Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
joi, 15 mai 2008 - Anul XIII, nr. 112 (3793)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9754 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6739 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Didactic

Vatavu îl lasă corigent pe Bejinariu la capitolul eleganţă şi deontologie politică

Joi, 15 Mai 2008 (15:49:25)
Secretarul general al PD-L Suceava a sărit în apărarea şefului său de partid, Gheorghe Flutur, atacat cu vehemenţă de deputatul PSD de Suceava, Eugen Bejinariu. Vatavu a declarat că PD-L va duce o campanie civilizată şi nu va răspunde „atacurilor murdare” ale lui Bejinariu, care nu fac decât să-l descalifice. „Şi-a schimbat imaginea fină pe care dumnealui încerca să ne-o creeze de pe vremea când era băiat de casă la domnul Adrian Năstase”, a spus Vatavu care a adăugat că el, în calitate de profesor, îl lasă corigent pe Bejinariu la capitolul eleganţă şi deontologie profesională. „Dacă PD-L va trece peste aceste declaraţii ale dumnealui, eu personal  nu pot să-i rămân dator domnului Eugen Bejinariu şi pentru că la bază sunt profesor nu pot să nu-l las corigent la capitolul eleganţă şi deontologie politică. De aceea am un singur mesaj să-i transmit lui Eugen Bejinariu şi anume că ne vedem la toamnă,  ne vedem la restanţa pe care o aveţi cu mine, la restanţa uninominalului”, a conchis Vatavu.Întrebat dacă va candida în acelaşi colegiu cu Eugen Bejinariu pentru un mandat de deputat, la alegerile generale din toamnă, secretarul general al PD-L Suceava a răspuns că partidul său nu a luat încă o decizie în acest sens.
În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Vatavu îl lasă corigent pe Bejinariu la capitolul eleganţă şi deontologie politică.
 Vizualizări articol: 854 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Vatavu îl lasă corigent pe Bejinariu la capitolul eleganţă şi deontologie politică0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   Nnn trimis de
(15 mai 2008, 17:10:40
Mai umflatel, tu indata ai sa te rostogolesti la cat de gras esti! Daca ai fi umplut cu aer ti-ai lua zborul, la cat de rotund esti semeni cu un balon!!!
2.   RUSINE trimis de
(16 mai 2008, 07:50:06
Rusine sa va fie.M+am plictisit de voi PSD+istilor.Un discurs serios nu poate sa aiba nici unul dintre voi.......Va legati de oameni,injurati,calomniati...S linistiti ca vine plata pe data de 01.06.2008.

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Alte titluri din Ultima ora local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei