Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
joi, 15 mai 2008 - Anul XIII, nr. 112 (3793)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9763 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6625 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Eveniment

Sute de preşcolari participă la Festivalul Concurs de Interpretare artistică “Voinicelul”

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Peste 700 de preşcolari, cu vârstele între cinci şi şapte ani, vor participa vineri la faza zonală a Festivalului Concurs de Interpretare Artistică „Voinicelul”.

Aceasta este cea de-a şasea ediţie a concursului, iar la eveniment vor participa artişti, solişti vocali şi instrumentali, dansatori şi recitatori din municipiul Suceava şi din zonele limitrofe ale municipiului.

Festivalul zonal va avea loc vineri, începând cu orele 9:00, la Sala Dom Polski din Suceava. Concomitent, la Câmpulung Moldovenesc, Vatra Dornei, Siret, Fălticeni şi Rădăuţi, preşcolarii din aceste localităţi şi împrejurimile lor vor participa, de asemenea, la fazele zonale ale competiţiei. După fazele zonale, preşcolarii câştigători vor intra în competiţia judeţeană care va avea loc pe 30 mai.

Festivalul Concurs „Voinicelul” este o manifestare artistică organizată la nivelul învăţământului preşcolar, la iniţiativa şi sub patronajul IŞJ Suceava. Scopul manifestării este descoperirea copiilor cu potenţial artistic, promovarea şi orientarea  acestora pe filieră vocaţională, valorificarea obiceiurilor, tradiţiilor şi creaţiilor artistice.

 

Faza naţională se va desfăşura la Suceava

După derularea fazelor zonale, precum şi a fazei judeţene, tot la Suceava, se va desfăşura şi faza naţională a festivalului. Această etapă se va desfăşura pe bază de CD-uri sau DVD-uri cu înregistrări.

Prestaţia formaţiilor va fi apreciată de un juriu format din inspectorul de specialitate pentru învăţământul preşcolar, Daniela Răileanu, profesori specialişti pentru genurile abordate de concurs, personalităţi artistice locale şi un reprezentant al comunităţii locale.

Evenimentul este organizat de inspectorul Daniela Răileanu în colaborare cu institutorii Ioana Airoaie, Antoaneta Botez, Maria Mihalache, Daniela Vîrvora şi Elena Chelaru.

Festivalul concurs „Voinicelul” se desfăşoară în parteneriat cu Prefectura şi Consiliul Judeţean Suceava, primăriile oraşelor şi comunelor cu preşcolari participanţi, palatele şi cluburile copiilor din judeţ, Colegiul de Artă „Ciprian Porumbescu”, părinţi şi sponsori.
În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Sute de preşcolari participă la Festivalul Concurs de Interpretare artistică “Voinicelul”.
 Vizualizări articol: 1758 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 3.75/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 3.8 din 4 voturi
Sute de preşcolari participă la Festivalul Concurs de Interpretare artistică “Voinicelul”3.854

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   Succes! trimis de
(15 mai 2008, 14:43:43
Succes doamnelor de la GPP nr 9!happy

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei