi reaminteste.
12.3  RE: PD-Laturi=raia societatii trimis de
(15 mai 2008, 15:57:01
" Reamintesc Gabrielei ca am uitat cate facultati are, poate imi reaminteste."

Nu veti avea dumneavoastra onoarea sa ma cunoasteti!:))))))
13.   "d-lui" Stan trimis de
(15 mai 2008, 16:17:06
limbajul folosit de dumneavoastra este unul suburban care deranjeaza pe toata lumea.Inainte de a mai scrie aici cateva din ineptiile dumneavoastra trageti o fuga pana la o scoala generala si mai stati la cateva ore de cultura civica.
13.1  RE: "d-lui" Stan trimis de
(16 mai 2008, 08:48:30
Exemplu de limbaj academic folosit de tatucu si "profesorul" vostru Baselu, Lenuta Baselu si Fluturas:

-"tiganca imputita";

-"mai pasarica";

-"multe succesuri";

-"nu mai vorbeste nimeni cu mine";

-"bosorogi", etc.

Vreau sa vad recomandarile Gabrielei si flocosului Flo. Mare "onoare" sa cunosti asemenea aschimodii de rasul targului.
14.   !!! trimis de
(15 mai 2008, 16:28:55
A vota, indiferent cu cine, inseamna a valida o clasa politica, iar ultimii ani ne-au aratat o clasa politica tot mai rupta de cetate, solidara transpartinic in promovarea intereselor personale si de grup si complet indiferenta fata de interesele indivizilor pe care ii reprezinta. Or, eu nu vreau sa validez aceasta clasa politica. Pur si simplu nu mai vreau sa le ofer nici o scuza! Asa ca, pana nu apare un partid care sa ma convinga ca merita sa votez si sa-mi ofere, cat se poate de pragmatic, o prestatie publica responsabila si masurabila in schimbul votului meu, domnilor politicieni, cu tot regretul, de data asta cred ca am sa spun "pas"!
15.   USTUROIUL trimis de
(15 mai 2008, 16:51:13
Mai binev-ati folosi mircolul usturoiului pentru a fi ajutata de asa zise vraji vecina dumneavoastra ,care streseaza toti locatarii scarii ,dar organele platite si obligate sa faca ordinr si sa asigure convetuire normala intr-un condomeniu nici nu se sinchisesc,pe motivul canu se pot intelege cu nimeni si ca altcineva ar trebui sa faca aceasta.Va rog sa folositi usturoiul pentru a inpulsiona rezolvarea cazului,s-au se asteapta sa se intamle ceva deosebit.AVEM SANEPID,AVEM GARDA DE MEIU,AVEM PRIMARIRIE SI PRIMAR,AVEP ASOCIATIE DE PROPRIETARI SI NIMENEA NU SEIMPLICA PRNTRU REZOLVAREA CAZULUI,poate ca usturoil va face minunea aceasta,VECINA SE PLANGE MEREU CA CINEVA II FACE VRAJI.AM SPERANTA CA TOTUSI CINEVA,DOAR VA LASA NEGLIJENTA DEOPARETE SI VA REZOLVA CAZUL.MUTUMES ANTICIPAT SI SPER CA MACAR VE-TI REUSI SA DATI UN INPULS CELOR TREBUIE SA SE IMPLCE IN REZOLVAREA ACESTEI PROBLEME DE CARE NU SUNTETI STRAIN. !
16.   Mare om,Anghelus asta... trimis de
(15 mai 2008, 18:24:20
Microcefalule,da' de cand esti tu asa spiritual? Probabil ti se trage de la incarcat si descarcat lazile de bere. Ia-ti mai bine usturoiul si fugi iute la Medgidia,ca te asteapta fantoma lui Dan Otevescu...daca rezolvi cazul,poate te ung aia muftiu la ei! Noi,oricum,ne-am cam saturat de rabufnirile de inteligenta ale tandemului Anghelus-Steiciuc, portavocile dispererii galben-albastre!
17.   PNL in cautare de usturoi trimis de
(15 mai 2008, 21:46:13
Anghelush, sa-i freci picioarele lui Angela cu usturoi, sa nu se apropie gazele de ea, fiindca a inceput sa stea mai mult prin parcuri decat la serviciu. Vrea votata neaparat.

Pe Prodan sa'l freci la Mustata, cand baga limba la pilaf, sa-i fie mai gustos.

Iar pe Tractoras sa-l freci cu usturoiul pe osanza de pe burta ca pute ca un hoit.

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Politic local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei