Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
joi, 15 mai 2008 - Anul XIII, nr. 112 (3793)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9765 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6373 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Preocupare

Echipa PD-L propune măsuri pentru creşterea gradului de siguranţă al cetăţeanului

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Candidatul PD-L la funcţia de primar al municipiului Suceava, primarul în exerciţiu Ion Lungu, împreună cu echipa democrat-liberală propusă pentru Consiliul Local, are în vedere în viitorul mandat luarea unor măsuri pentru creşterea gradului de siguranţă al cetăţeanului. Lungu a declarat că principala sarcină pe care o are o administraţie locală responsabilă este aceea de a genera ordine, de a coopera cu celelalte instituţii implicate şi de a fi angrenată în realizarea intereselor locale.

În acest sens, Lungu a arătat că echipa PD-L va propune pentru viitor programul „Ordinea şi Cetăţeanul”, care se vrea un semnal dat sucevenilor în realizarea unui acord pentru întărirea ordinii şi disciplinei în municipiu.

„Orice comunitate are nevoie de ordine pentru a putea prospera, dar nu o ordine dictatorială, în care iniţiativa individului să fie suprimată, ci o ordine democratică şi liberală. Ordinea democratică este acel tip de organizare şi funcţionare socială, opusă ordinii totalitare, în care omul are libertatea deplină de a-şi exprima interesele legitime prin mijloace legale. Orice comunitate trebuie să aibă ca obiectiv protejarea interesului legitim al cetăţeanului. El trebuie apărat împotriva abuzurilor, de oriunde ar veni acestea”, a spus Lungu.

 

Poliţie Comunitară reorganizată

Pentru realizarea acestui deziderat, democrat liberalii propun continuarea implicării cetăţenilor în conducerea comunităţii printr-un program „cetăţean- mass-media- Primărie”, care să monitorizeze şi să aducă în atenţie nearealizările şi propunerile pragmatice culese de cetăţeni, precum şi reorganizarea Poliţiei Comunitare în conformitate cu ultimele reglementări legale în scopul asigurării siguranţei şi liniştii cetăţenilor.

„Mai propunem continuarea discuţiilor cu cetăţenii prin audienţe acordate de primar, viceprimari şi consilieri, iar raportul anual al activităţii Primăriei şi al Consiliului Local prezentat de primar şi consilieri să fie ca şi în ultimii patru ani o dezbatere reală, realizată împreună cu cetăţenii şi cu mass-media”, a mai spus primarul Sucevei.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Echipa PD-L propune măsuri pentru creşterea gradului de siguranţă al cetăţeanului.
 Vizualizări articol: 561 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Echipa PD-L propune măsuri pentru creşterea gradului de siguranţă al cetăţeanului0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   Pt. primar trimis de
(15 mai 2008, 12:30:45
Cate sedinte cu cetatenii ati facut in patru ani de mandat??? De cate ori ati chemat reprezentanti ai cartierelor sa va aduca la cunostinta problemele cu care se confrunta pe zona???? Niciodata. Ne-ati tratat pe toti cu sulfat de sictir si ati incercat sa ne obligati sa va acceptam ideile dv. infloritoare. Nici pe viitor nu veti face nimic , ceea ce spuneti nu este altceva decat o incercare perfida de a mai castiga cativa electori. Nu am vazut in Obcini nici un personaj din asta de la politia comunitara. Pe aici sunt inexistenti. Oare cetatenii acestui cartier nu sunt contribuabili? Nu si din banii lor primesc acesti paznici salarii ???? Cainii comunitari sunt o alta problema a zonei, pentru care nimeni nu face nimic, iar dv. ne descrieti acum un oras in care va domni linistea si disciplina. Hai dati-mi voie sa rad !!!
2.   Aducerea aminte trimis de
(15 mai 2008, 12:45:32
Pai mai oameni buni, voi nu vedeti ca prietenul Flutur este inconjurat doar de oameni care au plecat din diverse partide ( tradatori ), care sunt certati cu legea ( caci de asta au acceptat sa tradeze interesele altui partid - santaj), cum sa mergem pe mina unui om care a tradat un partid istoric cre era in plin avint si ceea ce este mai important, ne-a facut pentru citeva clipe sa uitam de comunism. Deci. O turma de lei condusa de un magar, este o turma de magari.
3.   Dlui Tudor Ionescu trimis de
(15 mai 2008, 13:18:12
Ce sa ne miram ca unii comentatori fac greseli gramaticale dar si dl ziarist Ionescu care scrie acest articol face un dezacord chiar in titlu. Dupa gandirea mea se spune "gradul de siguranta a cetateanului " si nu "gradul de siguranta AL cetateanului" pentru ca este vorba de siguranta cetateanului si nu de gradul cetateanului. Dar ma rog, el are studii de specialitae si probabil ca o fi invatat altceva decat am invatat eu .
4.   Lamurire trimis de
(16 mai 2008, 09:28:53
Domnul Flutur este inconjurat de oameni competenti,care vor sfinti locul in judetul Suceava!!!!
4.1  RE: Lamurire trimis de
(17 mai 2008, 22:32:23
Reorganizarea politiei comunitare e "pisica" ce li se arata celor ca re nu se supun. Stiti cati mananca o "paine alba" acolo? Si stiti ce "bataie" lunga are aceasta "restructurare"? Cine ghiceste.....

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Politic local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei