Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
joi, 15 mai 2008 - Anul XIII, nr. 112 (3793)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9764 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6687 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Câmpulung Moldovenesc

Concurs de împuşcat câini între un medic şi un paznic de vânătoare

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Concurs de împuşcat câini în plină zi prin curţile oamenilor. Doi indivizi din Câmpulung Moldovenesc sunt cercetaţi de poliţiştii din localitate după ce în după-amiaza zilei de duminică au omorât un căţel aflat pe proprietatea privată de familiei Ardeleanu. Imediat după ce au împuşcat patrupedul, cei doi vânători de ocazie s-au făcut nevăzuţi, dar cu ajutorul martorilor aflaţi în zonă poliţiştii au reuşit să-i identifice.

 

Ce i-o fi deranjat? Aflată împreună cu familia şi prietenii la cabana proprietate particulară situată în Câmpulung Moldovenesc, unde-şi sărbătorea ziua de naştere, medicul Andreea Ardeleanu a avut parte de un adevărat coşmar. Petrecerea s-a întrerupt în jurul orei 17.30, când liniştea a fost spartă de o bubuitură puternică. Fără a şti ce anume se întâmplă, toată lumea s-a speriat şi s-a îndreptat către direcţia de unde venea zgomotul.

„Imediat ce am ajuns în spatele imobilului am observat căţelul că se zbate în chinuri groaznice. Fusese împuşcat cu o armă de vânătoare de doi indivizi care au reuşit să fugă până la sosirea Poliţiei, alertată după ce am sunat la 112. Am aflat că persoanele care se aflau acolo în acel moment erau medicul Ciprian Alexa şi Şandru Alboi, paznic de vânătoare la AJVPS Câmpulung Moldovenesc. Am discutat cu medicul Alexa şi mi-a spus că nu el a fost cel care a tras cu arma, ci persoana care-l însoţea. Mi se pare inacceptabil ce s-a întâmplat, pentru că într-un loc unde sunt case în locul căţelului putea fi un copil sau o persoană adultă. Nu ştiu ce o fi fost în capul celor doi când au tras cu armele de vânătoare în direcţia unei case. Voi merge până în pânzele albe, pentru că ceea ce s-a întâmplat mi se pare că depăşeşte orice limită”, a declarat medicul Andreea Ardeleanu.

 

Pasibili de închisoare, potrivit Legii Animalelor

În baza plângerii depuse de Andreea Ardeleanu, poliţiştii din Câmpulung Moldovenesc au început cercetările. Ancheta îl vizează atât pe medicul Ciprian Alexa, cât şi pe paznicul de vânătoare Şandru Alboi. Deocamdată, armele pe care cei doi le deţin legal au fost ridicate de poliţişti şi urmează să fie expertizate de specialişti pentru a se stabili cu care dintre ele a fost ucis patrupedul.

Cercetările vizează infracţiunea de folosire a unei arme într-un loc nepermis, dar s-ar putea extinde şi pentru infracţiunile de violare de domiciliu şi distrugere, şi asta deoarece medicul şi paznicul de vânătoare au pătruns fără drept pe terenul unui vecin al familiei Ardeleanu, loc de unde au şi tras cu arma în direcţia câinelui.

Cei doi ar putea intra şi sub incidenţa Legii Animalelor, recent promulgată, care prevede închisoare de la o lună la trei ani sau amenzi usturătoare pentru cei care omoară sau torturează animale.

Paznicul de vânătoare Şandru Alboi nu este pentru prima dată în faţa anchetatorilor. În trecut, el a mai fost cercetat penal pentru vătămare corporală şi fugă de la locul faptei, dar în final a scăpat basma curată.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Concurs de împuşcat câini între un medic şi un paznic de vânătoare.
 Vizualizări articol: 1334 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 3.86/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 3.9 din 7 voturi
Concurs de împuşcat câini între un medic şi un paznic de vânătoare3.957

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   Nu sint oameni trimis de
(15 mai 2008, 12:07:59
Astia nui poti numi oameni,trebuie pedepsiti.
2.   Lupu paznic la oi trimis de
(15 mai 2008, 12:09:38
Lasa ca o rezova Nicu Doroftei, ceva carne de vanat la Onea si treaba e buna.
2.1  RE: Lupu paznic la oi trimis de
(15 mai 2008, 12:33:57
ACEST DOROFTEI O FACE DE MULTI ANI SI NUI FRICA DE NIMENI,ESTE ADEVARAT CAI UNGE PE TOTI CU CARNE DE CAINE SI LE SPUNE CA ESTE CERB,ESTE SPRIJINIT DE 'FLOCEA SI SI DE CUCIUREANU CRISTI SI ALTI MEMBRI AI VANATORIILOR
2.2  RE: Lupu paznic la oi trimis de
(15 mai 2008, 21:14:42
da politia stie,ce face?doarme?asta nu-i de gluma,ca de murea dentista cine ne punea dintii? consateanu lu Alexa?niste spurcat,ce-au avut cu biata femee ,?ca e tare de treaba
2.3  RE: Lupu paznic la oi trimis de
(15 mai 2008, 23:22:31
Lasa ma politica ca aici e vorba pana la urma de viata noastra.Daca se mai accepta astfel de situatii,vor fii multe vicime umane,nu canine.Sa fie cautati nebunii aia si de Pisihiatri,da nu de Paziuc ca spun mai multe.....
3.   Bai trimis de
(15 mai 2008, 13:22:49
sau mai impuscat caini in campulung si in urma cu cativa ani, tot de gasca vanatorilor lui peste prajit.au impuscat atunci mai multi caini ai unai femei in padure la SANDRU, toti de rasa-SI CE AU PATIT?????? NNNIIMMMIIICCC...

Cred ca erau putin bauti, si fiindca nau vanat nimic...
4.   La fel vor sfarsi si ei trimis de
(15 mai 2008, 13:44:35
ce cretini primitivi,sper sa ajunga unde le e locu ! in iad sau in puscarie!
4.1  RE: La fel vor sfarsi si ei trimis de
(15 mai 2008, 14:14:55
In drumul lor spre iad trebuie sa faca o escala de cativa ani si pe la puscarie.
5.   Am gresit vanatul trimis de
(15 mai 2008, 14:17:21
Iertare oameni buni, am gresit din cauza unor "bosorogi" care mi-au spus ca Flutur este turbat si am vrut sa lichidez focarul. Abia dupa incident am realizat ca de fapt Flutur este porc si-mi trebuie alt tip de cartuse, asa ca pentru porci mari. Inca o data scuze, cainii trebuiesc protejati, alte lighioane trebuiesc starpite.
6.   NU ASA ... trimis de
(15 mai 2008, 16:10:15
d na Ardelean se pare ca termenul de proprietate nu e bine inteles de unii care culmea ar trebui sa l apere .da tii in judecata pe nesimtiti sa se invete minte sa nu mai impuste canii de prin curtile oamenilor ,iar daca au vre un glonte in plus si nu stiu ce sa faca cu el sa si l traga in cap. nici o paguba ..

6.1  RE: NU ASA ... trimis de
(16 mai 2008, 20:58:12
taran esti tu
7.   :( trimis de
(15 mai 2008, 17:00:09
N-ai cu cine...niste tarani!
7.1  RE: :( trimis de
(15 mai 2008, 20:03:58
Daca stiam ce animala mi-am gasit nu ma mai mutam din Campulung la Dorna.Jegos borat si mincinos de mare doctor de familie.Pacat de nevastata si copii.Marsss jegos ce esti
8.   Disputa trimis de
(15 mai 2008, 18:04:20


ADEVARUL ESTE UNDEVA LA MIJLOC

DOMNUL REPORTER SA SE MAI INFORMEZE
8.1  RE: Disputa trimis de
(15 mai 2008, 19:47:18
Adevarul e ca nu aveau ce cauta acolo cu armele.Nu au nici o justificare si mai ales sa traga spre proprietatea cuiva,indiferent a cui.De unde s-a tras nu este fond forestier ci proprietate privata violata si au facut-o spre alta proprietate ,animale si persoane.Sau au fost suparati vanatorii lu peste ca n-au fost invitati si ei la serbarea zilei de nastere a acelei doamne.Nu trebuie lasati ca data viitoare sigur moare-un om nu un biet catel.
8.2  RE: Disputa trimis de
(15 mai 2008, 19:51:37
DESPRE CE DISPUTA ESTE VORBA,CRED CA STII MAI MULTE,M-AI FACUT CURIOS?
9.   Se rezolva trimis de
(15 mai 2008, 20:17:30
are dreptate nr.2
9.1  RE: Se rezolva trimis de
(15 mai 2008, 20:28:18
n-as prea crede ca se rezolva ca doctorita-i bataioasa si din cate-am auzit-o nu se lasa.Are prea multe dovezi si e in stare sa duca o lupta.N-o credeti ca -i doar femeie,dar e si foate desteapta si isteate.Aveti grija ca va aruca momeli si le cam muscati.Parerea mea e sa n-o calcati pe coada,ca are dreptate femeia.Ce cautau acolo si de ce au facut ce-au facut.Ea reactioneaza normal si eu as face la fel dar n-am curajul ei.Bravo Andreia lupta-te cum ai zis si nu-i ierta.Era pacat sa mori,ca esti prea buna,ai un suflet mare si Dumnezeu te pazeste si apara de dusmani.Pacat si de colega Alexa ca are asa un barbat,cred ca stie si ea.De copii nu mai vorbesc,ca n-au nici o vina ca au un tata cu ceva mai multe...
10.   Stinge lampa trimis de
(15 mai 2008, 20:23:22
D-na doftor Andreea este vecina de cabinet cu doftoroiul Alexa si cum stie dom doftor ca e o hulpe ,a crezut ca e roscata nu potaia de caine. Cum doamna dofor e din famelie de dom jodecator a stiut ce sa .. si cum sa ... si l-o pus cu botul pe labe pa Alexa.
10.1  RE: Stinge lampa trimis de
(15 mai 2008, 20:40:00
Mai Aladine,de ce dezinformezi lumea!!! Doftorita are cabinetu in policlinica si e colega cu sotia vanatorului doctor smecher de smecher care schimba masinile si femeile cum schimb eu pampersul la fiumiu.Ala are cabinetu aproape de stadion.Ma ,Aladine,Ardeleanca nu-i hulpe ,iii desteapta,stie prea multe ....Au socato o tara dar asta-si revine repede si vai de curu lor...cu tati pilile lor si cu toti Dorofteii,ca acu normal se apara vanatorii intre ei,sau mai bine zas braconierii,da nu ma rifer la tati.
11.   Ia-ti pusca Ardeleanco trimis de
(15 mai 2008, 20:49:12
Ia-ti pusca Ardeleano,cred ca ti-ar sta bine ca tare-mi place ca esti justitiara si dute la gardu Lui Alexa si trage si tu in canii ,matele copchiii lui si sa vezi ce zice.!AI venit rupt in****si acu ai mare smecher ca di medicina m-am lamurit io ca mi-o fost sa mii doctor di familie si ira sa mor Pusca-l nu-l ierta,si Animalu alalatt di Alboi i rudenie cu ala care tio bagat mialele in curte de tio mincat iarba.
12.   E turbat gogu trimis de
(15 mai 2008, 21:29:51
Ba barabula! Informeaza-te despre starea de fapt si apoi sa latri! Javrele alea care chipurile protejeaza c�inii sa doarma cu ei �n pat! Ai auzit vreodata, ba dobitocule, cum tipa un ied sau un vitel de ciuta c�nd sunt prinsi de o sarla hoinara? Puii de v�nat pl�ng ca un copil mic! Pentru un copil abandanonat si aruncat la buncar nu ati da un ban dar pentru c�ini ati cumpara cea mai buna m�ncare! HAIMANALELOR!!!
12.1  RE: E turbat gogu trimis de
(15 mai 2008, 21:54:31
bai Vasili sau Ilie cum tio fi chemand,da tu isti mare vanator,deci ucizi,esti ucigas dar nu pentru mancare ca nu mori de foame ci pentru placere.Tu nu impusticiute,mistreti,vulpi,ur ce esti?Ucizi pentru placere ca asta ai in sangi,si las regnul animal sa-si faca singur selectia naturala nu ti mai da tu mari barosan ca ai puscoci.Dumnezeu ti lea dat sa lengrijesti ma,nu sa le ucizi doar cand mori de foame.Ori ei fi vreun fomist si ai vrea sa mananci mancarea canilor?Ia zi ma!!
12.2  RE: E turbat gogu trimis de
(15 mai 2008, 21:57:20
Da ce ma Vasile te-a lasat mata la buncar?N-am stiut ca din bucata mea de paine mai pot hrani un om si-un CAINE.Fomist mai esti,vrei si tu un ciolanel?

12.3  RE: E turbat gogu trimis de
(15 mai 2008, 22:14:30
ma padurar da tu nu impusti/sau vanator ce esti ce faci de ce-ai pusca?sa dormi cu ea in pat,cu ea intre picioare,n-as prea crede,dar as dori sa ti se descarce macar accidental sa vezi cum este...Ce zici mai Ilie Vasile?Cool:))))))))))))
12.4  RE: E turbat gogu trimis de
(15 mai 2008, 23:03:28
Mai Vasile,mai,javrele alea decare vorbesti tu sunt niste doamne,nu un besinos ca tine,mare poet pe deasupra da cu pusca gata de vanat,ce om esti tu mai?Ce le-a facut mai femeia aia,ca ea era in curtea ei,mai,de ce au tras mai?Ea poate sa faca ce vrea in curtea ei atata vreme cat nu deranjeaza pe nimeni?Ce rau le-a facut celor doi mai,le-a scoss vre-o masea fara anestezie,mai?Ca mie mia dat si cu spray sa nu ma doara anestezia.Ia zi mai Vasile,care-i treba?D-zeu sa-l ierte pe Ardeleanu costica ca le rupea gatu de traia....inainteapolitiei.Vezi tu de borsu tau si las a doamnele in pace ,ca javra esti mai ,si nu mai fa tu afirmatii aiurea maibaiete,ai mai grija tu de viata ta sa nu te atinga si pe tine-un glont in creierul care nu-l ai
13.   Unde este C-lungul de alta data? trimis de
(15 mai 2008, 23:07:29
Atunci c�nd nu erau garduri ci numai haturi �ntre proprietati,parca oamenii erau mai buni,mai cu respect .Acum,poti sa ai 10 lacate si garduri p�na �n nori ca tot frica �ti este.Uite asa �ti vine unul cu pussa si trage.�n ce a tras �ntr-un biet animalut c�t o pisica.Te va bate D-zeu ALBOIULE.Voi vreti sa fiti stap�nii �ntregului ,,Sandru,,cu oi ,cu arme si cine mai stie cu ce!Pacat ca dr. Alexa se �nhaiteaza cu astfel de oameni,dar ma rog..padurarii,v�natorii �i aduc hrana cea de toate zilele plus camioanele de lemne furate cu care si-a facut casa.Alexa !ai grija ca cineva de sus nu te mai iubeste,pentru ca esti mai rau ca un biet c�ine.Erai cumva soferul lui Alboi?s-au inversat rolurile si valorile ha,ha,ha.
14.   Gresit D-le Sandrinio trimis de
(15 mai 2008, 23:15:22
Au fost doua bubuituri,ca am crezut ca a fost omor
15.   E simplu trimis de
(15 mai 2008, 23:22:13
e simplu tare sa-i judeci pe altii si sa-i blamezi . oare chiar nu a muncit alexa ptr.casa lui? numai din furat a trait? eu stiu ca a ajutat pe oricine a avut nevoie

15.1  RE: E simplu trimis de
(15 mai 2008, 23:40:10
Ajuta da pe bani,ca altfel....,pe retete falsificate,si medicamente ridicate din farmacii,si vandute altora....mai vreti? pot sa continui dar ma opresc si o voi face din nou cand ai va veni randul sa dea socoteala si pentru dosarul cu falsurile,voi fi martor,imi pare rau pentru sotia lui care este o doamna culta,pregatitaprofesional nu un incult cu bani care o vede doar o sluga a casei si de la tara,e o femeie rafinata care nu merita asa un om langa ea doar pentru ca e tatal copiilor ei.Imi pare rau dar asta e adevarul.
15.2  RE: E simplu trimis de
(15 mai 2008, 23:44:04
El din lozuri,ea din nopti nedormite in garda cu copii,cu trei servicii.La servici e o doamna dar acasa e considerata sluga,pacat...
16.   Iubim si c�inii vagabonzi trimis de
(15 mai 2008, 23:24:32
Cum sa iubeasca ,,Alexa,, c��ini,c�nd el nu iubeste oamenii.Daca dai banutul -teiubeste ,daca nu dai banutul ,nici nu se uita la tine.Ai scapat din multe belele,poate scapi si acum pentru ca sti sa te fofilezi,DAR vai de bataia celui de sus.

Parca fam Ardeleanu �ti erau preieteni c�nd erai un nimeni �n oras si faceai pe sluga lui Munteanu.Acum esti mare scula..si cu arma si ci Volvo cu care-ti duci ortacii la v�nat de c�ini.Ce mare trofeu ,o biata catelusa ce avea doi puiuti,sa ti-l pui �n frunte si sa mergi asa prin oras,sa te vada lumea ce viteaz esti,iar trena sa ti-o duca Alboi Sandru.De ce v-ati facut gard la casa d-le doctor? Ca sa va protejati familia si bunurile,inclusiv c�inele care �l aveti.Sa-i respectati si pe altii,chiar daca casa nu e �n zona rezdentiala..la centru.Cine ia apararea unui infractor este la fel de vinovat.
17.   Se rezolva trimis de
(15 mai 2008, 23:29:16
Stati linistiti,nu se intimpla nimic.Andreea ii da o **** lui Alexa cum a dat la tot orasul si se rezolva.Ii place s-o suga.Sora-sa e si mai si.Macar e in Italia,unde n-o stie nimeni,dar penala asta e aici.Si asa la Festivalul de folclor mincam ciinii in pasta de mici,mai bine ca l-a impuscat.
17.1  RE: Se rezolva trimis de
(15 mai 2008, 23:51:10
Hai las cu nesimtirile ca nu ati avut si nu aveti nas de ele,vulpea cand n-ajunge la struguri spune ca sunt acrii,asa situ,si cu Alexa.Si nu mai vorbii aiurea ca n-ati stat voi la fudul sau gura lor,mai de graba stati voi asa l ea la usa cabinetului ei sau a altor doctori
17.2  RE: Se rezolva trimis de
(16 mai 2008, 00:01:09
Bai mai penali ca voi nu sunt,voi sunteti cei cercetati,si lasati-o moale ca va zic eu ca nu-i asa,acu va razbunati si aruncati vorbe murdare,ca sunteti incoltiti precum vanatul haituit de voi,tot cu caini.Voi nici macar barbati nu stiti sa fiti,eu unul asa consider.
17.3  RE: Se rezolva trimis de
(16 mai 2008, 00:08:48
Adevarul e ca penru barbati toate femeile sunt penale,exact ca si cu Napoleon,toate femeile sunt curve,inafara de mama lui,dar tinand cont ca si ea e femeie ,deci trage concluzia d-le Bluewin,ca la fel e si mama ta,penala,nu?
17.4  RE: Se rezolva trimis de
(16 mai 2008, 00:31:25
Adevarul e ca cel de sus le vede si o sa te loveasca doctorasule unde te doare cel mai tare ca te razbuni degeaba,ca n-ai dreptate si vei fi infrant ca lumea te cunoaste ce fel de om esti si cum manjesti femei avute sau nu dar daca-mi dau eu drumu la gura tu in campulung nu mai stai si o sa iasa toate la iveala,macar taci si potoleste-te ca libertatea ti-e numarata ,ca prea ti-ai batut joc de cele care ti-au cazut in plasa si acum incerci sa improsti si aceasta familie care te-a autat candva,sa-ti fie rusine nemernicule cat ti-ai batut joc de femei degeaba,dar eu cred ca de data asta ti-ai gasit nasu....
17.5  RE: Se rezolva trimis de
(16 mai 2008, 01:17:41
:)Sunt penale d-le pentru ca stiu legile?Lasati razbunarile si vorbele murdare ca nu va faceti decat rau.Ar fi cazul sa va opriti cu mizeriile ca destul rau le-ati facut degeaba si totul este impotriva d-voastra stimabililor ,daca va pot numi asa ,si nu inractori.Sper ca intelegeti ca ati sarit calul si ati zadarat prea multe persoane cu prostiile voastre.
17.6  RE: Se rezolva trimis de
(16 mai 2008, 01:23:34
BLUEWIN,vezi ca e ancheta si te depisteaza astia de unde scrii mizeriileastea.Nu te juca cu focu ca te arzi!!!!!!!!
18.   Rasp ilie vasile trimis de
(15 mai 2008, 23:29:32
BANUIESC CA ATUNCI CAND II IMPUSTI TU FARA AUTORIZATIE, PUII DE VANAT BEHAIE FERICITI...SAU CAINELE ALA DE A FOST IMPUSCAT O FI MURIT RANJIND BUCUROS SI DAND DIN COADA.ATI PUSTIIT MUNTII ASTIA CU VANATORILE VOASTRE LA CARE VA IMBATATI, IMPUSCATI TOT CE MISCA,FARA AUTORIZATIE SI IN PERIOADA DE IMPERECHERE-CA DOAR CINE VA CONTROLEAZA?-SI APOI POVETITI ****RILOR VOASTRE CE BARBATI VALABILI AU SI CE PERIPETII NEMAIVAZUTE ATI AVUT LA VANATOARE...SPER CA MACAR O DATA SA TRAITI CE TRAIESTE UN ANIMAL IMPUSCAT CA DOAR SE INTAMPLA ATATEA ACCIDENTE LA VANATOARE.VA SIMTITI BARBATI CU PUSCA IN MANA-DA DE CATE ORI ATI CARAT IARNA SARE SI FURAJE LA CIUTE??
19.   O shug de la marzoi trimis de
(16 mai 2008, 00:27:31
pe bani grei bag fitile cum o shug
20.   Borfasii lui Alexa trimis de
(16 mai 2008, 01:07:59
A cantat Alexa-n goarna,si-a chemat borfasii pe cite sa improaste cu noroi un Caz adevarat,e singurul ce are de pierdut Ca paznicu acela n-are internet,deci dati-va seama ce fel de om este,pacat de meseria pe care o practica,pacat ca un om care se crede cu studii superioare ca el nu-si da seama ca oamenii nu-s prosti,bataia e mai lunga ,dar parese ca se va sfarsi intre gratii,sa-i fie o lectie ca nimeni nu-i mai presus de lege.Pacat ca din nebunia celor doi se isca o asa furtuna dar infractiunile raman,eu stiu pe pielea mea si de aceea ma dezic de aceasta gasca de nenorociti,care nu stiu sa inteleaga si sa pretuiasca viata si libertate.Eu cunosc familia Ardeleanu foarte bine si desi sunt un borfas,stiu ca n-au facut rau nimanui,ei doar se apara de infractori ca noi
21.   Alboi si Alexa au supt-o trimis de
(16 mai 2008, 08:18:20
poate de aia au si fugit sa nu existe probe ca au baut,sa fie forma agravanta,dar adevarul e unul,au disparut crezand ca-si pierd urma,noi ce sa credem?Sunt vinovati
22.   Pacat se sotie si copii trimis de
(16 mai 2008, 08:24:29
D-na Ardeleanu nu minte niciodata,suntem convisi ca cele intamplate sunt adevarate si nu-mi explic cum un coleg de bresla sa-i faca asa un cadou de ziua ei,poate nu e sanatos la cap ca noi cam asa il vedem.
23.   Citeste trimis de
(16 mai 2008, 08:33:51
citeste ****
24.   Hmmmm trimis de
(16 mai 2008, 09:20:39
cititi si comentariile subiectului urmator si veti vedea cum unii useri se baga peste tot facand politica.vezi Bluewinn,EUUU,Stan patitu,isi fac campanie pe acest eveniment neplacut de grav.Doar e campanie electorala si comentarii ....OUTTTTT
25.   Facatura trimis de
(16 mai 2008, 09:49:31
s-au platit bani grei pentru acel catel al doctoritei care-i uraste pe vice si primar.Ofi fost o vanatoare electorala si nu stim?dar de ce catelul,n-au reusit s-o anihileze pe doctorita care spune lucrurile pe fata,si toti stiu ca are dovezi in tot ce i se intampla.Niste idioti!Mai buna-i vie decat moarta,ca-i buna de politica,dar e prea desteapta sa se bage in trocile partidelorde doi lei din Campu-Satu-Lunng.Aveti grija ca si lovitura ei poate fi letala,nu va jucati cu focul.
26.   BRAVO LOR trimis de
(16 mai 2008, 11:18:15
BRAVO VOUA BAIETI ATI FACUT BINE NUMAI ASA SCAPAM DE CAINI.
27.   Rusine!! trimis de
(16 mai 2008, 20:51:45
Se vede ca acest VIO este un handicapat.Cum poti scapa de c�ini prin IMPUSCARE,vorbesc de c�ini nepericulosi ,chiar vagabonzi fiind:Sunteti din tagma celor care urasc animalele-vai de voi,sunteti niste nefericiti.Mi-e mila de voi.

Sa gasim un nou BUIUM-hengherul,care nu maltrata animalele c�t de hengher era!Dar nu deturnati subiectul articolului-folosirea unor arme letale �n locuri nepermise si punerea �n pericol chiar a vietii acelor persoane aflate la casa lor de vacanta.Politia sa-si faca datoria,sa aplice corect legea.POLITICIANULUI �i recomand sa-si vada de politica lui si casa lui.Pacat ca �n campania lui nu are �n program si protejarea animalelor care nu sunt de vina ca sunt,,asa cum sunt,,Ce-i �n drept sa creeze adaposturi nu sa �ncurajeze uciderea c�inilor.Bravo d-nei Doctor Ardeleanu,se vede ca este urmasa doctoruluiCostel -MARE iubitor de animale desi era si el stomatolog.
28.   Cateii au mai multa minte decat unii OAMENI!!! trimis de
(17 mai 2008, 20:58:10
Ipuscati toata fiintele latratoare,poate va impuscati intre voi din greseala!!!Daca nu le dati o bucata de paine macar sa le dati PACE!!!!

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei