Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
joi, 15 mai 2008 - Anul XIII, nr. 112 (3793)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9765 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6373 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Comunicat PD-L

Candidaţii PD-L din zona Siret şi-au prezentat programele pentru dezvoltarea localităţilor

La sfârşitul săptămânii trecute, senatorul Gheorghe Flutur împreună cu vicepreşedinţii PD-L Cristinel Macovei şi Dorin Mateiciuc, s-a întâlnit cu locuitorii comunelor Muşeniţa şi Şerbăuţi.

În aceste întâlniri, candidaţii PD-L pentru funcţia de primar, domnul Gheorghe Iftimie pentru Muşeniţa şi domnul Tanasiciuc Vasile pentru Şerbăuţi şi-au prezentat programele de dezvoltare a localităţilor respective.

Cei peste 200 de oameni prezenţi de la întâlnirea de la Muşeniţa s-au plâns de faptul că datorită drumurilor de pământ pline de gropi, aproape impracticabile şi desfiinţării cursei feroviare zilnice ce îi ajută pe oameni să facă naveta până la un loc de muncă, sunt izolaţi de lume, deşi localitatea lor este situată în zona de graniţă şi s-ar putea dezvolta în contextul unor programe europene alocate acestei zone.

Candidatul PD-L, domnul Iftime Gheorghe, şi-a propus obţinerea fondurilor necesare consolidării malului drept al Siretului în localitatea Văşcăuţi, deschiderea unui punct de trecere de frontieră la Văşcăuţi şi reînfiinţarea cursei feroviare de care să beneficieze şi locuitorii comunei. De asemenea, domnia sa doreşte înfiinţarea unui centru de informare şi sprijinire pentru accesarea fondurilor europene în vederea realizării la nivelul comunei a unor unităţi de procesare a produselor agricole şi ferme de animale.

La Şerbăuţi, candidatul PD-L, domnul Tanasiciuc Vasile, şi-a prezentat, în prezenţa a 250 de locuitori, proiectele privind asfaltarea drumurilor de piatră din Şerbăuţi şi Călineşti, renovarea dispensarului medical şi a căminului cultural, înfiinţarea unui centru de informare pentru populaţia locului.

Domnul senator Gheorghe Flutur şi-a prezentat susţinerea pentru ambii candidaţi şi a arătat că priorităţile Consiliului Judeţean  trebuie să fie dezvoltarea infrastructurii, organizarea unor grupuri de iniţiativă locală, realizarea unei agriculturi rentabile şi crearea unor locuri de muncă în mediul rural prin valorificarea resurselor locale.

Biroul de presă PD-L Suceava
Secretar executiv Cristina Iordăchel

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Candidaţii PD-L din zona Siret şi-au prezentat programele pentru dezvoltarea localităţilor.
 Vizualizări articol: 558 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Candidaţii PD-L din zona Siret şi-au prezentat programele pentru dezvoltarea localităţilor0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Politic local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei