Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
joi, 15 mai 2008 - Anul XIII, nr. 112 (3793)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9765 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6373 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Trafic Obcini

Nicu întreabă, Angela răspunde

Nicu: “Doamna Angela, locuiesc în cartierul Obcini şi sunt foarte nemulţumit de traficul în această zonă. Am tot auzit de vreo trei ani că se va realiza străpungerea străzii Calea Obcinilor cu Calea Victoriei pentru a se fluidiza traficul, însă nu s-a făcut nimic concret. Câţi ani trebuie să mai treacă până se rezolvă această problemă?

Angela: “Domnule Nicu, vă înţeleg revolta şi sper să nu vă supăraţi dacă am să vă mulţumesc pentru că aţi ridicat această problemă extrem de sensibilă. Văd că sunteţi pesimist, însă eu sper că după ce veţi afla răspunsul meu veţi deveni ceva mai optimist. Vă asigur că nu vor trebui să mai treacă ani, cum aţi spus dumneavoastră, până se rezolvă problema. După cum bine cred că ştiţi, pentru a se realiza străpungerea străzilor Calea Obcinilor cu Calea Victoriei este necesară demolarea unei locuinţe de pe Calea Victoriei. Sunt în măsură să vă dau un răspuns pertinent, pentru că în aceste zile am discutat cu proprietarul casei şi al terenului aferent, care a fost de acord să colaboreze cu primăria pentru a se realiza drumul de acces spre Calea Obcinilor care ar duce la fluidizarea circulaţiei în cartier. Într-o primă fază, Primăria Suceava va acorda o locuinţă nouă familiei a cărei casă va fi demolată, urmând ca apoi să se treacă la evaluarea terenului aferent şi achiziţionarea lui de către municipalitate în scop de utilitate publică. Vă asigur că imediat ce voi ajunge primar voi accelera aceste etape, astfel încât problema să fie soluţionată în a doua parte a acestui an. Vă mulţumesc din nou pentru întrebare şi vă aştept la vot.

 

P.S. Aştept în continuare întrebările dumneavoastră la numărul de telefon 0230-210020, precum şi pe adresa de e-mail angelazarojanu.raspunde@gmail.com.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Nicu întreabă, Angela răspunde.
 Vizualizări articol: 633 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 1.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 1.0 din 3 voturi
Nicu întreabă, Angela răspunde1.053

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   DAR trimis de
(15 mai 2008, 11:33:27
Dar zecile de viloaie aparute pe traseul stabilit in PUG, inca din guvernarea PSD ? Cum justifica primarii PSD aceste constructii ? Cum mai au tupeul de a mai candida la functii ?
2.   Sa avem rabdare trimis de
(15 mai 2008, 13:19:10
Domnule Nicu strapungerea strazii Calea Obcinilor cu Calea Victoriei nu este o treaba foarte simpla mai ales ca va trebui demolata o casa. Am incredere ca se va rezolva problema legata de traficul din acea zona dar necesita timp. Ai incredere in doamna Angela ca va rezolva aceasta problema.
3.   Rusine trimis de
(16 mai 2008, 03:58:21
ce amabili santeti voi toti politicienii acum dar in restul timpului cum nu mai aveti nevoie de noi daca mergem cu o problema la voi nici nu santem bagati in seama dupa parerea mea io vas lichida din voi cu tot cu odraslele voastre ca oricum niste jigodii sant si ei doar de voi au fost crescuti

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Politic local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei