Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
joi, 15 mai 2008 - Anul XIII, nr. 112 (3793)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,973 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6085 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Flăcări cât casa

Trei răniţi şi pagube de 15.000 de lei, în urma exploziei a două butelii

Joi, 15 Mai 2008 (16:23:53)
Trei persoane cu vârste cuprinse între 16 şi 67 de ani au ajuns la Urgenţele Spitalului Judeţean Suceava, în urma a două incendii provocate de explozia unor butelii. Deşi nefericitele evenimente s-au petrecut în zile diferite, în localităţi diferite, scenariul este aproximativ identic, în ambele cazuri fiind vorba de aceeaşi cauză: verificarea buteliei de la aragaz cu chibritul.Cel mai grav eveniment s-a petrecut miercuri, în jurul orei 10:00, în comuna Vereşti. Ştefan Vatamanu, de 67de ani şi fiul său vitreg, Liviu Acostoaie, au cumpărat o butelie şi, în timp ce se aflau în bucătărie, s-au gândit să o verifice. „O pus butelia la locul ei, o dat drumul la aragaz şi, când o aprins chibritul, o explodat....”, îşi pune mâinile în cap Rodica Acostoaie, proprietara casei. Explozia buteliei a dus la izbucnirea unui incendiu care a cuprins acoperişul bucătăriei de vară, pericolul ca flăcările să se extindă şi la celelalte case învecinate fiind foarte mare. La faţa locului au intervenit cadrele serviciului voluntar pentru situaţii de urgenţă din Vereşti, precum şi pompierii din cadrul Detaşamentului Suceava, cu trei autospeciale. Incendiul a fost lichidat în aproximativ o oră, valoarea pagubelor fiind estimată la 10.000 de lei. Cele două persoane rănite au suferit arsuri şi leziuni uşoare, după acordarea primelor îngrijiri medicale, fiind lăsate de medici să se întoarcă la domiciliu.La Unitatea de Primire a Urgenţelor din cadrul Spitalului Judeţean Suceava a fost adus miercuri seară, în jurul orei 10:00, şi Vasile Sinescu, în vârstă de 16 ani, din comuna Bosanci. Adolescentul suferise arsuri de grad I pe faţă şi pe mâini, tot în urma unui incendiu provocat de explozia unei butelii. Încercarea tatălui minorului rănit de a verifica butelia putea să se transforme într-o tragedie, copilul fiind rănit, iar casa cuprinsă de flăcări.             
În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Trei răniţi şi pagube de 15.000 de lei, în urma exploziei a două butelii.
 Vizualizări articol: 728 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Trei răniţi şi pagube de 15.000 de lei, în urma exploziei a două butelii0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Alte titluri din Ultima ora local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei