Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
joi, 15 mai 2008 - Anul XIII, nr. 112 (3793)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9764 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6687 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Propuneri

Soluţii pentru problemele de trafic rutier din municipiul Suceava

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Sistem prioritar de legături rutiere între gări, autogări, zone industriale, obiective turistice, supermarketuri şi pieţe, reţele de parcări supraterane şi subterane, sensuri unice şi străzi cu restricţii sau chiar interdicţie de virare la dreapta, acestea sunt doar o parte din obiectivele pe care Primăria Suceava vrea să le realizeze în urma unui amplu studiu de circulaţie, ce va fi realizat în perioada următoare.

Tema de proiectare a studiului de circulaţie a fost finalizată recent şi s-au demarat deja procedurile de organizare a licitaţiei în urma căreia realizarea studiului va fi încredinţată unei firme specializate.

Primarul Ion Lungu a precizat că studiul se va referi la toate drumurile naţionale şi locale de pe raza municipiului Suceava, existenţa acestuia fiind necesară pentru elaborarea şi fundamentarea Planului Urbanistic General, care va sta la baza dezvoltării oraşului în perioada următoare.

 

Măsuri de fluidizare a traficului rutier

Printre aspectele majore ce vor fi tratate de studiul de circulaţie se numără corelarea stadiului de dezvoltare a municipiului cu reţeaua de transporturi, necesitatea de a devia traficul de tranzit, pentru a nu fi aglomerat municipiul, sistem prioritar de legături rutiere între gări, autogări, zone industriale, obiective turistice, supermarketuri, pieţe şi întreprinderi, chiar şi reanalizarea traseelor pentru transportul public de persoane, cu legături între toate cartierele.

De asemenea, va trebui gândit şi un sistem de descongestionare a centrului municipiului, prin amplasarea unei reţele de parcări supraterane şi subterane, precum şi să fie stabilite „zonele interzise” pentru lucrări de construcţii, pentru a fi luată în calcul posibilitatea dezvoltării drumurilor, în perspectivă.

O atenţie sporită va fi acordată zonelor intens circulate, precum gările şi supermarketurile, intersecţiilor care ar mai trebui modernizate, precum şi unui număr de 41 de străzi, pentru care s-a cerut de către municipalitate realizarea unor studii detaliate.

Printre cerinţele ce vor trebui îndeplinite se numără stabilirea unor măsuri de securitate pentru pietoni şi de asigurare a continuităţii de deplasare, instituirea de sensuri unice şi revizuirea celor existente, restricţionarea şi chiar interzicerea virajelor la stânga, lărgiri de străzi şi amenajări de trotuare, precum şi benzi de viraj stânga-dreapta.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Soluţii pentru problemele de trafic rutier din municipiul Suceava.
 Vizualizări articol: 832 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 2.33/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 2.3 din 6 voturi
Soluţii pentru problemele de trafic rutier din municipiul Suceava2.356

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   Mda trimis de
(15 mai 2008, 11:12:36
si in 4 ani nu s-a gandit cineva sa inceapa asta , deabia acum urmeaza sa se faca studiul......dava-n *******
1.1  RE: Mda trimis de
(15 mai 2008, 12:57:27
Cam asa, da-i in puncte puncte...

Io am alta solutie, ca in bancu ala cu englezii:

Sa trecem (in etape) la circulatia pe banda stanga!

Prima etapa: vor circula pe stanga doar camioanele...

1.2  RE: Mda trimis de
(16 mai 2008, 09:55:00
PROBABIL VE-TI FACE PARCARI SUPRATERANE SI SUBTERANE ASA CUM A-TI PROMIS IN 2004 SI IN G. ENESCU. RUSINE SA VA FIE CA SPUNE-TI NUMAI MINCIUNI
2.   Gogosi trimis de
(15 mai 2008, 11:29:08
Nu cumva, cu aceleasi gogosi ai venit si in 2004?

Unde vrei sa mai largesti trotuarele si srazile? Poate la mansarda, ca vad ca prinde genul asta de idei nastrusnice la populatie. In disperarea ta de a avea rezultate, ai aglomerat pana la sufocare orasul, iar cum vei cheltui de 10 ori mai multi bani sa-l descongestionezi. Incearca asta la Prelipca si lasa-ne cu problemele noastre de la oras.
2.1  RE: Gogosi trimis de
(15 mai 2008, 12:38:41
ASA SE INTAMPLA MEREU IN PRAG DE ALEGERI TOTI FAC KAKATUL PRASTIE NUMAI SA FIE ALESI ,,,,PROSTIMEA VOTEAZA ?FRUMOASE MINCIUNI
3.   REZOLVAREA PROBLEMELOR CU TRAFICUL trimis de
(15 mai 2008, 11:38:05
PRIMA ETAPA PENTRU A REZOLVA PROBLEMELE CU TRAFICUL NU SE REFERA NICI LA NOI DRUMURI NICI LA LARGIREA ACTUALELOR. ESTE UN SISTEM DE TRANSPORT PUBLIC BINE PUS LA PUNCT.

EXEMPLU BERLINUL MULTI LOCUITORI SI NU AU PROBLEME CU TRAFICUL DAR SISTEMUL DE TRANSPORT PUBLIC BINE PUS LA PUNCT SI OAMENII RENUNTA LA MASINI CA-S MAI SCUMPE DE INTRETINUT.

AM MULTI PRIETENI CARE AR RENUNTA LA MASINI PENTRU TRANSPORTUL PUBLIC SE PLANG DE COSTUL CARBURANTILOR SI INTRETINERII MAI ALES PE DRUMURILE NOASTRE.

NU VREAU SA CRITIC CI DOAR SA OFER SOLUTII.

AM FOST IN STRAINATATE (NU PE PLANTATIA DE CAPSUNI SAU LA PORTOCALE... DOAR CA TURIST SA NU SE INTELEAGA CA NU-I STIMEZ PE CEI CARE FAC UN BAN CINSTIT LA ACELE MUNCI! VREAU DOAR SA EVIDENTIEZ CA AM VAZUT MAI MULTE SI AM UN ORIZONT MAI LARG ASUPRA ASPECTELOR LEGATE DE MODUL LOR DE VIATA)

ACUM CATEVA RECLAMATII REFERITOARE LA SISTEMUL NOSTRU DE TRANSPORT IN COMUN:
3.1  RE: REZOLVAREA PROBLEMELOR CU TRAFICUL trimis de
(15 mai 2008, 12:34:27
Ma "umblatule", apasa tasta CAPS LOCK... pe unde ai fost si ai acumulat asa o experienta de viata ai vazut multe mesaje scrise cu litere mari? m|_|ie
3.2  RE: REZOLVAREA PROBLEMELOR CU TRAFICUL trimis de
(16 mai 2008, 10:15:49
asta ai vazut la stiri la pro-tv nu?laughing
4.   Cand ? trimis de
(15 mai 2008, 11:39:20
gogosi electorale ! cand are de gand primaria sa repare drumurile de sub pasarela CFR Burdujeni ? gropi nereparate de ani de zile in care poti ascunde o masina ! aia vrem sa stim !
5.   Pentru cetatean trimis de
(15 mai 2008, 11:51:09
Nu spun ca ideea ta nu este buna, dar cine poate sa-l convinga pe suceveanul care tocmai si-a cumparat masina din Italia, sau a strans juma. de viata bani sa-si ia un Logan, sau i-a dat firma la care lucreaza masina, sa circule cu autobuzul. Vrei sa-l vada vecinii si sa rada de el? Cei din occident sunt satui de masini personale, dar la noi cine avea masina pe vremea lui Ceausescu?
6.   REZOLVAREA PROBLEMELOR CU TRAFICUL trimis de
(15 mai 2008, 11:54:58
NU RESPECTA ORARUL

NU ESTE NON STOP (DE LA 10.37 PANA LA 1.30 CANCI PT ITCANI) SI LA 1.30 DACA NU A ADORMIT SOFERUL IN GARA ITCANI SE MAI INTAMPLA SI APELEZI LA NR 2 LA MAXI DE NOAPTE SI TE DUCE EL SI-L MAI TREZESTE SI PE CELALALT DIN GARA.. AM PATIT EU DE ATATEA ORI SE MAI INTAMPLA SA-I TREZESC EU..TRECEM PESTE

IAR MAXI DE LA ~12 NU ZAU?! AM INREGISTRAT PE TELEFON SOFERUL CUM RECUNOSTEA CA NU A AJUNS LA O ANUMITA STATIE IN CARE MA AFLAM EU CA AR FI AVUT CURSA CU ANGAJATII SI A INTORS IN ALTA PARTE...

TRANSPORT NONSTOP NU AVEM!

SEARA PRIMESC CAM IN 70% DIN CAZURI BILETE "LA MANA A DOUA DE LA ANGAJATELE CU DISTRIBUIREA LOR" IAR CEI DE LA MAXI NICI NU DAU BAGA BANII IN BUZUNAR DIRECT. ODATA AM PRIMIT BILET DE LA MAXI DE SEARA ERA LA MANA A DOUA....

NU O SA RENUNTE NIMENI LA MASINA CAND STIE CA NOAPTEA NU CIRCULA NIMIC LA NOI

SI DACA AR FI SERIOSI SI AR CIRCULA AR APARE SI CALATORI DAR ASA...
6.1  RE: REZOLVAREA PROBLEMELOR CU TRAFICUL trimis de
(15 mai 2008, 14:39:51
mai setatene susevean. nu mai scrie cu majuscule ca nu suntem nici analfabeti si nici orbi. plus de asta se citeste si mai greu cand e scris cu CAPS LOCK !

a doua idee, si asta nu se refera la setatean de ce toate maxi-taxi din Suceava au lipite afise cu Lungu ? o fi ele private dar parca . . . le-a promis Lungu ceva dupa alegeri sau dau si ei niste limbi edilului susevean ?
7.   ACTUALITATE trimis de
(15 mai 2008, 12:04:11
E o tema buna pentru viitorul primar .... oricare ar fi acesta !
8.   Pt. primar trimis de
(15 mai 2008, 12:13:03
La cate strazi are Suceava, numai sensuri unice nu ne trebuie! Sa puneti la punct prima data reteaua de trafic, prin repararea asfaltului si atunci nu vom mai avea probleme nici cu blocajele si nici cu reparatia masinilor.Ati pus sens unic pe strada care duce spre cetate prin spatele primariei si ati nenorocit locatarii din zona. Un cetatean care locuieste langa primarie ,ca sa ajunga la spital trebuie sa inconjoare pe la balada. De ce? Ce ati rezolvat? Traficul a ramas acelasi. Academicianul doctor inginer in circulatie d-nul Lungu nu vede, El se mandreste tare cu ideea aceasta si vrea sa o aplice la nivelul intregului oras. Dar calitatea strazilor ramane aceeasi. Cu sau fara sensuri unice ,tot ne vom rupe masinile in craterele lui Lungu.
9.   REZOLVAREA PROBLEMELOR CU TRAFICUL trimis de
(15 mai 2008, 12:13:57
SI DUMINICA MAXI DE ITCANI ERA SA TREACA PESTE MINE AM SIMTIT PE FATA CURENTUL DE AIER CAND A TRECUT CU ~100km/h A MAI PUS EL O FRANA A INCETINIT IN 60 METRII SI SE GRABEA ASA CA A CONTINUAT CURSA... DE CE ERAM ASA DE APROAPE DE MAXI PENTRU CA MA GANDEAM CA OPRESTE SI MA INDREPTAM SPRE EL... SI EL TRECE PESTE MINE.. ASTA TREBUIE SA O POVESTESC POLITIEI (PARERE GENERALA DESPRE ANGAJATII TPL FARA EDUCATIE, FARA RESPECT, FARA RASPUNDERE ORICUM IMI PLAC DIALOGURILE PE CARE LE AUD DENOTA CLAR ORIZONTUL "VAST" PE CARE-L POSEDA)

SI SOFERII VIN IMBRACATI CA LA CIRC... TRENING CE APUCA...

AR FI CAZUL SA-MI DECONTEZE TPL-UL BANII DATI PE TAXI CAND ANGAJATII NU-SI FAC CURSELE... CHIAR SAPTAMANA TRECUTA NU A VENIT AUTOBUZ LA 10.37 SI AU TRECUT LA 11 FARA 5 MINUTE UNUL DUPA ALTUL 2 PE RUTA ITCANI NR 5... FRUMOS PACAT CA ERAM DEJA IN TAXI..

AM VRUT SA RECLAM CELE MAI SUS PREZENTE DIRECT LA TPL DAR PE EI II DOARE UNDEVA CA NICI UN NUMAR PENTRU RECLAMATI
9.1  RE: REZOLVAREA PROBLEMELOR CU TRAFICUL trimis de
(15 mai 2008, 12:59:17
Aier, aier, aier, aier, aier, aier, aier, aier, aier,

Sa-mi trag una, cina va invata limba romana?
9.2  RE: REZOLVAREA PROBLEMELOR CU TRAFICUL trimis de
(15 mai 2008, 14:18:56
Din cate cunosc microbuzele maxi-taxi ale TPL nu circula sambata si duminica pe traseul Itcani. Sigur ca era unul particular dar cum pe astia nu ai cui sa-i reclami, gata, hai cu jalba la TPL. Alta data noteaza numarul de inmatriculare si nu vor mai fi confuzii.
10.   Solutii destepte trimis de
(15 mai 2008, 12:15:11
La inceputul mandatului lui lungu, in oras era un trafic normal. S-au luat apoi niste masuri de fluidizare a traficului (ex. sens unic pe al. cel bun), cu avizul lui doctoru hermeniuc si s-a ajuns in aceast6a situatie. Acum vin cu propuneri de indreptare a prostiilor facute tot de ei. Halal campanie!
11.   REZOLVAREA PROBLEMELOR CU TRAFICUL trimis de
(15 mai 2008, 12:23:23
IN FINAL SPER SA IASA LUNGU.

SA SE MAI SCHIMBE POLII IN CONSILIU AGA SI SA ZBOARE ROMANIUC EL NU ARE PREGATIRE SA ADMINISTREZE UN GRAJDI. UN INCOMPETENT ADMINISTREAZA SOCIETATEA DE TRANSPORT IN COMUN SUCEAVA... SI CAM GRADI FACE DI EA.

DIN MOMENT CE SOCIETATEA ARE 6 MILIOANE DE EURO PENTRU AUTOBUZE NOI AU SI PENTRU ALTE INVESTITII CUM AR FI:

- GPS / RFID PE FIECARE AUTOBUZ SI IMEDIAT VEZI UNDE SE AFLA DACA FACE CURSA CORECTA, TIMPII....

- TREBUIE INSTALATE PANOURI PE CARE SA APARA AUTOBUZELE SI CAND AJUNG IN STATII ESTE SIMPLU SE BASEAZA PE CITIREA UNU-I CARD RFID SAU PE BAZA DE GPS CAND TRECE AUTOBUZUL PRIN STATII.

- TREBUIE UN NUMAR DE TELEFON AFIZAT PENTRU RECLAMATII SUGESTII

- INTR-O SEARA CHIAR O ANGAJATA A LUAT BANI DE LA 8 TINERI SI NU A PRIMIT NICI UNUL BILET...

- TREBUIE O CURSA DIN JUMATE IN JUMATE DE ORA NOAPTEA.

- NU STIU CARE-S SALARIILE DAR SI ALEA DACA-S MICI TREBUIE MARITE POATE ASA SE MAI CULTIVEAZA SI E
11.1  RE: REZOLVAREA PROBLEMELOR CU TRAFICUL trimis de
(15 mai 2008, 12:35:49
In **** ma`tii, apasa CAPSul!
11.2  RE: REZOLVAREA PROBLEMELOR CU TRAFICUL trimis de
(15 mai 2008, 13:01:25
=))

Asa ziceam si io. Plus ca are probleme de vocabular si de gramatica
11.3  RE: REZOLVAREA PROBLEMELOR CU TRAFICUL trimis de
(16 mai 2008, 02:41:21
Si-a zis omul parerea si voi tot ii dati cu CAPS-ul si il injurati. Cavernicolilor!
12.   Strada oituz trimis de
(15 mai 2008, 12:25:58
Am trecut aseara pe str Oituz din Suceava si mi-am facut cruce ce cratere sunt pe acolo!Domnul Lungu,cred ca va saboteaza serviciul de Gospodarire comunala din Primarie de Dvs nu reparati neintarziat strada respectiva!Ati dat dovada ca sunteti un primar bun,nu are rost sa pierdeti voturi pentru o treaba ce se poate rezolva destul de usor!
12.1  RE: Strada oituz trimis de
(15 mai 2008, 12:43:06
Imediat apas pe butoane si se asfalteaza toata SUCEAVA,,,dar dupa votare ca acuma sant putin in dilema am multe probleme pe cap ??,,,SORYY
13.   Calaretul trimis de
(15 mai 2008, 12:58:18
Domnilor nu va mai luati de asfaltri, ca problema asta este din 1989, daca primarul nu este in stare sa asflteze o starda care sa tina macar 5 ani (la noi tine max. 5 luni, dupa care apar probleme) si invoca infiltratii de apa si inghet-dezghet, ca doar toti sucevenii sau nascut la Prelipca si "nu pricep". Astazi nu se mai circula calare! In Canada s-a facut o strada care este circulabila numai iarna si uneste orasele Tibbit si Contwoyto, iar carosabilul, in proportie de 80%, este construit din lacuri inghetate. Strada are 70m latime si circula pe ea camioane de 70 de tone care cara materiale la minele de diamante. Si sunt mii de astfel de exemple. La actualul Primar este o mare problema inghetul-dezghetul, dar Germania, Austria, Elvetia, etc. nu au inghet-dezghet, sau ei incalzesc strazile cu feonul?
13.1  RE: Calaretul trimis de
(16 mai 2008, 10:19:23
70m latimelaughing si 70 de tone camionlaughing ai vazut prea multe filme SF credhappy
14.   Solutii trimis de
(15 mai 2008, 12:59:07
sa speram ca firma care va face studiul nu va fi din Romania !!!Str.Alexandru cel bun s-ar putea decongestiona daca cea mai mare parte a angajatilor primariei nu ar mai veni cu masina la servici si nu ar ocupa parcarea primariei si toata strada prin parcarea masinilor personale.Poate ca angajatii primariei ar trebui sa aiba gratuitate la transportul in comun desi multe intretinute de acolo nu cred ca s-ar cobori la nivelul asta.In zona parcarii primariei cred ca s-ar putea face cu oarecare bunavointa o parcare supraterana pe doua nivele in care sa incapa 100 de masini si asa poate ar reusi si pompierii sa iasa cand au misiuni.Aceeasi strada se blocheaza si din cauza masinilor de mare tonaj care se pare ca nu au descoperit drumul spre bosanci din zona localitatii cumparatura.Cred ca primaria Suceava e singura primarie de municipiu amplasata langa o strada de centura ???
15.   Lungule trimis de
(15 mai 2008, 13:10:40
Bai baiatule bine ca te+ai trezit acuma sa repari strazile in plina zi si sa dai peste cap traficu din orasu asta de kk, am sa te iau de o aripa si am sa te pun sa mergi din burdujeni pana in obcini, eu in dreapta si tu la volan, sa te certi cu multi soferi care ar trebui sa iasa pe strazi doar duminica, si sa vad cat de calm ai sa fii. Sa ti fie rusine, credeam ca ai respect pentru suceveni, dar se vede ca in plina campanie faci si tu aceeasi greseala ca si ceilalti, te apuci de reparat, de promis si alte alea. Politicienilor ganditi va ca esxista un Dumnezeu si vede ce faceti, iar intr o zi veti raspunde pentru toate furaciunile. Mai umblati cu sacosica pe la fraieri poate pun botu sa va aleaga iarasi! Tare as vrea sa ajunga mesajul asta pe biroul primarului maine dimineata la prima ora. Poate o sa-i crape obrazul!
16.   Hai cu bicicleta!!! trimis de
(15 mai 2008, 13:37:24
Lungule. fttzi asfaltarea si fluidizarea metii, ca m-ai ucis astia 4 ani!!! CONDUSUL MASINII PRIN SV intre orele 11.30-16.30 a devenit UN CHIN, nefiind nici locuri de parcare nici drumuri acoperite. Strada din fata directiei silvice, care duce la universitate, va deveni indata foarte plata, pentru ca toate gropile se vor uni si vor forma un intreg!!!!

SA TE VOTEZE GROPILE!!!!
16.1  RE: Hai cu bicicleta!!! trimis de
(15 mai 2008, 16:22:13
Nea Jale, de ce sa fie un chin mersul prin Suceava, doar nu sunteti in " Tara Paielor". Din cate am citit eu, ma refer la comentarii, doar acolo se circula prost....ha,ha,ha
17.   Vrem un PARC in G. Enescu vara aceasta! trimis de
(15 mai 2008, 14:30:03
Terenuri de joaca pentru copii si PARCURI, in special in G. Enescu, vrem neaparat, acum pina la alegeri, sa mai iesim pe o banca...
18.   Rezolvare.. trimis de
(15 mai 2008, 14:33:31
Pana nu se face McDonald`s si Metro la Botosani.. vom avea mereu probleme cu traficul!
19.   .... trimis de
(15 mai 2008, 14:33:40
Ce fata ai Lungulei parca te scremi pe wc. esti constipat cumva?
20.   Vrem acces in curtea scolii gen. 8 trimis de
(15 mai 2008, 15:38:56
Scoala gen. 8 este cumva privatizata si nu stim noi? Cum isi permit sa inchida accesul copiilor, dupa program, in curtea scolii si pe singurul spatiu verde din zona.

21.   Marasesti trimis de
(15 mai 2008, 15:47:15
ieri s-a asfaltat parcarea din fata televiziunii locale media

stiti de ce ? ptr. ca intr-o seara cand a fost invitat la o emisiune Lungu si-a parcat masina in fata blocului turn unde isi are sediul tv. si cand s-a dat jos din masina a calcat in balta si s-a udat , cum in zona pe trotuar se pun dale Lungu a ordonat asfaltarea parcarii ca altadata sa nu se mai murdareasca. De ce nu ordoni asfaltarea tuturor parcarilor?
22.   Strada 6 Noiembrie trimis de
(15 mai 2008, 16:16:51
Domnule Lungu, aceasta strada incepe dupa cum se stie de la intersectia Mihai Vitezul cu Ciprian Porumbescu sau/si fostul restaurant Arcasul cu M. Viteazul si se termina cu nr.38 undeva in zona Arini.Pana aici totul este bine dar i s-a mai agatat la aceasta strada un bloc care ce-i drept s-a construit in anii 1964 Daca va uitati pe harta orasului mai bine era daca i se dadea o alta denumire acestei ..bucatica,, de strada decat 6 Noiembrie pt. ca nu are mai mult 50- 60 de m. si nu mai gaseste nimeni adresa acestui bloc A1 nr. 42 .Aceasta se bifurca din M. Vitezul si iese in str. Marasesti, foarte greu de gasit chiar si G.P.Sul, care, o gaseste doar cu Oituz 42. Mai mult, este uitata de toata lumea, de cand a luat fiinta circa 45 de ani nu s-a mai ingrijit nimeni de ea, este numai gropi chiar daca are un singur sens.Va rugam d-le Lungu reparati macar d-tra aceasta ineptie ca sa nu-i spun mai rau. MULTUMIM si nu ne uitati.
22.1  RE: Strada 6 Noiembrie trimis de
(15 mai 2008, 22:24:55
Care strada, care inceput si care sfarst? Parca ai fi Lungu la conferinta de presa.....explica, explica, explica, explica.......ce voiam sa spun? (sac!) Iar Sucevenii voteaza.....
23.   K trimis de
(15 mai 2008, 16:29:56
gogo electorale! sa vad ca desfiintati sensul unic din spatele primariei pana la alegeri si ma mai gandesc!
23.1  RE: K trimis de
(15 mai 2008, 22:27:18
Nici eu si nu puteam debita o asa mare nebunie, chiar vrei sa nu mai intre basculantele prin centrul orasului?
24.   Praf in ochii naivilor. trimis de
(15 mai 2008, 22:44:43
Praf in ochii naivilor. Propun o analiza la fata locului (adica pe strazi) facuta de actualul primar si un comunicat al acestuia in care sa ne spuna procentual cite strazi sunt practicabile si cite nu.

Pina atunci sa ma astepte mult si bine sa particip la vot.
25.   ... trimis de
(15 mai 2008, 23:27:50
Am mai auzit gogosile astea si in 2004. Atunci l-am crezut si l-am votat. Acuma nu mai sunt asa de naiv sa-l mai cred pe actualul primar. O sa votez impotriva lui, indiferent care ar fi celalalt candidat.
26.   .... trimis de
(16 mai 2008, 08:19:25
Niste mincinosi fmm. In fiecare dimineata innebunesc ca trebuie sa merg de la "Metro pana la Bucovina" si fac cate 20 25 de minute si el imi face trotuare din pavele (creca vreo ruda are o fabricuta de asa ceva si na...tre sa faca bani ei) si pune flori tot orasu` ca de...nu sunt asa usor de urmarit pt a vedea pe ce s-au cheltuit banii....dar trotuarele ca au cate 3 - 4 - 5 m si nu sunt decat "2" oameni pe ele....s ar putea largi un pic strada cu o banda . Oricum niste hoti si banditi si voi si psd si png si toti ciotii care or mai fi
27.   No comment! trimis de
(16 mai 2008, 08:40:05
Bah,prostane!...Da' patru ani ce poola**** ai facut mah? Acum vii si te trezesti ca e aglomerat orasu'? Pai,noi te injuram de 4 ani,pt asta si tu acuma vii cu prosteala?...Ne-am desteptat,bai! Nu mai punem botu' la vrajeala de doi bani! Vrem fapte mai intai, si abia apoi poti sa dai din gura aia...
28.   STR.6 NOIEMBRIE trimis de
(16 mai 2008, 09:43:26
Domnule nebun eu am scris si inceputul si sfarsitul strazii , vezi ca-i greu, pt. asta am si scris si propus sa se faca o schimbare a numelui acelui capat de straduta.Mai bine iti dai seama daca te uiti pe harta orasului.Pentru edilul orasului este mai simplu , el are specialisti in domeniu.
29.   Pentru fugi trimis de
(16 mai 2008, 12:47:46
Daca nu ma crezi, da-mi o adr. de E-mail si-ti trimit poze.

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei