Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
joi, 15 mai 2008 - Anul XIII, nr. 112 (3793)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9765 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6373 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Precizări

Liberalii susţin că PD-L are primari ilegali

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Liberalii suceveni susţin că PD-L are în momentul de faţă, în judeţul Suceava, doar primari ilegali. Vicepreşedintele PNL Suceava, Mihai Steiciuc, a făcut referire la acei primari care candidează în aceste alegeri locale din partea PD-L, dar care în momentul apariţiei prevederilor legale privind sancţionarea migraţiei politice se aflau în alte partide.

„PD-L nu are primari, ci numai nişte oameni care stau ilegal pe fotoliul de primar în această lună. Prefectul judeţului chiar a avertizat că multe dintre deciziile luate acum de aceşti primari sunt ilegale, motiv pentru care ar trebui să aibă grijă la ce fac în această perioadă”, a declarat Steiciuc.

Potrivit prevederilor legale, în cazul primarilor, încetarea de drept, înainte de expirarea duratei normale a mandatului, are loc atunci când acesta pierde, prin demisie, calitatea de membru al partidului pe a cărui listă a fost ales.

„Aceşti primari continuă să creadă că dacă acum sunt în PD-L li se permite totul, chiar şi să încalce legea. Aşa numiţii primari PD-L sunt primari ilegali. Poate există unul sau două cazuri în care ei au fost excluşi din partidele în care erau, dar majoritatea nu au fost excluşi, motiv pentru care nu ar mai trebui să fie primari”, susţine Steiciuc.

De asemenea, preşedintele Organizaţiei Municipale a PNL Suceava, Angela Zarojanu, a subliniat că singurele partide care mai au în momentul de faţă primari sunt PNL şi PSD. „Restul sunt primari ilegali”, a arătat Zarojanu.

 

„Nu există nici o alianţă PNL-PSD”

Pe de altă parte, ea a ţinut să infirme orice alianţă care ar exista între PNL şi PSD, după ce secretarul general al PD-L Suceava, Marius Vătavu, a declarat că o astfel de înţelegere există deja.

Vătavu mai afirmase că această existenţa acestei alianţe poate fi demonstrată prin modul în care Guvernul a alocat bani din fondul de rezervă pentru primării sucevene conduse de PSD şi PNL, doar o singură localitate condusă de PD-L primind fonduri.

„Nu există nici o alianţă PNL-PSD. Cei de la PD-L au început să facă astfel de declaraţii pentru că din datele pe care le deţinem acest partid se află pe un teren alunecos, cu pierderi serioase de imagine. Şi atunci unul din liderii PD-L iese la rampă, şi nu găseşte altceva mai bun decât să vorbească despre o alianţă PNL-PSD şi despre alte lucruri, aducând tot felul de motive neserioase şi neconcludente. Eu vă declar foarte clar. Doar de la noi o să aflaţi dacă vom face alianţe, când şi cu cine. Restul sunt intoxicări ale PD-L”, a precizat Zarojanu.
În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Liberalii susţin că PD-L are primari ilegali.
 Vizualizări articol: 891 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 1 vot
Liberalii susţin că PD-L are primari ilegali5.051

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   CapDeCal....nu mai e pe val! trimis de
(15 mai 2008, 11:47:24
PNL a ajuns o zdreanta de partid. CapDeCal a fost asigurat de Tov. Iliescu ca va fi sustinut la guvernare numai daca lasa incontinuare ca PSD/PCR sa-si continuie hotiile si faradelegile.

Din aceasta pricina s-a intarziat cu reforma in Romania, din cauza PNL, PSD/PCR si CapDeCal care-si iubeste fotoliul de Prim-Ministru mai mut ca ochii din cap.

1.1  RE: CapDeCal....nu mai e pe val! trimis de
(15 mai 2008, 12:18:32
Mai briceag rele mate hranesti,esti rau tare si mai prost nu exista in toata SuceavaAsteapta sa vina 1 iunie sa vina penalul Flutur prim secretar al judetului si atunci de duci la baie in Suceava(apa Sucevei). Zdrente sinteti lingai lui Flutur scrii aici niste ineptii,tu stii ce inseamna reforma si Flutur vorbeste de reforma dar el crede ca reforma inseamna sa fure dela Gripa aviara din subventiile promise pe care nu lea onorat.
2.   Pacat.... trimis de
(15 mai 2008, 12:13:04
Pacat de PNL....Acesta a intrat intr-o gaura neagra.....
3.   PD-Laturi=infractori trimis de
(15 mai 2008, 14:34:54
Parca lumea nu-i stie, toti sunt penalisti, in frunte cu Baselu. Nu mai vorbesc de Flutur, dar lasa ca doamna Zorojanu va ajunge primarita si atunci toate lichelele vor ajunge la Botosani. Numai sa nu se inscrie dupa aia in PNL, deci foarte mare atentie, porcii sunt tot porci.
4.   !!! trimis de
(15 mai 2008, 16:28:16
A vota, indiferent cu cine, inseamna a valida o clasa politica, iar ultimii ani ne-au aratat o clasa politica tot mai rupta de cetate, solidara transpartinic in promovarea intereselor personale si de grup si complet indiferenta fata de interesele indivizilor pe care ii reprezinta. Or, eu nu vreau sa validez aceasta clasa politica. Pur si simplu nu mai vreau sa le ofer nici o scuza! Asa ca, pana nu apare un partid care sa ma convinga ca merita sa votez si sa-mi ofere, cat se poate de pragmatic, o prestatie publica responsabila si masurabila in schimbul votului meu, domnilor politicieni, cu tot regretul, de data asta cred ca am sa spun "pas"!
4.1  RE: !!! trimis de
(15 mai 2008, 17:19:41
Cine cauta cal fara cusur va merge pe jos, draga Rocky. La fel si cu fata mare care asteapta petitorul perfect, va ajunge fata mare batrana, o baba dintr-aia complexata si barfitoare.
5.   Cineva trimis de
(15 mai 2008, 22:14:06
Roky, ar fi timpul sa spui PAS la PSD/PCR, ei au guvernat, toate relele sa fie de capul lor.

Nu ceda, nevotant, dai o sana mai mare hotilor de comunisti PSD/PCR sa fie la putere.

Fa o alegere inteleapta. Da dovada de cetatean cu compatisne si voteaza ceea ce trebuie, adica PDL.

Multumesc!
6.   Puterea exemplului personal trimis de
(15 mai 2008, 23:14:56
Asa cum si marele carmaci a debutat in 2004 cu casa din Mihaileanu (sa nu mai amintesc de flota), tot asa se afirma si primarii sau consilierii: ILEGAL ( o sa fie careva sa ne explice). In Statutul Alesilor locali se spune cine isi pierde functia si de ce sau in ce conditii. Pentru edificare cautati si cititi Legea 215/2001 si a Legii nr. 393/2004 privind Statutul alesilor locali - modifica art. 2 alin. (2) si (3), art. 13, art. 18 alin. (1), (3) si (4) ...Apoi postati ce si cum vreti, PD-Laturile-s penale.

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Politic local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei